Informacje o Ultras naszych i nie naszych !!!
- Dionizos
- Juventino
Te fotki pokazuja tylko czesc sektora...preclix pisze:juveluck pisze:Który to niby mecz masz na myśli?preclix pisze:Szkoda, że temat padł bo był ciekawy...![]()
Zauważyłem ostatnio, że na mecze wyjazdowe Juventusu wybierają się tylko kibice z Curva Nord. Czy mógłby to ktoś potwierdzić ? I jeżeli to prawda, to dlaczego DRUGHI nie jeżdżą ?
Miło by było jakby również zostały udzielone odpowiedzi na pytania z posta wyżej. Pozdrawiam !
A temat padł bo nikt nie komentował wrzucanych przeze mnie i white_wolv-a zdjęć, po co więc?
No na tych fotkach co sa wrzucane z meczy wyjadowych sa tylko flagi grup ultras zasaidajacych na Curva Nord : Nucleo, Viking...
- juveluck
- Juventino
Całkowity przedruk z www.bianconeri.tripod.com Danilo Paparazzo plus troche od siebie, część tego dałem sam wcześniej w tym temacie. No ale jak ktoś nie zna angielskiego to warto to przeczytać

Trzeba udają drogówkę zatrzymać samochód z milanistami na autostradzie i rzucić się na nich tak jak to zrobili nasi przy okazji flagi fossa dei leoniDidier16 pisze:Ja mam pytanie jak wyglada "skrojenie" takiej flagi? Jakims podstepep czy jakies zamieszki, burdy itd?

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- kedzier
- Juventino
juveluck, tam na dole jest to napisane:juveluck pisze:Całkowity przedruk z www.bianconeri.tripod.com Danilo Paparazzo plus troche od siebie, część tego dałem sam wcześniej w tym temacie. No ale jak ktoś nie zna angielskiego to warto to przeczytać
Tekst został napisany na podstawie artykułu oraz za zgodą Danilo Paparazzo
Sporo informacji na bianconeri.tripod nie znajdziesz, zrobiłem "uaktualnienie".
Z tego co teraz przejrzałem, większość rzeczy, które Ty dawałeś o naszych wrogach wymienionych w tym artykule również pochodzi od Danillo
Boga w to nie mieszajjuveluck pisze:Trzeba udają drogówkę zatrzymać samochód z milanistami na autostradzie i rzucić się na nich tak jak to zrobili nasi przy okazji flagi fossa dei leoniDidier16 pisze:Ja mam pytanie jak wyglada "skrojenie" takiej flagi? Jakims podstepep czy jakies zamieszki, burdy itd?

- juveluck
- Juventino
Wiem, że na dole jest napisane skąd został wzięty tekst.kedzier pisze:juveluck, tam na dole jest to napisane:juveluck pisze:Całkowity przedruk z www.bianconeri.tripod.com Danilo Paparazzo plus troche od siebie, część tego dałem sam wcześniej w tym temacie. No ale jak ktoś nie zna angielskiego to warto to przeczytać
Tekst został napisany na podstawie artykułu oraz za zgodą Danilo Paparazzo
Sporo informacji na bianconeri.tripod nie znajdziesz, zrobiłem "uaktualnienie".
Z tego co teraz przejrzałem, większość rzeczy, które Ty dawałeś o naszych wrogach wymienionych w tym artykule również pochodzi od Danillo
Boga w to nie mieszajjuveluck pisze:Trzeba udają drogówkę zatrzymać samochód z milanistami na autostradzie i rzucić się na nich tak jak to zrobili nasi przy okazji flagi fossa dei leoniDidier16 pisze:Ja mam pytanie jak wyglada "skrojenie" takiej flagi? Jakims podstepep czy jakies zamieszki, burdy itd?
A z tym bogiem to chyba coś ci sie pokręciło i to poważnie, albo też ja nie wiem o co chodzi. Bóg po włosku jest dio, ale ok...
Nie zadawaj głupich pytań, tylko poczytaj temat.preclix pisze:To moze ktos opowiedzieć o sytuacji w samym Turynie ?

- Dionizos
- Juventino
:lol: Moze podrecznik napiszjuveluck pisze:Trzeba udają drogówkę zatrzymać samochód z milanistami na autostradzie i rzucić się na nich tak jak to zrobili nasi przy okazji flagi fossa dei leoni

Włoski to nie jedyny istniejacy jezyk swiataA z tym bogiem to chyba coś ci sie pokręciło i to poważnie, albo też ja nie wiem o co chodzi. Bóg po włosku jest dio, ale ok...

To po co pisales o tym, ze wzieli to z tej stronki? 8)Wiem, że na dole jest napisane skąd został wzięty tekst.
Ostatnio zmieniony 06 marca 2007, 23:52 przez Dionizos, łącznie zmieniany 1 raz.
- kedzier
- Juventino
- juveluck
- Juventino
Czasami nie wiem o co ci chodzi... Może nie wiesz ale tak właśnie wyglądało skrojenie flagi fossa.Dionizos pisze::lol: Moze podrecznik napiszjuveluck pisze:Trzeba udają drogówkę zatrzymać samochód z milanistami na autostradzie i rzucić się na nich tak jak to zrobili nasi przy okazji flagi fossa dei leoni.
A dlaczego nie? Może inni nie zauważyli 8)Dionizos pisze:To po co pisales o tym, ze wzieli to z tej stronki? 8)Wiem, że na dole jest napisane skąd został wzięty tekst.
Masz dobrą nadziejekedzier pisze:myślałem, że jak to po łacinie tak jest, to po włosku teżA z tym bogiem to chyba coś ci sie pokręciło i to poważnie, albo też ja nie wiem o co chodzi. Bóg po włosku jest dio, ale ok...mój błąd
![]()
ps. mam nadzieję, że chociaż z tą łaciną mam rację

- Dionizos
- Juventino
Mam dziwne wrazenie, ze siadajac do komputera zostawiasz gdzies poczucie humoru... 8) . Chodzilo mi o to w jakis sposob przekazales mu ta informacje, jakbys czytal z podrecznika, a ta akcja miala byc niby podrecznikowa.juveluck pisze:Czasami nie wiem o co ci chodzi... Może nie wiesz ale tak właśnie wyglądało skrojenie flagi fossa.Dionizos pisze::lol: Moze podrecznik napiszjuveluck pisze:Trzeba udają drogówkę zatrzymać samochód z milanistami na autostradzie i rzucić się na nich tak jak to zrobili nasi przy okazji flagi fossa dei leoni.
- juveluck
- Juventino
Poczucie humoru mówisz, nie wiem. Tak czy inaczej najzwyczajniej nie zrozumiałem o co ci chodziło za pierwszym razem, może twoje żarty są słabeDionizos pisze:Mam dziwne wrazenie, ze siadajac do komputera zostawiasz gdzies poczucie humoru... 8) . Chodzilo mi o to w jakis sposob przekazales mu ta informacje, jakbys czytal z podrecznika, a ta akcja miala byc niby podrecznikowa.juveluck pisze:Czasami nie wiem o co ci chodzi... Może nie wiesz ale tak właśnie wyglądało skrojenie flagi fossa.Dionizos pisze:
:lol: Moze podrecznik napisz.

- Dionizos
- Juventino
Czy moj zart byl slaby, to nie wiem. Nie ja to powinienem oceniac. Wiem tylko, ze ty mimo, ze nie chciales to udalo ci sie byc smiesznym :lol: .juveluck pisze:Poczucie humoru mówisz, nie wiem. Tak czy inaczej najzwyczajniej nie zrozumiałem o co ci chodziło za pierwszym razem, może twoje żarty są słabeDionizos pisze:Mam dziwne wrazenie, ze siadajac do komputera zostawiasz gdzies poczucie humoru... 8) . Chodzilo mi o to w jakis sposob przekazales mu ta informacje, jakbys czytal z podrecznika, a ta akcja miala byc niby podrecznikowa.juveluck pisze:
Czasami nie wiem o co ci chodzi... Może nie wiesz ale tak właśnie wyglądało skrojenie flagi fossa.
- preclix
- Juventino
Czytałem ten temat, ale nie moge nigdzie znaleźć gdzie by coś pisało o sytuacji w Turynie... Proszę o nie pisanie głupich odpowiedzi na moje pytanie tylko o napisanie na której stronie to jest bo możliwe, że przeoczyłem. Pozdrawiam.