Indywidualność czy brak gustu ?

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
Gianni_Marciano

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2007, 11:32

Witam, mam dosc nietypowy temat.... jeden ze znajomych kupuje samochod... sportowy i wybral dosc nietypowy kolor co o nim sadzicie ? czy to waszym zdaniem samochod dla indywidualisty, czy moze dla czlowieka pozbawionego smaku (nie bede uzywal innch epietetow)

Mozecie ogolnie pisac co myslicie o tym autku, jestem bardzo ciekawy, pozdrawiam

Ponizej link do zdjęć :!: :!:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2089236

Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2007, 11:37

To albo ja też nie mam smaku, ale mi kolor w tym samochodzie wcale nie przeszkadza. Każdy ma inne ulubione kolory. O gustach się nie dyskutuje. Dlatego jak dla mnie ten temat jest niepotrzebyn, bezsensowny i powinno sie go zamknąć.

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2007, 11:48

Michael900 pisze:Dlatego jak dla mnie ten temat jest niepotrzebyn, bezsensowny i powinno sie go zamknąć.
Jesli uwazasz ze temat jest sprzeczny z regulaminem - wystarczy wcisnac niebieska kartke(co zreszta zrobiles). Podobne komentarze nie sa nikomu potrzebne.

A co do samochodu to IMO fajna bryka. Moze rzeczywiscie troche a`la "skora fura i komora" jednakze nie nazwalbym jej wlasciciela zupelnie pozbawionym gustu.

Snoop pisze: No ale coz jesli tzreba zamknąć to trudno :?
A kto tak powiedzial ?
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2007, 11:51 przez white_wolv, łącznie zmieniany 2 razy.

Gianni_Marciano

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2007, 11:50

Właśnie chcialem zobaczyc jak ten temat się ma w środowiksu nie związanym ściśle z motoryzacją.... Ile osob jest za ile przeciw

Zaznaczam, ze ja nie wydalem opinii o tym samochodzie, pozostaje bierny.... chce poznac jedynie wasze zdanie... pozdrawiam 8)

NeBu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2007, 11:59

Jako osoba nie związana z motoryzacją w żaden sposób chce powiedzieć, że kolor niczego sobie(zresztą cały samochód jest niczego sobie). W trakcie czytania posta myślałam, że wyskoczy mi zaraz pedalsko różowa bryka, albo wściekle żółta, a tu łądny, niebieski samochodzić. Byłam pozytywnie zaskoczona. Jak dla mnie ten kolor jest conajmniej ładny(ale tu rzeczywiście chodzi o gusta, a o tym sie jak wiadomo nie dyskutuje i niezdziwi mnie, jak komus sie nie będzie podobać).

'this crazy shine it never lets you die'
wickerman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2007, 12:12

Całkiem znośny. Co prawda osobiście bym takiego nie wybrał, ale skoro komus sie taki podoba. Prezentuje się bardzo przyzwoicie

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 25 lutego 2007, 12:30

Myślałem, że to będzie jakiś rażący jasny zielony lub żółty a tutaj nic nadzwyczajnego ;) Mnie się kolor podoba (samochód również).
Ale jego cena... uhh

ULAT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2007, 12:44

Jak dla mnie świetny ;)
Trochę szpanerski ale co to przeszkadza. Lubię takie nietypowe kolory. Pozwalają się wyróżnić (a nie tylko gdzie się nie spojrzy to srebrny, czarny czy czerwony samochód). Ciekawy tuning, kopa pewnie też ma. Dla mnie to samochód marzenie 8)

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2007, 13:12

Mi również samochód się bardzo podoba, jednak nie widzę w nim nic nadzwyczajnego. Spodziewałam się po twojej wypowiedzi trochę bardziej krzykliwych kolorów a ku mojemu zaskoczeniu ujrzałem błękit, co prawda dość nietypowy. Jednak nie uważam, go za nadzwyczajny. Ogólnie to fura robi wrażenie, taka typowo szpanerska. Jednak uważam, że najważniejsze jest to, że się podoba właścicielowi. Jeśli ma kasę i chce kupić tego Opla to jego sprawa. :)

Gianni_Marciano

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2007, 13:36

Widze, ze samochodzik się podoba, uwazacie, ze wyroznia sie z tlumu w pozytywnym znaczeniu tego slowa... bardzo mnie ciesza wasze opinie i zapraszam do dlaszcego wypowiadania sie w temacie :wink:

Juventinha

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2007, 13:49

NeBu pisze:W trakcie czytania posta myślałam, że wyskoczy mi zaraz pedalsko różowa bryka, albo wściekle żółta
UlTrAs pisze:Myślałem, że to będzie jakiś rażący jasny zielony lub żółty
Nie wiem co macie do żółtego :wink:

Ten może byc, chociaż żółty byłby ładniejszy 8)

mpolek

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2007, 14:00

Ogólnie autko mi się podoba, jest bardzo fajne. Co do koloru zaletą jest to, że jest zmetalizowany i fajnie się odbija od niego światło. Ogólnie to barwa tak średnio mi się podoba - nie jest do kitu, ale i nie jest rewelacją. Jak bym miał kupić takie autko to wybrał bym kolor srebrny lub czarny. Wedlug mnie w takich barwach lepiej by się prezentował ten Opel.

Obrazek
Veronika

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2007, 18:10

Szczerze na samym początku po przeczytaniu pierwszego posta równiez myslałam, że wyskoczy jakiś wściekły żółty albo wściekły zielony i inne kolory z gamy tych po których człowiek dostaje oczopląsu...
Na ten samochodzik da się patrzeć i nie ma się wrażenia, że oczy zaraz wyskoczą z oczodołów i pofruną daleko w kosmos, pomimo że zakochana jestem w innym kolorze jednak to nie mój samochodzik więc moge napisac że kolor jest o.k i po spojrzeniu na niego z pewnością nie zwarjujemy :wink:

piter_b

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2007, 18:40

Moim zdaniem kolor jest świetny ale nie wiem czy pasuje akurat do tego autka :)

Tomasz.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2007, 18:31

Kolor wypas, tak jak i auto. Ale kolega musi być przy kasie, skoro go stać na taką brykę marzenie

ODPOWIEDZ