Indywidualność czy brak gustu ?
- Gianni_Marciano
- Juventino
Witam, mam dosc nietypowy temat.... jeden ze znajomych kupuje samochod... sportowy i wybral dosc nietypowy kolor co o nim sadzicie ? czy to waszym zdaniem samochod dla indywidualisty, czy moze dla czlowieka pozbawionego smaku (nie bede uzywal innch epietetow)
Mozecie ogolnie pisac co myslicie o tym autku, jestem bardzo ciekawy, pozdrawiam
Ponizej link do zdjęć :!: :!:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2089236
Mozecie ogolnie pisac co myslicie o tym autku, jestem bardzo ciekawy, pozdrawiam
Ponizej link do zdjęć :!: :!:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2089236
- Michael900
- Juventino
To albo ja też nie mam smaku, ale mi kolor w tym samochodzie wcale nie przeszkadza. Każdy ma inne ulubione kolory. O gustach się nie dyskutuje. Dlatego jak dla mnie ten temat jest niepotrzebyn, bezsensowny i powinno sie go zamknąć.
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- white_wolv
- Juventino
Jesli uwazasz ze temat jest sprzeczny z regulaminem - wystarczy wcisnac niebieska kartke(co zreszta zrobiles). Podobne komentarze nie sa nikomu potrzebne.Michael900 pisze:Dlatego jak dla mnie ten temat jest niepotrzebyn, bezsensowny i powinno sie go zamknąć.
A co do samochodu to IMO fajna bryka. Moze rzeczywiscie troche a`la "skora fura i komora" jednakze nie nazwalbym jej wlasciciela zupelnie pozbawionym gustu.
A kto tak powiedzial ?Snoop pisze: No ale coz jesli tzreba zamknąć to trudno :?
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2007, 11:51 przez white_wolv, łącznie zmieniany 2 razy.
- Gianni_Marciano
- Juventino
Właśnie chcialem zobaczyc jak ten temat się ma w środowiksu nie związanym ściśle z motoryzacją.... Ile osob jest za ile przeciw
Zaznaczam, ze ja nie wydalem opinii o tym samochodzie, pozostaje bierny.... chce poznac jedynie wasze zdanie... pozdrawiam 8)
Zaznaczam, ze ja nie wydalem opinii o tym samochodzie, pozostaje bierny.... chce poznac jedynie wasze zdanie... pozdrawiam 8)
- NeBu
- Juventino
Jako osoba nie związana z motoryzacją w żaden sposób chce powiedzieć, że kolor niczego sobie(zresztą cały samochód jest niczego sobie). W trakcie czytania posta myślałam, że wyskoczy mi zaraz pedalsko różowa bryka, albo wściekle żółta, a tu łądny, niebieski samochodzić. Byłam pozytywnie zaskoczona. Jak dla mnie ten kolor jest conajmniej ładny(ale tu rzeczywiście chodzi o gusta, a o tym sie jak wiadomo nie dyskutuje i niezdziwi mnie, jak komus sie nie będzie podobać).
'this crazy shine it never lets you die'
- ULAT
- Juventino
Jak dla mnie świetny
Trochę szpanerski ale co to przeszkadza. Lubię takie nietypowe kolory. Pozwalają się wyróżnić (a nie tylko gdzie się nie spojrzy to srebrny, czarny czy czerwony samochód). Ciekawy tuning, kopa pewnie też ma. Dla mnie to samochód marzenie 8)

Trochę szpanerski ale co to przeszkadza. Lubię takie nietypowe kolory. Pozwalają się wyróżnić (a nie tylko gdzie się nie spojrzy to srebrny, czarny czy czerwony samochód). Ciekawy tuning, kopa pewnie też ma. Dla mnie to samochód marzenie 8)
- Szymek
- Juventino
Mi również samochód się bardzo podoba, jednak nie widzę w nim nic nadzwyczajnego. Spodziewałam się po twojej wypowiedzi trochę bardziej krzykliwych kolorów a ku mojemu zaskoczeniu ujrzałem błękit, co prawda dość nietypowy. Jednak nie uważam, go za nadzwyczajny. Ogólnie to fura robi wrażenie, taka typowo szpanerska. Jednak uważam, że najważniejsze jest to, że się podoba właścicielowi. Jeśli ma kasę i chce kupić tego Opla to jego sprawa. 

- Gianni_Marciano
- Juventino
Widze, ze samochodzik się podoba, uwazacie, ze wyroznia sie z tlumu w pozytywnym znaczeniu tego slowa... bardzo mnie ciesza wasze opinie i zapraszam do dlaszcego wypowiadania sie w temacie 
- Juventinha
- Qualità Juventina
NeBu pisze:W trakcie czytania posta myślałam, że wyskoczy mi zaraz pedalsko różowa bryka, albo wściekle żółta
Nie wiem co macie do żółtegoUlTrAs pisze:Myślałem, że to będzie jakiś rażący jasny zielony lub żółty
Ten może byc, chociaż żółty byłby ładniejszy 8)
- mpolek
- Qualità Juventino
Ogólnie autko mi się podoba, jest bardzo fajne. Co do koloru zaletą jest to, że jest zmetalizowany i fajnie się odbija od niego światło. Ogólnie to barwa tak średnio mi się podoba - nie jest do kitu, ale i nie jest rewelacją. Jak bym miał kupić takie autko to wybrał bym kolor srebrny lub czarny. Wedlug mnie w takich barwach lepiej by się prezentował ten Opel.
- Veronika
- Juventino
Szczerze na samym początku po przeczytaniu pierwszego posta równiez myslałam, że wyskoczy jakiś wściekły żółty albo wściekły zielony i inne kolory z gamy tych po których człowiek dostaje oczopląsu...
Na ten samochodzik da się patrzeć i nie ma się wrażenia, że oczy zaraz wyskoczą z oczodołów i pofruną daleko w kosmos, pomimo że zakochana jestem w innym kolorze jednak to nie mój samochodzik więc moge napisac że kolor jest o.k i po spojrzeniu na niego z pewnością nie zwarjujemy
Na ten samochodzik da się patrzeć i nie ma się wrażenia, że oczy zaraz wyskoczą z oczodołów i pofruną daleko w kosmos, pomimo że zakochana jestem w innym kolorze jednak to nie mój samochodzik więc moge napisac że kolor jest o.k i po spojrzeniu na niego z pewnością nie zwarjujemy