Serie B częściej wyszukiwana niz Barca czy Chelsea :D
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Może wyżucicie ten temat, moze bedziecie gadać ze jest nie potrzebny, ale mam taką małą ciekawstkę która napewno wielu zaciekawi.
Otóż wszełem sobie na wirtualnej polsce do działu najpopularniejsze zapytania, czyli czego najczęściej wyszukiwane rzeczy w wyszukiwarce wp.
No i w dziedzinie sport bardzo się zdziwiłem, bo na czwrtym miejscu znalazła się SERIE B, i jest wyżej sklasyfikowana niż Barca, Chelsea a serie A wogóle nie ma w tej klasyfikacji... Jka myślicie ile w tym jest udziału naszego Juve?
A oto klasyfikacja:
1. nastula
2. piłka nożna
3. boks
4. serie b
5. fc barcelona
6. wisła kraków
7. chelsea londyn
8. real madryt
9. formuła 1
10. cristiano ronaldo
Mała satysfakcja jest
Otóż wszełem sobie na wirtualnej polsce do działu najpopularniejsze zapytania, czyli czego najczęściej wyszukiwane rzeczy w wyszukiwarce wp.
No i w dziedzinie sport bardzo się zdziwiłem, bo na czwrtym miejscu znalazła się SERIE B, i jest wyżej sklasyfikowana niż Barca, Chelsea a serie A wogóle nie ma w tej klasyfikacji... Jka myślicie ile w tym jest udziału naszego Juve?
A oto klasyfikacja:
1. nastula
2. piłka nożna
3. boks
4. serie b
5. fc barcelona
6. wisła kraków
7. chelsea londyn
8. real madryt
9. formuła 1
10. cristiano ronaldo
Mała satysfakcja jest

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- juveman7
- Juventino
Rzeczywiście ciekawa rzecz. Jeśli to prawda to dla mnie istnieje tylko jedno wytłumaczenie, mianowicie: w lidze hiszpańskiej czy angielskiej grają jedne z najlepszych drużyn na świecie, które od niepamiętnych czasów utrzymują się w swoich pierwszych ligach i wszyscy już się do tego przyzwyczaili. To samo również miało się z Juventusem, który zawsze należał do elity wśród drużyn piłkarskich na świecie lecz obecnie musi rozgrywać swoje mecze ligę niżej, co dla których jest rzeczą nie do przyjęcia i ciężko się z tym pogodzić. "Jak radzi sobie Juve w Serie B"- takie pytanie chyba wszystkich ciekawi, i kibiców Juventusu jak i kibiców innych drużyn.
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- wloski
- Juventino
Wogule nie zdziwiła mnie wiadomość, którą pokazałeś. Ile przecież się teraz czyta o tym jak ile traci na popularności Serie A, ile mają obecnie strat pieniężnych, po tym jak Juventus spadł do Serie B. Od tamtego momentu widać, że tam, gdzie jest Juve tam zwiększa się popularność na ligę, obecnie to jest Serie B.
Na koniec dodam, że po prostu widać, że Juventus to marka... a nie tandetny klub, który nie potrafi wygrać od 15 lat mistrzostwa [w normalny sposób].
Na koniec dodam, że po prostu widać, że Juventus to marka... a nie tandetny klub, który nie potrafi wygrać od 15 lat mistrzostwa [w normalny sposób].
- Buffi-luki
- Juventino
Świadczy to o tym, że Serie A bez JUVE to nie to samo. Zresztą widzać to też po spadku zainteresowania Serie A a wzrostem Serie B . Przecież nie tylko my jesteśmy popularni w tej lidze. Mnóstwo kibiców maja także Napoli i Genua 8)
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- January
- Juventino
Mr Cezary pisze:Hehe, czyżby jakaś aluzja?wloski pisze:Na koniec dodam, że po prostu widać, że Juventus to marka... a nie tandetny klub, który nie potrafi wygrać od 15 lat mistrzostwa [w normalny sposób].

aluzja?

:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- Alex_10
- Juventino
Też jestem bardzo ciekawy o jaki klub Wam chodziAchim pisze:Mr Cezary pisze:Hehe, czyżby jakaś aluzja?wloski pisze:Na koniec dodam, że po prostu widać, że Juventus to marka... a nie tandetny klub, który nie potrafi wygrać od 15 lat mistrzostwa [w normalny sposób].![]()
aluzja?a skądże
nikt nie wie o który klub chodzi

- centuno
- Juventino
ja tez nie wiem o jaaki klub chodzi, chyyba o jakis co sie na `i ` zaczyna, sorry ale teraz mamy karnawal w brazylii i troszku `zmeczony jestem`:D wiecei o co cho ;}
forza la juve
forza la juve
I CAMPIONI SIAMO NOI---FORZA JUVE
- Fifarulez
- Juventino
No to niezwykle ciekawe... To dowodzi jednego- tam gdzie jest Juventus tam też są kibice. Mamy dużo kibiców, ale także ludzie, którzy interesują się ligą włoską chcieli pewnie zobaczyć jak tam sobie Stara Dama radzi :-D ... A przecież Barcelona i Chelsea to słabe kluby :twisted:ADAMJUVENTUSPL pisze: A oto klasyfikacja:
1. nastula
2. piłka nożna
3. boks
4. serie b
5. fc barcelona
6. wisła kraków
7. chelsea londyn
8. real madryt
9. formuła 1
10. cristiano ronaldo
- krop
- Juventino
Dobrze prawi... polac muwloski pisze:Wogule nie zdziwiła mnie wiadomość, którą pokazałeś. Ile przecież się teraz czyta o tym jak ile traci na popularności Serie A, ile mają obecnie strat pieniężnych, po tym jak Juventus spadł do Serie B. Od tamtego momentu widać, że tam, gdzie jest Juve tam zwiększa się popularność na ligę, obecnie to jest Serie B.

- TomiQ
- Juventino
Jak pokazują te wyniki popolarność Serie B dużo wrosła dzieki JUVE....ale na szczęście to już koniec i Bast..A 

Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
- Fifarulez
- Juventino
- wloski
- Juventino
Ja bym nie ryzykował bankructwa z twojej strony, bo na jednym by się nie skończyło 8)kropek pisze:Dobrze prawi... polac mu
Teraz Juventus wraca do Serie A i założę się, że sytuacja w następnym sezonie będzie wręcz odwrotna! Serie A będzie bardziej obleganym tematem nie tylko w przeglądarce WP, a w innych też
- rastapastor
- Milanista