Serie B częściej wyszukiwana niz Barca czy Chelsea :D

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 października 2006, 18:30

Może wyżucicie ten temat, moze bedziecie gadać ze jest nie potrzebny, ale mam taką małą ciekawstkę która napewno wielu zaciekawi.

Otóż wszełem sobie na wirtualnej polsce do działu najpopularniejsze zapytania, czyli czego najczęściej wyszukiwane rzeczy w wyszukiwarce wp.
No i w dziedzinie sport bardzo się zdziwiłem, bo na czwrtym miejscu znalazła się SERIE B, i jest wyżej sklasyfikowana niż Barca, Chelsea a serie A wogóle nie ma w tej klasyfikacji... Jka myślicie ile w tym jest udziału naszego Juve?

A oto klasyfikacja:
1. nastula
2. piłka nożna
3. boks
4. serie b
5. fc barcelona
6. wisła kraków
7. chelsea londyn
8. real madryt
9. formuła 1
10. cristiano ronaldo

Mała satysfakcja jest :D

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
juveman7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 października 2006, 19:05

Rzeczywiście ciekawa rzecz. Jeśli to prawda to dla mnie istnieje tylko jedno wytłumaczenie, mianowicie: w lidze hiszpańskiej czy angielskiej grają jedne z najlepszych drużyn na świecie, które od niepamiętnych czasów utrzymują się w swoich pierwszych ligach i wszyscy już się do tego przyzwyczaili. To samo również miało się z Juventusem, który zawsze należał do elity wśród drużyn piłkarskich na świecie lecz obecnie musi rozgrywać swoje mecze ligę niżej, co dla których jest rzeczą nie do przyjęcia i ciężko się z tym pogodzić. "Jak radzi sobie Juve w Serie B"- takie pytanie chyba wszystkich ciekawi, i kibiców Juventusu jak i kibiców innych drużyn.

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 października 2006, 19:22

Wogule nie zdziwiła mnie wiadomość, którą pokazałeś. Ile przecież się teraz czyta o tym jak ile traci na popularności Serie A, ile mają obecnie strat pieniężnych, po tym jak Juventus spadł do Serie B. Od tamtego momentu widać, że tam, gdzie jest Juve tam zwiększa się popularność na ligę, obecnie to jest Serie B.

Na koniec dodam, że po prostu widać, że Juventus to marka... a nie tandetny klub, który nie potrafi wygrać od 15 lat mistrzostwa [w normalny sposób].

Buffi-luki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2007, 20:42

Świadczy to o tym, że Serie A bez JUVE to nie to samo. Zresztą widzać to też po spadku zainteresowania Serie A a wzrostem Serie B . Przecież nie tylko my jesteśmy popularni w tej lidze. Mnóstwo kibiców maja także Napoli i Genua 8)

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2007, 00:41

wloski pisze:Na koniec dodam, że po prostu widać, że Juventus to marka... a nie tandetny klub, który nie potrafi wygrać od 15 lat mistrzostwa [w normalny sposób].
Hehe, czyżby jakaś aluzja? :whistle:

January

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2007, 00:46

Mr Cezary pisze:
wloski pisze:Na koniec dodam, że po prostu widać, że Juventus to marka... a nie tandetny klub, który nie potrafi wygrać od 15 lat mistrzostwa [w normalny sposób].
:prochno:

aluzja? :D a skądże :P nikt nie wie o który klub chodzi :D

jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
:rotfl:
Alex_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2007, 02:37

Achim pisze:
Mr Cezary pisze:
:prochno:

aluzja? :D a skądże :P nikt nie wie o który klub chodzi :D
Też jestem bardzo ciekawy o jaki klub Wam chodzi :think: :smile:. Co do tematu Juve to wielki klub z piękną historią i tak pozostanie na wieki. Amen :!:

centuno

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 lutego 2007, 06:32

ja tez nie wiem o jaaki klub chodzi, chyyba o jakis co sie na `i ` zaczyna, sorry ale teraz mamy karnawal w brazylii i troszku `zmeczony jestem`:D wiecei o co cho ;}

forza la juve

I CAMPIONI SIAMO NOI---FORZA JUVE
Fifarulez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2007, 15:39

ADAMJUVENTUSPL pisze: A oto klasyfikacja:
1. nastula
2. piłka nożna
3. boks
4. serie b
5. fc barcelona
6. wisła kraków
7. chelsea londyn
8. real madryt
9. formuła 1
10. cristiano ronaldo
No to niezwykle ciekawe... To dowodzi jednego- tam gdzie jest Juventus tam też są kibice. Mamy dużo kibiców, ale także ludzie, którzy interesują się ligą włoską chcieli pewnie zobaczyć jak tam sobie Stara Dama radzi :-D ... A przecież Barcelona i Chelsea to słabe kluby :twisted:

krop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2007, 16:03

wloski pisze:Wogule nie zdziwiła mnie wiadomość, którą pokazałeś. Ile przecież się teraz czyta o tym jak ile traci na popularności Serie A, ile mają obecnie strat pieniężnych, po tym jak Juventus spadł do Serie B. Od tamtego momentu widać, że tam, gdzie jest Juve tam zwiększa się popularność na ligę, obecnie to jest Serie B.

Na koniec dodam, że po prostu widać, że Juventus to marka... a nie tandetny klub, który nie potrafi wygrać od 15 lat mistrzostwa [w normalny sposób].
Dobrze prawi... polac mu :)

TomiQ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2007, 16:05

Jak pokazują te wyniki popolarność Serie B dużo wrosła dzieki JUVE....ale na szczęście to już koniec i Bast..A ;)

Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
Fifarulez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2007, 19:09

Noi mam nadzieję, że już nigdy nie będziemy musieli grać w tej Serie B :-D

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2007, 19:16

kropek pisze:Dobrze prawi... polac mu :)
Ja bym nie ryzykował bankructwa z twojej strony, bo na jednym by się nie skończyło 8) :smile:

Teraz Juventus wraca do Serie A i założę się, że sytuacja w następnym sezonie będzie wręcz odwrotna! Serie A będzie bardziej obleganym tematem nie tylko w przeglądarce WP, a w innych też :wink: . Prócz suchy statystyk w którym kopiemy inne firmy po tyłkach, czekam na prawdziwe zdrowe emocje wręcz sportowe i na mecze Juventusu z Milanem, Romą, Lazio, Torino i takim "potentatem" i "siłą" klubową w Serie A jak Inter...

rastapastor

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2007, 20:49

Popularność serie A straciła po wykryciu afer a nie po tym jak Juve spadło do serie B...

Pozdroo...BLESS

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Abi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2007, 21:04

rastapastor pisze:Popularność serie A straciła po wykryciu afer a nie po tym jak Juve spadło do serie B...
I to po wykryciu afer w SerieA wzrosła popularność B? :smile: No proszę Cię... :rotfl:

ODPOWIEDZ