CZY ZBIERACIE FIGURKI ZAWODNIKÓW JUVE?:)

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
pyzu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2007, 16:40

figurki, które posiadam (poza Tardellim w stroju reprezentacyjnym, wszystkie figurki JUVE):
NEDVED x3( ze Złotą Piłką, z zestawu zwycięzców Serie A, microstars)
DEL PIERO x2 (z japońskiej, microstars)
Tardelli x2 ( z zestawu Legend Juve, reprezentacja Włoch na złotej podstawce)
Boniek x2 (legendy lat 70-80, zestaw Legend Juve)
BONIPERTI, CAUSIO, GENTILE, ZOFF, ZIDANE, ROSSI, CHARLES, SCIREA, PLATINI, BETTEGA ( wszyscy z zestawu Legend Juve)
Laudrup (prostars na złotej podstawce)
Buffon (microstars na niebiskiej)
Schillachi, Ravanelli, Camoranesi, Ferrara, Tacchinardi, Trezeguet

jeśli ktoś zbire, wpisywać się:)

"Whatever words I say, I will always love You"
ULAT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2007, 17:50

Nie zbieram, za drogie :P
Miałem kiedyś taką zabawkową figurkę Leonardo z Brazylii ;)

Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2007, 18:00

A ja miałem kiedyś action-man'a ale chyba go zniszczyłem. A może pies mi go zjadł :think:
Wspaniałe hobby, gratuluję. A co robisz z tymi figurkami? Poza tym, że je masz oczywiście.

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
January

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2007, 18:09

fajna sprawa figurki piłkarzy...nie myślałem o tym nigdy...ale też chyba nie zacznę zbierać figurek, to nie dla mnie :P może wkleiłbyś jakieś zdjęcia tych figurek?

jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
:rotfl:
MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2007, 18:20

Reggie pisze:A ja miałem kiedyś action-man'a ale chyba go zniszczyłem. A może pies mi go zjadł :think:
Ja też :prochno: A nawet kilka figurek Goku i innych bohaterów kreskówek:D Ale miałem kilka lat, więc nie ma o czym mówić :P
Reggie pisze:Wspaniałe hobby, gratuluję. A co robisz z tymi figurkami? Poza tym, że je masz oczywiście.

Ironia :?: :D

Obrazek
pyzu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2007, 20:40

co z nimi robię?
zdobią mój regał, całą półkę mam poświęconą na figurki:)
taka mała pasja:)
zdjęcie będę mógł umieścić jak pożyczę od siostry cyfrówkę, bo na razie nie posiadam

-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2007, 20:48

Reggie pisze:A ja miałem kiedyś action-man'a ale chyba go zniszczyłem. A może pies mi go zjadł :think:
Wspaniałe hobby, gratuluję. A co robisz z tymi figurkami? Poza tym, że je masz oczywiście.
Mogłeś sobie darować tą aluzję, każdy ma inne hobby. Ktoś zbiera znaczki, monety, karty doładowujące, kapsle po piwach czy tez figurki piłkarzy i tak na prawdę to nic Tobie do tego :|

Żeby nie było off-topa to ostanio przeglądałem podobne figurki na Allegro jednak nie jest to tanie hobby. Poza tym nie sądzę abym odnalazł w tym taką pasję jaką Ty z tego czerpiesz.

Obrazek
pyzu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2007, 21:04

nie są bardzo tanie, ale da się znieść. najdrożej dałem za Ferrarę (40zł), ale Treze udało sie kupić za 5 zeta:)

da.pawel

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 lutego 2007, 21:46

z czego te figurki że takie drogie??

Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2007, 22:57

Ja zbierałem figurki Władcy Pierscieni z Ołowiu a cena ich wynosila 25 zl :shock: a tak do tematu widzialem ze na allegro mozna kupic figurki roznych piłkarzy :) a i gratuluje hobby bo jest ono bardzo ciekawe

BAJERANT

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lutego 2007, 00:11

moje hobby :) zbieram szaliki pilkarskie i flagi (mam ponad 35 klubow, nie mieszcza mi sie na scianie wiec na suficie kilka przyczepilem,mam taki pokoj pelen pilkarskich pamiatek,jutro dam kilka fotek:))....figurki swietna rzecz,drogie ale czego nie robia fanatycy :) witaj w klubie ;)

Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2007, 11:11

-Lucas- pisze:
Mogłeś sobie darować tą aluzję, każdy ma inne hobby. Ktoś zbiera znaczki, monety, karty doładowujące, kapsle po piwach czy tez figurki piłkarzy i tak na prawdę to nic Tobie do tego :|

Żeby nie było off-topa to ostanio przeglądałem podobne figurki na Allegro jednak nie jest to tanie hobby. Poza tym nie sądzę abym odnalazł w tym taką pasję jaką Ty z tego czerpiesz.
Mea culpa. Wyszła na jaw ma arogancja. To przyznam się, żeby ktoś mógł się zrewanżować i zakpić ze mnie, że ja zbierałem kiedyś takie małe paczuszki z cukrem, które dają czasem w kawiarniach i na stacjach benzynowych.

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
Dominik10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lutego 2007, 13:11

Ja jak bylem maly mialem action mena ale go zepsulem :oops: :oops: .

Robert 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2007, 13:36

Ja aktualnie posiadam dwie figurki. Jedna to figurka z Nedvedem a druga z Davidsem.
Są trochę stare ale u mnie w pokoju znajdują sie na honorowym miejscu, zaraz obok innych drobiazgów związanych z Juve.

pyzu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2007, 13:44

to fajnie :) ja właśnie poszukuję Davidsa w stroju Juve, najlepiej w goglach :D

ODPOWIEDZ