CZY ZBIERACIE FIGURKI ZAWODNIKÓW JUVE?:)
- pyzu
- Juventino
figurki, które posiadam (poza Tardellim w stroju reprezentacyjnym, wszystkie figurki JUVE):
NEDVED x3( ze Złotą Piłką, z zestawu zwycięzców Serie A, microstars)
DEL PIERO x2 (z japońskiej, microstars)
Tardelli x2 ( z zestawu Legend Juve, reprezentacja Włoch na złotej podstawce)
Boniek x2 (legendy lat 70-80, zestaw Legend Juve)
BONIPERTI, CAUSIO, GENTILE, ZOFF, ZIDANE, ROSSI, CHARLES, SCIREA, PLATINI, BETTEGA ( wszyscy z zestawu Legend Juve)
Laudrup (prostars na złotej podstawce)
Buffon (microstars na niebiskiej)
Schillachi, Ravanelli, Camoranesi, Ferrara, Tacchinardi, Trezeguet
jeśli ktoś zbire, wpisywać się:)
NEDVED x3( ze Złotą Piłką, z zestawu zwycięzców Serie A, microstars)
DEL PIERO x2 (z japońskiej, microstars)
Tardelli x2 ( z zestawu Legend Juve, reprezentacja Włoch na złotej podstawce)
Boniek x2 (legendy lat 70-80, zestaw Legend Juve)
BONIPERTI, CAUSIO, GENTILE, ZOFF, ZIDANE, ROSSI, CHARLES, SCIREA, PLATINI, BETTEGA ( wszyscy z zestawu Legend Juve)
Laudrup (prostars na złotej podstawce)
Buffon (microstars na niebiskiej)
Schillachi, Ravanelli, Camoranesi, Ferrara, Tacchinardi, Trezeguet
jeśli ktoś zbire, wpisywać się:)
"Whatever words I say, I will always love You"
- Reggie
- Juventino
A ja miałem kiedyś action-man'a ale chyba go zniszczyłem. A może pies mi go zjadł
Wspaniałe hobby, gratuluję. A co robisz z tymi figurkami? Poza tym, że je masz oczywiście.

Wspaniałe hobby, gratuluję. A co robisz z tymi figurkami? Poza tym, że je masz oczywiście.
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- January
- Juventino
fajna sprawa figurki piłkarzy...nie myślałem o tym nigdy...ale też chyba nie zacznę zbierać figurek, to nie dla mnie
może wkleiłbyś jakieś zdjęcia tych figurek?

:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- MrWlodek
- Juventino
Ja teżReggie pisze:A ja miałem kiedyś action-man'a ale chyba go zniszczyłem. A może pies mi go zjadł![]()

Reggie pisze:Wspaniałe hobby, gratuluję. A co robisz z tymi figurkami? Poza tym, że je masz oczywiście.
Ironia

- pyzu
- Juventino
co z nimi robię?
zdobią mój regał, całą półkę mam poświęconą na figurki:)
taka mała pasja:)
zdjęcie będę mógł umieścić jak pożyczę od siostry cyfrówkę, bo na razie nie posiadam
zdobią mój regał, całą półkę mam poświęconą na figurki:)
taka mała pasja:)
zdjęcie będę mógł umieścić jak pożyczę od siostry cyfrówkę, bo na razie nie posiadam
"Whatever words I say, I will always love You"
- -Lucas-
- Juventino
Mogłeś sobie darować tą aluzję, każdy ma inne hobby. Ktoś zbiera znaczki, monety, karty doładowujące, kapsle po piwach czy tez figurki piłkarzy i tak na prawdę to nic Tobie do tegoReggie pisze:A ja miałem kiedyś action-man'a ale chyba go zniszczyłem. A może pies mi go zjadł![]()

Żeby nie było off-topa to ostanio przeglądałem podobne figurki na Allegro jednak nie jest to tanie hobby. Poza tym nie sądzę abym odnalazł w tym taką pasję jaką Ty z tego czerpiesz.
- BAJERANT
- Juventino
moje hobby
zbieram szaliki pilkarskie i flagi (mam ponad 35 klubow, nie mieszcza mi sie na scianie wiec na suficie kilka przyczepilem,mam taki pokoj pelen pilkarskich pamiatek,jutro dam kilka fotek:))....figurki swietna rzecz,drogie ale czego nie robia fanatycy
witaj w klubie 

- Reggie
- Juventino
Mea culpa. Wyszła na jaw ma arogancja. To przyznam się, żeby ktoś mógł się zrewanżować i zakpić ze mnie, że ja zbierałem kiedyś takie małe paczuszki z cukrem, które dają czasem w kawiarniach i na stacjach benzynowych.-Lucas- pisze:Mogłeś sobie darować tą aluzję, każdy ma inne hobby. Ktoś zbiera znaczki, monety, karty doładowujące, kapsle po piwach czy tez figurki piłkarzy i tak na prawdę to nic Tobie do tegoReggie pisze:A ja miałem kiedyś action-man'a ale chyba go zniszczyłem. A może pies mi go zjadł![]()
Wspaniałe hobby, gratuluję. A co robisz z tymi figurkami? Poza tym, że je masz oczywiście.![]()
Żeby nie było off-topa to ostanio przeglądałem podobne figurki na Allegro jednak nie jest to tanie hobby. Poza tym nie sądzę abym odnalazł w tym taką pasję jaką Ty z tego czerpiesz.
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Robert 10
- Juventino
Ja aktualnie posiadam dwie figurki. Jedna to figurka z Nedvedem a druga z Davidsem.
Są trochę stare ale u mnie w pokoju znajdują sie na honorowym miejscu, zaraz obok innych drobiazgów związanych z Juve.
Są trochę stare ale u mnie w pokoju znajdują sie na honorowym miejscu, zaraz obok innych drobiazgów związanych z Juve.