ALEX DEL PIERO "The Only One' by Mateusszek
- BartekGajda9
- Juventino
Jakoś nie wyobrażam sobie osoby, która mogłaby skrytykować tą prace. Pierwszy raz, od dawna, po obejrzeniu kompilacji serce zaczęło mi mocniej bić. Praca wprost genialna, bez zbędnych fajerwerków. Wszystko idealnie posklejane do kupy. Lecz nasuwa sie jedno pytanie...
jakim cudem ta kompilacja nie wygrała w turnieju
Ale cóż to i tak nie daje ujmy. 10/10

Ale cóż to i tak nie daje ujmy. 10/10

"To trochę dziwne, ale uwierzcie mi, w życiu nie popełniłem większego błędu", "Obecnie pracuję nad tym, żeby móc wrócić do Juventusu" - tak Canna WRACAJ !!
- Discordia
- Juventino
Bardzo ładna kompilacja, doskonale pokazuje kim Alex jest dla Juve oraz całego świata piłki. Myślę, że pod słowami "I'm proud, that you are my idol and my heart belongs to you" może podpisać się każdy kibic Bianconerich.
Ocena wg mnie to 9,5/10

Ocena wg mnie to 9,5/10

- Wesoł
- Juventino
Z pewnych powodów nie ściągam niczego z neta na komputer, ale na szczęście natrafiłem na nią na youtubie. Cudo :!: Pięknie pokazuje kim jest nasz kapitan dla naszego klubu. Muzyka świetnie dobrana. Można oglądać bez przerwy. Z Twoich wcześniejszych prac widziałem tylko "Enzo Maresca - Why no Juventino?" oraz "Alex Del Piero - Il Pinturicchio". Każda z tych trzech prac należy do moich zdecydowanie ulubiony kompilacji. Nikt już na tym forum nie ma zapewne wątpliwości, że jesteś jak Wolverine: The best at what you do
Ktoś powyżej zapytał o prace która pokonała Twoją w tym konkursie. Również bardzo chętnie zobaczył bym to cudeńko

Ktoś powyżej zapytał o prace która pokonała Twoją w tym konkursie. Również bardzo chętnie zobaczył bym to cudeńko

- Mateo
- Juventino
Nigdy nie robiłem takiej kompilacji - możliwe, że pomyliłeś tytuł, bo tych prac o Alexie już trochę było ; ).Wesoł pisze: "Alex Del Piero - Il Pinturicchio".
ProszęKtoś powyżej zapytał o prace która pokonała Twoją w tym konkursie. Również bardzo chętnie zobaczył bym to cudeńko
- Reg
- Juventino
Mateusszek pisze:Nigdy nie robiłem takiej kompilacji - możliwe, że pomyliłeś tytuł, bo tych prac o Alexie już trochę było ; ).Wesoł pisze: "Alex Del Piero - Il Pinturicchio".
Pewnie chodziło mu o "Remember the name-Del Piero" bo tam na początku jest napis"Del Piero Pinturicchio"
Co do Twojej pracy to jak zwykle trzyma wysoki poziom i oglądanie to jej to czysta przyjemność. Bez zbędnych efektów(patrz niżej), dobre cytaty, do tego dobra muzyka i ogólnie schludnie zrobiona. Z tego co pamiętam to już Twoja trzecia(albo nawet czwarta) kompilacja o Alexie i trudno mi wybrać najlepszą, bo każda jest inna i każdą nadal oglądam z chęcią.
Co do pracy, która wygrała ten turniej to według mnie to jakieś nieporozumienie

- Zawidowianin
- Juventino
Obiecałem to skomentuję
:
Podobały mi się te krótkie zbliżenia Alexa na początku, fajnie to wygląda. Potem jak zwykla stara dobra technika, do której ciężko miec zastrzeżenia. Podobały mi się również napisy - treśc jak i czcionka, która wg mnie pasowała tu jak ulał. Inna rzecz to genialne podłożenie tekstu o uciekinierach wraz z muzyką i potem obrazem. To naprawdę było coś, co wyostrzyło mi zmysły
Do tego coś co lubię, czyli klimat kompilacji. Może nie miałem łez w oczach, ale ten filmik miał coś w sobie, że można było spokojnie się wczuc.
Co do zwycięzcy, to trzeba przyznac, że niektóre efekty są świetne, ale ja wolę żeby były chocby same napisy, ale żeby się wyciszyc. To można pokazac nie wiem... na dyskotece, ale ja jak to oglądałem to moje oczy zaczęły odmawiac posłuszeństwa... Lubię efekty, ale takie jak delikatne zamazania, które prezentuje np nasz Juventino
.
Pozdrawiam

Podobały mi się te krótkie zbliżenia Alexa na początku, fajnie to wygląda. Potem jak zwykla stara dobra technika, do której ciężko miec zastrzeżenia. Podobały mi się również napisy - treśc jak i czcionka, która wg mnie pasowała tu jak ulał. Inna rzecz to genialne podłożenie tekstu o uciekinierach wraz z muzyką i potem obrazem. To naprawdę było coś, co wyostrzyło mi zmysły

Co do zwycięzcy, to trzeba przyznac, że niektóre efekty są świetne, ale ja wolę żeby były chocby same napisy, ale żeby się wyciszyc. To można pokazac nie wiem... na dyskotece, ale ja jak to oglądałem to moje oczy zaczęły odmawiac posłuszeństwa... Lubię efekty, ale takie jak delikatne zamazania, które prezentuje np nasz Juventino

Pozdrawiam
- malutki
- Juventino
Poraz kolejny pokazales swoje umiejetnosci. Idealne zgranie fragmentow z muzyka. Ciesze sie ze poraz kolejny zawarles wiecej tresci niz efektow. To sie bardzo chwali
Bardzo dobrze sie oglada, nawet kilka razy
Del Piero chyba jest idolem dla wiekszosci z nas. Ale mam nadzieje ze Twoje prace nie beda monotematyczne bo masz talent do tego
Gratuluje Ci checi i zapalu do robienia tych filmikow.
Jesli chodzi o nastepne kompilacje zawsze sluze pomoca

Del Piero chyba jest idolem dla wiekszosci z nas. Ale mam nadzieje ze Twoje prace nie beda monotematyczne bo masz talent do tego

Gratuluje Ci checi i zapalu do robienia tych filmikow.
Jesli chodzi o nastepne kompilacje zawsze sluze pomoca

- Wesoł
- Juventino
Cóż, na youtubie ktoś wrzucił to jako Del Piero - Il PinturicchioReg pisze:Mateusszek pisze:Nigdy nie robiłem takiej kompilacji - możliwe, że pomyliłeś tytuł, bo tych prac o Alexie już trochę było ; ).Wesoł pisze: "Alex Del Piero - Il Pinturicchio".
Pewnie chodziło mu o "Remember the name-Del Piero" bo tam na początku jest napis"Del Piero Pinturicchio"![]()

Co do zwycięskiej pracy to chyba w komisji zasiadali fani Manchesteru
Nie no, żartuje, praca o Ronaldo jest również świetna, ale to jednak Twoją oglądałem z prawdziwym wzruszeniem i zdecydowanie bardziej mi się podobała. Jeszcze raz brawo

- Corcky
- Juventino
Praca bardzo fajna. Udało Ci się stworzyć w niej własny klimat i to na plus(bez watpienia świetna muzyka). Pokazałeś Alexa, jako jednego z najlepszych piłkarzy na świecie - bynajmniej ja to tak odebrałem. Jak już napisałem kompilka ma swój klimat, dlatego zbędne i wręcz niewskazane byłby tu dodatkowe efekty - te którymi nas uraczyłeś to optimum.
Elegancko wyglądały cytaty, które oddały to, że Alex w środowisku piłkarskim cieszy się szacunkiem. Wreszcie świetnie było wtrącenie wątku degradacji. Na jej tle ukazałeś kolejną niecodzienną cechę osobowości Alexa.
Co tu dużo mówić. Każda Twoja praca to dla mnie poprostu wielka przyjemność. Pozostaje podziękować
Elegancko wyglądały cytaty, które oddały to, że Alex w środowisku piłkarskim cieszy się szacunkiem. Wreszcie świetnie było wtrącenie wątku degradacji. Na jej tle ukazałeś kolejną niecodzienną cechę osobowości Alexa.
Co tu dużo mówić. Każda Twoja praca to dla mnie poprostu wielka przyjemność. Pozostaje podziękować

Alessandro Del Piero ole!
- Mateo
- Juventino
Dzięki Panowie za następne, bardzo pochlebne recenzje
. Niezwykle miło się czyta takie opinie i nabiera się wiary we własne możliwości, a przyznam, że tej ostatnimi czasy mocno brakowało. Jeszcze raz dzięki.
Dla leniwych dodałem link na YouTube.
Czekam na kolejne recenzje.

Dla leniwych dodałem link na YouTube.
Czekam na kolejne recenzje.
- JuveR
- Juventino
Również przyłączam się do proźby, bo bardzo chętnie oglądnąłbym tą kompilacjęKultek pisze:Siema
Mógłby ktoś wrzucić tą kompilacje "The Only One" na rapida lub megaupload ...
Byłbym bardzo wdzięczny :]
Pozdrawiam