ALEX DEL PIERO "The Only One' by Mateusszek

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
mat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2007, 21:55

To co mogê powiedzieæ po obejrzeniu tej kompilacji to ¿e jest ¶wietna (jak ka¿da poprzednia zreszt± :) ). I oczywi¶cie gratulujê sukcesu :bravo:

Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2007, 11:38

Mistrzostwo Świata!! :D Naprawdę świetna kompilacja, rzeczywiście w trakcie oglądania ciarki przechodza po plecach. Najlepsza kompilacja o najlepszym zawodniku JUVE. A te przypisy dodaja pracy dodatkowy jej urok. Pieknie pokazana kariera Wielkiego Alexa. Jak inne Twoje kompilacje, bardzo mi sie podobala. BRAWO :bravo:

-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2007, 11:56

Na początku zastanawiałem się dlaczego Twoja praca w międzynarodowym turnieju zajęła "tylko" drugie miejsce?
Po obejrzeniu jej zostały rozwiane wszystkie moje wątpliwości. Praca owszem ładna, przejrzysta, technicznie świetnie wykonana. Jednak jeśli mam być szczery nie jest to Twoja najlepsza praca a juz na pewno nie jest najlepsza opisująca Del Piero. Nie piszę tego ze złośliwości czy też z zazdrości. Po raz pierwszy uważam, że nie udalo Ci się idealnie dopasować muzyki do kompilacji. To co wcześniej było Twoim aututem w tej pracy zupełnie nie przypadło mi do gustu. W całej pracy spodobały mi sie tylko cytaty.

Bawiąc sie w oceny w skali od 1-6 za te kompilacje postawiłbym 4.

Obrazek
KamilDeath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2007, 12:08

cudeńko jak dla mnie , bardzo mi sie podobało :) jak tu nie kochac nasza 10 :) uznanie dla autora kompilacji :)

...abyssus abyssum invocat.......piekło wzywa na pomoc piekła....
Capitan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2007, 13:30

Piękna rzecz, aż się łezka w oku kręci...
Brawo!

szczypek_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2007, 15:02

gratki :)

można oglądać bez końca...

Z JUVE
... od zawsze
na zawsze ...
16Maciek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2007, 15:58

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Po raz kolejny Mateusz utwierdziłeś mnie w tym że na naszym forum jesteś najlepszym kompilatorem. Wielkie brawa za tą kompile. Jest świetna, tyle ode mnie pozdrawiam :)

Gooray

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2007, 18:10

Praca bardzo dobra! Widać że płynie prosto z serca fana Alexa... :) Choć jest to kolejna praca o Del Piero wyróżnia się wśród innych. No i gratuluje za zajęcie 2 miejsca w turnieju FutbolFever, utwierdza mnie to w przekonaniu że jesteś już kompilatorem światowej sławy ;) Żałować można tylko, że konkurs nie odbył się później, bo wtedy w kompilacji zapewne zawarte byłyby materiały związane z 500 występem Alexa w barwach JUVE! No ale jest przynajmniej temat na następną kompilację! ;)

Obrazek
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2007, 21:13

Kompilacja świetna, jak zawsze zresztą :wink: . Mam prośbę. Mógłbyś wrzucić na serwer bramkę Trezegueta w meczu z Milanem (asysta była przedstawione z ciekawej perspektywy, podobało mi się to).

Aha, i jeszcze jedno. "Być dumnym z" po angielsku to "to be proud of". I w związku z tym moje pytanie, czy jesteś pewien, że nie ma błędu w Twojej kompilacji? Również dobrze ja też mogę się mylić :wink: .

:roll:
Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2007, 00:21

Coz moge powiedziec. Film jak dla mnie bardzo fajny, ogladalem go juz kilka razy i jakos mi sie nie nudzi - a to rzadko sie u mnie zdarza. Jednak bedac szczery to przyznam, ze otwierajac na swoim kompie folder "Kompilacje - Del Piero" wole odtworzyc inne twoje filmy a w szczegolnosci "Will great...".

Co nie zmienia faktu ze kompilacja bardzo mi sie podoba. Ma specyficzny fajny klimacik i co najwazniejsze jest niezwykle estetyczna. Cytaty byly ciekawym pomyslem - bardzo lubie tego rodzaju "urozmaicenia".

Podsumowujac - ciekawa, poprawnie wykonana praca z pewnoscia warta obejrzenia trzymajaca poziom do jakiego wszystkich nas przyzwyczailes. Jesli mam dac ocene(czeo bardzo nie lubie) to zdecydowalem sie na wystawienie 5/6.

Pozdrawiam

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2007, 10:00

Drogi Mateusszku!
Twoja praca, jak to zwykle bywa, przypadła mi do gustu. Oglądałem ją z pięć razy większym skupieniem niż zwykle, gdyż była o moim idolu -Alexie i wykonana przez Ciebie. Prawde mówiąc przechodziły mnie w niektórych momentach ciarki... ale to nic, do rzeczy!

Uważam, że oczywiście nie miała być to kompilacja naszpikowana efektami. Miała ona bardziej ukazywac to co czujesz. Przekazałeś to mi, odbiorcy, doskonale :-D Muzyka dobrze dobrana, momentami spokojna, a momentami żwawa - i ten tytuł "the only one".
To co dość rzadko widzę w kompilacjach to dodanie słów komentatora przy golach, niesamowicie spodobało mi się to. Cytaty również - dobra sprawa.

Jedyną rzeczą, której było dla mnie za mało to klipy z del Piero z tego sezonu.

Ogółem praca świetna,
Ocena: 10/10 8)

Mendus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2007, 11:21

Świetnie wykonana kompilacja, bardzo słusznie zajęła tak wysoką pozycję w tym konkursie, a mogła nawet wygrać ;). Jestem pod ogromnym wrażeniem i polecam!

Obrazek

Obrazek
juverm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2007, 16:38

Dzięki twojej uprzejmości filmik, mogłem zobaczyć już około 2 tygodnie temu, no i oczywiście jestem zachwycony. Jednoczesnie chciałbym Ci pogratulować zajecia drugiej pozycji w konkursie ff.

TEMAT: Spośród wszystkich biorących udział w konkursie ff, twoja kompilacja była wyjatkowa. Poprostu opowiadała "o czymś", a nie była zwykłym zlepkiem najlepszych zagrań. To się ceni... Chociaż to już twój któryś z kolei filmik o Alexie :whistle:

MUZYKA: Jest idealnie dopasowana do tematu kompilacji. A jej słowa doskonale zgrywają się z danymi fragmentami, filmu. Chociaż chciałbym, żebyś w kolejnych "działach" zaczął używać mocniejszych, weselszych kawałków.

MATERIALY: Naprawde sporo materiałów, tutaj użyłeś. Chociaż szkoda, że w większośći pokazałeś bramki Alexa, a pominąłeś resztę jego fantastycznyych kiwek i zwodów.

EFEKTY: Dzięki Ci, że użyłeś ich naprawdę z umiarem, i oszczędziłeś nam oczopląsu :smile:

OCENA: 9,5/10

Kompilację, ogladało mi się naprawdę przyjemnie, i teraz mogę powiedzeć, ze jest to jedna z najlepszych jakie widziałem. Mam nadzieję, że wkrótce uraczysz nas jakimś kolejnym filmikiem...

Obrazek
Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2007, 12:30

El Mass-Turbo pisze:Moglibyście podać kodeki jakich używacie? Używam C-Lite Codec Pack i kompilacja nie chce mi pójść.
Przede wszystkim odinstaluj wszelkie kodeki z kompa. Następnie zainstaluj K-Lite Codec Pack, ewentualnie doinstaluj FFDShow.
Diego pisze:Mam prośbę. Mógłbyś wrzucić na serwer bramkę Trezegueta w meczu z Milanem (asysta była przedstawione z ciekawej perspektywy, podobało mi się to).
Mówisz i masz => Pobierz
Choć nie chce mi się wierzyć, że Ty mógłbyś nie posiadać programu Sfide, z Alexem w roli głównej :).
Aha, i jeszcze jedno. "Być dumnym z" po angielsku to "to be proud of". I w związku z tym moje pytanie, czy jesteś pewien, że nie ma błędu w Twojej kompilacji?
Myśle, że błędu nie ma - w napisach pomagał mi kompilator, Polak, który mieszka w Stanach. Również w trakcie turnieju ani na żadnym zagranicznym forum, nikt nie wytknął mi jakiegoś błędu językowego. Możliwe, że obydwie wersje są ok.
Mateelv pisze:Jedyną rzeczą, której było dla mnie za mało to klipy z del Piero z tego sezonu.
Przecież właśnie chyba najwięcej bramek ukazałem z bieżącego sezonu, pomimo, że nie wszystkie były jakiejś szczególnej wagi.

Pozostaje mi tylko serdecznie podziękować za wasze odczucia, recenzje i uwagi. Jest mi niezwykle przyjemnie czytać takie oceny, ciesze się, że po raz kolejny trafiłem w wasze gusta. Być może w najbliższym czasie oprócz kilku prac o Juve (również konkursowych), wykonam kilka innych kompilacji, które zamieszcze do ściągnięcia w moim portfolio na forum.

Czekam na kolejne komentarze. Jeżeli ściągnęliście mój filmik, to napiszcie o nim dwa, trzy zdania. To dla mnie bardzo cenne. Pozdrawiam.

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2007, 15:49

Mateusszek pisze:
Diego pisze:Mam prośbę. Mógłbyś wrzucić na serwer bramkę Trezegueta w meczu z Milanem (asysta była przedstawione z ciekawej perspektywy, podobało mi się to).
Mówisz i masz => Pobierz
Choć nie chce mi się wierzyć, że Ty mógłbyś nie posiadać programu Sfide, z Alexem w roli głównej :).
A, racja, mam. Ale tak czy inaczej dziękuję.
Mateusszek pisze:
Aha, i jeszcze jedno. "Być dumnym z" po angielsku to "to be proud of". I w związku z tym moje pytanie, czy jesteś pewien, że nie ma błędu w Twojej kompilacji?
Myśle, że błędu nie ma - w napisach pomagał mi kompilator, Polak, który mieszka w Stanach. Również w trakcie turnieju ani na żadnym zagranicznym forum, nikt nie wytknął mi jakiegoś błędu językowego. Możliwe, że obydwie wersje są ok.
To pewnie ja popełniłem błąd, zdarza się nawet najlepszym :wink: .

:roll:
ODPOWIEDZ