Brothers in arms - kompilacja specjalna by Lord_ Juve! GV!!!

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ

Czy zobaczyłeś moją prace na google.video?

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
speisi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 stycznia 2007, 20:06

Ja też dołaczę się do prośby o wrzucenie tego na jakiś inny serwer, może wkońcu ktoś się nad nami zlituje.

Piotrekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 stycznia 2007, 23:45

Jestem właśnie po obejrzeniu kompilacji,i powiem szczerze że opłacało sie ściągać w 100%!
Jest ona naprawde bardzo wzruszająca,szczególnie pierwsze jej fragmenty,muzyka została dobrana znakomicie(mnie w szczególności urzekł ten pierwszy kawałek),to 19 minut mija tak szybko jakby to były 3 minuty.
Smutna jest bardzo,ale taki był Twój zamiar,nawet radośc włodarzy Juventusu z Moggim w tle nie jest taka radosna...:)
Słaba jednak jest troche jakość,nie mozna rozszerzyc na cały ekran ponieważ obraz jest wówczas bardzo rozmazany,chyba że to u mnie coś z programem jest nie tak ale nie sądze.
Kompilacja sama w sobie jest jednak wykonana wzorowo,widać że kosztowała Cie wiele pracy,ja to doceniam,a mam nadzieje że to ważne dla Ciebie jako autora,by użytkownicy tacy jak ja docenili tą Twoją prace ;)
Pozdrawiam!

Juve fan
Alizee18

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2007, 19:56

Mam prosbe do Lord_ Juve mogłbys zapodac te nutke która rozpoczyna filmik ta smutna bo bardzo fajna

Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2007, 20:05

Nie jest to żadne nabijanie tylko prośba do tych którzy mają juz tą kompilację na swoim kompie. ZLITUJCIE SIĘ i wrzućcie ja na jakiąś inną stronę, bo z tej jest szansa ściągniecią oscylująca w granicach zera procent. Jak już ktoś poda działający link to prośba do modów żeby skasowali tego komenta bo nie jest to żadne nabijanie :angry:

EDIT: Rozumiem, ale takie ot tak sobie pisanie jednym zdaniem userów nic nie daje. Więc może jak ktoś napisze coś więcej to może inni zorientują się, że naprawdę komus może zalezeć na ściagnięciu tej kompilacji i się zlituje i poświęci tą chwilę żeby wrzucić na inny serwer. A jeśli ja piszę, że nie jest to nabijanie i proszę po osiągnięciu celu (umieszczeniu kompilacji na innym serwerze) żeby moderatorzy skasowali tego posta, a Ty mi wlepiasz kartkę za 'nabijanie' to brak mi po prostu słów...
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2007, 20:37 przez Radek_88, łącznie zmieniany 1 raz.

kornknot

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2007, 20:26

Nie rozumiesz, ze jak jedna osoba poprosi o wrzucenie na serwer kompilacji to wystarczy? Jak zrobi to dziesiec userow to tylko zasmieca temat.

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2007, 20:30

Alizee18 pisze:Mam prosbe do Lord_ Juve mogłbys zapodac te nutke która rozpoczyna filmik ta smutna bo bardzo fajna
Jest to jeden z wielu utworów ze swietnego i znanego wielu filmu Helikopter w ogni, to jest akurat glowny, przywodni kawalek, czyli "Black Hawk Down Main Theme", ktory jest tworem nikogo innego jak Hansa Zimmera.

Co do tych dramatycznych prosb o ponownego upa pracy, ja juz pisalem a jako autor podwojnie cierpie z powodu, ze wiele osob nie moze sciagnac mojej pracy, ja tak jak wy ciagle wierze, ze ktos z porzadnym laczem upnie ja gdzies indziej, moze na youtube, wtedy nie byloby problemu i kazdy moglby zobaczyc, choc jakosc dramatycznie spadnie...

krop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2007, 20:34

Ja bym to z checia wrzucil na innego serwa... ale najpierw musze to zedrzec :/

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2007, 20:36

kropek pisze:Ja bym to z checia wrzucil na innego serwa... ale najpierw musze to zedrzec :/
No wlasnie, jako autor apeluje w imieniu glownie wszystkich userwo JP i nie tylko. Na pewno da sie wolny slot na sp zlapac, tylko wiadomo, trzeba miec wieelkie szczescie, jak ci sie uda to mam wielka nadzieje, ze pomozesz wszystkim.

Kuben

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2007, 20:45

Lord'zie_Juve... Zabiłeś mnie swoją pracą :wink:... Jest wprost genialna ! Zawsze mogłem się czegoś doczepić w podobnych pracach Twoich poprzedników, ale Tutaj nie ma praktycznie zadnych błędów ! Zawarłeś w Niej wszystkie historyczne i smutne zdarzenia z historii Naszej ukochanej druzyny. Począwszy od Tragedii na Heysel poprzez tragiczną śmierć świetnego Gateano i odejście od Nas charyzmatycznego 'Avvocato' na kontuzjach i ogłoszeniu wyniku karcącego Juve w aferze Calciopili kończąc... Wszystko ładnie pokolei poukładane, świetny podkład muzyczny, dluuuga praca, a ja takie lubie... Najwazniejsze jest to, ze się Ona nie nudzi. Prosty człowiek, nie znający historii Juve powinien z zaciekawieniem oglądać i zastanawiać się, co jeszcze więcej mogło się wydarzyć Juventus' owi. Poprostu Cudo :-D
Ocena: 10+ / 10 8)
PzDr!^ :)

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
krop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2007, 00:25

Jutro w nocy moge zostawic kompa wlaczonego, tylko niech ktos kto sciagnaj luz ten film sprobuje mi go wyslac, moze przez skype? a na ftp jakos wrzuce. Jak cos to pisac na gg 3781992

-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2007, 10:52

speisi pisze:Ja też dołaczę się do prośby o wrzucenie tego na jakiś inny serwer, może wkońcu ktoś się nad nami zlituje.
Mogliscie wczesniej dać znać to bym Wam wrzucił. :D

MEGAUPLOAD

Tylko nie mówcie, że z tego serwera też nie można ściągać. :)

Obrazek
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2007, 13:30

-Lucas- pisze:
speisi pisze:Ja też dołaczę się do prośby o wrzucenie tego na jakiś inny serwer, może wkońcu ktoś się nad nami zlituje.
Mogliscie wczesniej dać znać to bym Wam wrzucił. :D

MEGAUPLOAD

Tylko nie mówcie, że z tego serwera też nie można ściągać. :)
WIELKIE DZIĘKI, choc widze, ze sie natrudziles a jednak megaupload to tez nie za bardzo jest serwis, najlpiej na uploading lub filefactory, ale wielkie dzieki dla ciebie w imieniu wszystkich :!:

-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2007, 13:44

Nie ma za co :) Początkowo chciałem wrzucić na rapidshare jednak tam obowiązuje limit do 100mb później na uploading.com jednak zauwazyłem iz Kornknot już wrzucał...
Kornknot pisze:własnie wrzucam plik na uploading.com i rapidupload.com, moze tam bedzie sie dalo obejrzec.
Poniżej umieszczam małą instrukcja jesli limit możliwych połączeń na serwerze jest wyczerpany.

Sciągnijcie ze strony Megaupload plik Megaupload Toolbar. Znajduje sie na stronce w dolnej częsci- odnosnik ( Download the Megaupload Toolbar )

Nastepnie zainstalujcie i otwórzcie przeglądarke Internet Explorer bo tylko w niej ten program działa.
Wpisujecie link : http://www.megaupload.com/?d=HQQIZ6BX

i... zasysacie :wink:

Obrazek
fan_of_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2007, 16:30

ja zrobilme tak jak napisales ale zakazdym razem jak klikam w ten link za pomoca IE no i zainstalowanego toolbara to pisze mi ze plik jest chwilowo niedostepny?!!

tzn ze cos zrobilmem zle czy wszystko ok ?co sie dzieje :P

nom juz sobie poradzilem :D jakis syf mi blokowal sciaganie plikow :p
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2007, 16:54 przez fan_of_juve, łącznie zmieniany 1 raz.

-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2007, 16:36

Przed chwilą przez przypadek kliknąłem na link z filmem i też zauważyłem te informację że plik jest czasowo niedostępny także nie sądzę aby to był Twój błąd. Jeśli nie uda Ci się ściągnąć z megaupload to nie martw się bo za dwie godziny powinienem mieć załadowane na uploading.com :)

EDiT:

UPLOADING

Przepraszam za poślizg ale przy 70% zahaczyłem stopą o kabel i komputer sobie wyłaczyłem...
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2007, 20:33 przez -Lucas-, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
ODPOWIEDZ