Piosenka o Juve
- Alexinhio.10
- Juventino
Nie wiem czy był już o tym temat ale akurat wpadłem przypadkowo na tą piosenke i pomyślałem że pasuje ona do tego co się dzieje teraz w naszym klubie, a raczej żeby podnieść na duchu i przy okazji ze świętami link :
- Swider10
- Juventino
Piosenke ta juz od dawna zna zapewne kazdy Juventino i chyba jest ona w kolekcji kazdego z nas w dziale DOWNLOAD mozesz ja pobrac 

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- matysek422
- Juventino
Super piosenka szkoda ze juz nie ma tych pilkarzy
najbardziej mi chyba szkoda Cannavaro , Zambro i Moggi'ego. 

- Railis
- Qualità Juventino
Jak ktoś zauważył/nie zauważył to jest aktualny hymn Juventusu. Mnie się on bardzo podoba. Jest poważny a zarazem wesoły i podnoszący na duchu. Prawdziwy hymn z krwi i kości.
Cały ten teledysk, wraz z 2 innymi znajduje się w downloadzie JuvePoland pod tym linkiem:
http://juvepoland.com/download.php?op=get&id=480
Cały ten teledysk, wraz z 2 innymi znajduje się w downloadzie JuvePoland pod tym linkiem:
http://juvepoland.com/download.php?op=get&id=480
- Mr Cezary
- Juventino
Ja mam takie pytanie do tych, co byli na Delle Alpi na meczu Juve: mianowicie z tego co usłyszałem jeszcze w tamtym sezonie w tv przed meczem z Milanem dało się słyszeć tenże hymn, lecz w nieco innym wykonaniu. Śpiewał go jakiś mężczyzna, a nie nasi piłkarze, a sama piosenka była nieco w żwawszym rytmie. Czy hymn został nieco 'ulepszony'?
EDIT: Dzięki DamKam, czekałem aż ktoś to potwierdzi. Poczytam co tam napisałem w owym temacie
EDIT: Dzięki DamKam, czekałem aż ktoś to potwierdzi. Poczytam co tam napisałem w owym temacie
Ostatnio zmieniony 22 lutego 2007, 11:20 przez Mr Cezary, łącznie zmieniany 1 raz.
- DamKam
- Juventino
Zgadza się :!: Na Delle Alpi, a teraz na Olimpico puszczają taką właśnie wersję. I tak się składa, że wczoraj pisałem o tym w temacie "Linki-Bramki-Mecze-Filmy: JUVE"Mr Cezary pisze:Ja mam takie pytanie do tych, co byli na Delle Alpi na meczu Juve: mianowicie z tego co usłyszałem jeszcze w tamtym sezonie w tv przed meczem z Milanem dało się słyszeć tenże hymn, lecz w nieco innym wykonaniu. Śpiewał go jakiś mężczyzna, a nie nasi piłkarze, a sama piosenka była nieco w żwawszym rytmie. Czy hymn został nieco 'ulepszony'?
- charmander
- Juventino
Sorry, że odświeżam, ale nigdzie nie mogę znaleźć tej nowej (już raczej starej) wersji tego hymnu, jakby miał ktoś linka będę wdzięczny...mam takie pytanie do tych, co byli na Delle Alpi na meczu Juve: mianowicie z tego co usłyszałem jeszcze w tamtym sezonie w tv przed meczem z Milanem dało się słyszeć tenże hymn, lecz w nieco innym wykonaniu. Śpiewał go jakiś mężczyzna, a nie nasi piłkarze, a sama piosenka była nieco w żwawszym rytmie. Czy hymn został nieco 'ulepszony'?