Szaliki Juventusu
- barbara
- Juventino
Nie każdy siedzi cały dzień w domu , przed internetem . Niektórzy mają też wiele innych obowiązków. Odezwałem się do Ciebie wczoraj , z propozycją , że wpłace kase i prześle Ci skan wpłaty , ale sie nie zgodziłeś bo coś tam , więc nie pierd** teraz .
- Trunxik
- Juventino
1. masz meski nickbarbara pisze:Nie każdy siedzi cały dzień w domu , przed internetem . Niektórzy mają też wiele innych obowiązków. Odezwałem się do Ciebie wczoraj , z propozycją , że wpłace kase i prześle Ci skan wpłaty , ale sie nie zgodziłeś bo coś tam , więc nie pierd** teraz .
2. trzeba bylo sie przedstawic ze jestes barbara
3. no bywa... nastepnym razem albo siedz i sledz temat albo sie nie zsglaszaj synek

- barbara
- Juventino
Takiej właśnie odpowiedzi oczekiwałem - na poziomie szkoły podstawowej ( z całym szacunkiem dla tych uczniów ) .
Fakt , może zrobiłem troche zamieszania , wpisująć się na listę i nie dotrzymując obietnicy - za co przepraszam . Ale nie zrobiłem tego celowo.
A z Tobą Trunxik ( co za piękny nick :roll: ) nie mam ochoty na dyskusję. Pisałeś do mnie , że mogę wpłacić jedynie z WBK . Gdy zaproponowałem , że prześlę Ci skan dowodu wpłaty to powiedziałeś , że nie - bo lista jest już zamknięta :roll: . To w końcu była czy nie była ?
Nie odpisuj .
Fakt , może zrobiłem troche zamieszania , wpisująć się na listę i nie dotrzymując obietnicy - za co przepraszam . Ale nie zrobiłem tego celowo.
A z Tobą Trunxik ( co za piękny nick :roll: ) nie mam ochoty na dyskusję. Pisałeś do mnie , że mogę wpłacić jedynie z WBK . Gdy zaproponowałem , że prześlę Ci skan dowodu wpłaty to powiedziałeś , że nie - bo lista jest już zamknięta :roll: . To w końcu była czy nie była ?
Nie odpisuj .
- Trunxik
- Juventino
na poziomie podstawowki ? moze pochwalisz sie co pisales na gg.barbara pisze:Takiej właśnie odpowiedzi oczekiwałem - na poziomie szkoły podstawowej ( z całym szacunkiem dla tych uczniów ) .
Nie odpisuj .
Na wuja mi Twoj skan wplaty jak nie mam pieniedzy Twoich na koncie ? termin do srody to do srody. Nastepnym razem nie zglaszaj sie i koniec dyskusji. czemu teraz na komunie zamiast rowerow i zegarkow daja dzieciom neostrade ?

EDIT: oka sorry Rolf
Ostatnio zmieniony 15 grudnia 2006, 15:05 przez Trunxik, łącznie zmieniany 1 raz.

- Trunxik
- Juventino
tak przelalem hajs, zaliczke tylko chcial narazie. I JAK JUZ PISALEM DUZO RAZY CYRKLUSUE !!Cyrklus pisze:Kasa została przesłana do firmy produkującej szaliki? Co z samymi szalikami? Dali info do kiedy co i jak? Kręci się to czy umarło ... ?

- Kamex22
- Juventino
z tego co slyszale a raczej czytalem na foum to teraz czekamy w kolejce w koncu nie my jedni zamawiamy szaiki a co do terminu to raczej na pewno po nowym roku ale to tylko moje przemyslenia
o szczegolach to powie Trunx

- Cyrklus
- Juventino
To co on sam dzierga te szaliki czy jak? Nie rozumiem jaki czas oczekiwania i jaka kolejka. Dziennie powinni wystukać na maszynie odpowiednią ilość materiału. Tak długo się te szaliki wyrabia?Trunxik pisze:tak przelalem hajs, zaliczke tylko chcial narazie. I JAK JUZ PISALEM DUZO RAZY CYRKLUSUE !!Cyrklus pisze:Kasa została przesłana do firmy produkującej szaliki? Co z samymi szalikami? Dali info do kiedy co i jak? Kręci się to czy umarło ... ?... nasz projekt czeka w kolejce na realizacje. Niestety nie znam dlugosci kolejki ;]
Zero konkretów ...

Marcello Lippi ritornare!
- Kuben
- Juventino
Cyrklus pisze:To co on sam dzierga te szaliki czy jak? Nie rozumiem jaki czas oczekiwania i jaka kolejka. Dziennie powinni wystukać na maszynie odpowiednią ilość materiału. Tak długo się te szaliki wyrabia?
Zero konkretów ...
W tym problem ze ida swieta wiec sa urlopy.
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- Cyrklus
- Juventino
Do świąt cały tydzień i w tym moje zdziwienie...[RA]MACIUS pisze:Cyrklus pisze:To co on sam dzierga te szaliki czy jak? Nie rozumiem jaki czas oczekiwania i jaka kolejka. Dziennie powinni wystukać na maszynie odpowiednią ilość materiału. Tak długo się te szaliki wyrabia?
Zero konkretów ...
W tym problem ze ida swieta wiec sa urlopy.
- Kuben
- Juventino
Tu Cie mozna zrozumiec, tylko wiesz... moze to nie jest jakas wielka firma ktora posiada kilka maszyn i dlatego produkcja idzie tak wolno, a widocznie uszycie i zrobienie wizualizacji na szalu wymaga troche czasu. Niemniej jednak Ja moge poczekac, byle ten projekt byl warty nakladow i pracy. PzDr !Cyrklus pisze: Do świąt cały tydzień i w tym moje zdziwienie...
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
- Cyrklus
- Juventino
No i w tym się zgadzamy, bo ja mogę poczekać, nie ma problemu ani pośpiechu. Wolałbym jednak mieć wszystko czarne na białym co i jak i kiedy...[RA]MACIUS pisze:Tu Cie mozna zrozumiec, tylko wiesz... moze to nie jest jakas wielka firma ktora posiada kilka maszyn i dlatego produkcja idzie tak wolno, a widocznie uszycie i zrobienie wizualizacji na szalu wymaga troche czasu. Niemniej jednak Ja moge poczekac, byle ten projekt byl warty nakladow i pracy. PzDr !Cyrklus pisze: Do świąt cały tydzień i w tym moje zdziwienie...