Szaliki Juventusu

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Judzio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2006, 16:39

no, a szkoda, cóż róża im w oko

Obrazek
barbara

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2006, 17:42

Nie każdy siedzi cały dzień w domu , przed internetem . Niektórzy mają też wiele innych obowiązków. Odezwałem się do Ciebie wczoraj , z propozycją , że wpłace kase i prześle Ci skan wpłaty , ale sie nie zgodziłeś bo coś tam , więc nie pierd** teraz .

Trunxik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2006, 20:35

barbara pisze:Nie każdy siedzi cały dzień w domu , przed internetem . Niektórzy mają też wiele innych obowiązków. Odezwałem się do Ciebie wczoraj , z propozycją , że wpłace kase i prześle Ci skan wpłaty , ale sie nie zgodziłeś bo coś tam , więc nie pierd** teraz .
1. masz meski nick :smile:
2. trzeba bylo sie przedstawic ze jestes barbara :smile:
3. no bywa... nastepnym razem albo siedz i sledz temat albo sie nie zsglaszaj synek

Obrazek
barbara

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2006, 13:51

Takiej właśnie odpowiedzi oczekiwałem - na poziomie szkoły podstawowej ( z całym szacunkiem dla tych uczniów ) .

Fakt , może zrobiłem troche zamieszania , wpisująć się na listę i nie dotrzymując obietnicy - za co przepraszam . Ale nie zrobiłem tego celowo.

A z Tobą Trunxik ( co za piękny nick :roll: ) nie mam ochoty na dyskusję. Pisałeś do mnie , że mogę wpłacić jedynie z WBK . Gdy zaproponowałem , że prześlę Ci skan dowodu wpłaty to powiedziałeś , że nie - bo lista jest już zamknięta :roll: . To w końcu była czy nie była ?

Nie odpisuj .

Kamex22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2006, 14:15

ja tam Trunxa rozumiem miales pare dni zeby pojsc i wplacic ale tego nie zrobiles teraz juz po kapuscie

Trunxik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2006, 14:23

barbara pisze:Takiej właśnie odpowiedzi oczekiwałem - na poziomie szkoły podstawowej ( z całym szacunkiem dla tych uczniów ) .

Fakt , może zrobiłem troche zamieszania , wpisująć się na listę i nie dotrzymując obietnicy - za co przepraszam . Ale nie zrobiłem tego celowo.

A z Tobą Trunxik ( co za piękny nick :roll: ) nie mam ochoty na dyskusję. Pisałeś do mnie , że mogę wpłacić jedynie z WBK . Gdy zaproponowałem , że prześlę Ci skan dowodu wpłaty to powiedziałeś , że nie - bo lista jest już zamknięta :roll: . To w końcu była czy nie była ?

Nie odpisuj .
na poziomie podstawowki ? moze pochwalisz sie co pisales na gg.
Na wuja mi Twoj skan wplaty jak nie mam pieniedzy Twoich na koncie ? termin do srody to do srody. Nastepnym razem nie zglaszaj sie i koniec dyskusji. czemu teraz na komunie zamiast rowerow i zegarkow daja dzieciom neostrade ? :angry:

EDIT: oka sorry Rolf
Ostatnio zmieniony 15 grudnia 2006, 15:05 przez Trunxik, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2006, 14:39

Tego typu sprawy załatwiajcie na prv. Nastepne takie posty beda kasowane a ich autorzy odpowiednio nagradzani.

Cyrklus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2006, 11:30

Kasa została przesłana do firmy produkującej szaliki? Co z samymi szalikami? Dali info do kiedy co i jak? Kręci się to czy umarło ... ?

Marcello Lippi ritornare!
Trunxik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2006, 11:53

Cyrklus pisze:Kasa została przesłana do firmy produkującej szaliki? Co z samymi szalikami? Dali info do kiedy co i jak? Kręci się to czy umarło ... ?
tak przelalem hajs, zaliczke tylko chcial narazie. I JAK JUZ PISALEM DUZO RAZY CYRKLUSUE !! :P ... nasz projekt czeka w kolejce na realizacje. Niestety nie znam dlugosci kolejki ;]

Obrazek
Kamex22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2006, 11:55

z tego co slyszale a raczej czytalem na foum to teraz czekamy w kolejce w koncu nie my jedni zamawiamy szaiki a co do terminu to raczej na pewno po nowym roku ale to tylko moje przemyslenia :) o szczegolach to powie Trunx

Cyrklus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2006, 14:22

Trunxik pisze:
Cyrklus pisze:Kasa została przesłana do firmy produkującej szaliki? Co z samymi szalikami? Dali info do kiedy co i jak? Kręci się to czy umarło ... ?
tak przelalem hajs, zaliczke tylko chcial narazie. I JAK JUZ PISALEM DUZO RAZY CYRKLUSUE !! :P ... nasz projekt czeka w kolejce na realizacje. Niestety nie znam dlugosci kolejki ;]
To co on sam dzierga te szaliki czy jak? Nie rozumiem jaki czas oczekiwania i jaka kolejka. Dziennie powinni wystukać na maszynie odpowiednią ilość materiału. Tak długo się te szaliki wyrabia?

Zero konkretów ... :)

Kuben

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2006, 14:26

Cyrklus pisze:To co on sam dzierga te szaliki czy jak? Nie rozumiem jaki czas oczekiwania i jaka kolejka. Dziennie powinni wystukać na maszynie odpowiednią ilość materiału. Tak długo się te szaliki wyrabia?

W tym problem ze ida swieta wiec sa urlopy.

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Cyrklus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2006, 14:31

[RA]MACIUS pisze:
Cyrklus pisze:To co on sam dzierga te szaliki czy jak? Nie rozumiem jaki czas oczekiwania i jaka kolejka. Dziennie powinni wystukać na maszynie odpowiednią ilość materiału. Tak długo się te szaliki wyrabia?

W tym problem ze ida swieta wiec sa urlopy.
Do świąt cały tydzień i w tym moje zdziwienie...

Kuben

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2006, 14:37

Cyrklus pisze: Do świąt cały tydzień i w tym moje zdziwienie...
Tu Cie mozna zrozumiec, tylko wiesz... moze to nie jest jakas wielka firma ktora posiada kilka maszyn i dlatego produkcja idzie tak wolno, a widocznie uszycie i zrobienie wizualizacji na szalu wymaga troche czasu. Niemniej jednak Ja moge poczekac, byle ten projekt byl warty nakladow i pracy. PzDr !

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Cyrklus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2006, 14:41

[RA]MACIUS pisze:
Cyrklus pisze: Do świąt cały tydzień i w tym moje zdziwienie...
Tu Cie mozna zrozumiec, tylko wiesz... moze to nie jest jakas wielka firma ktora posiada kilka maszyn i dlatego produkcja idzie tak wolno, a widocznie uszycie i zrobienie wizualizacji na szalu wymaga troche czasu. Niemniej jednak Ja moge poczekac, byle ten projekt byl warty nakladow i pracy. PzDr !
No i w tym się zgadzamy, bo ja mogę poczekać, nie ma problemu ani pośpiechu. Wolałbym jednak mieć wszystko czarne na białym co i jak i kiedy...

ODPOWIEDZ