JP oddzial Wroclawski? :)
- belial
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Witam! w zwiazku z licznymi ogloszeniami na tym forum dot. spotkan kibicow np w Poznaniu na mecze Juve, moze znalazlo by sie faru fanow z Wrocławia? :-D bylo by milo obic wypady np do pizza planet i podziwianie bianconerich na rzutnikach (z tego co wiem bez problemu mozna zamowic dowolny mecz z oferty c+). czekam na odzew
- damiano ziębotta
- Juventino
Hehe nieoficjalne JuveŚląsk już powstało
Na razie tworzą go tylko ja i znany Zlotowicz Browaks :-D
Jednak byłoby bardzo fajnie zebrać większe grono i wspólnie organizować wypady na mecze i inne imprezy
Do tej pory spotkania JuveŚląsk były bardzo owocne, ale taki jest Wrocław !!
"Tylko u nas są takie łąki" Browaks :rotfl:

Na razie tworzą go tylko ja i znany Zlotowicz Browaks :-D
Jednak byłoby bardzo fajnie zebrać większe grono i wspólnie organizować wypady na mecze i inne imprezy

Do tej pory spotkania JuveŚląsk były bardzo owocne, ale taki jest Wrocław !!

"Tylko u nas są takie łąki" Browaks :rotfl:
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Chcialbym dodac,ze na tym rdzennym i prawdziwym Sląsku pręznie dziala grupa zwana Silesia JuvePoland. Jesli bedziecie w tarapatach to zawsze mozecie liczyc na nasze bojówkidamiano ziębotta pisze:Hehe nieoficjalne JuveŚląsk już powstało![]()

- damiano ziębotta
- Juventino
Spoko razem zawsze damy radę!!Szalony Szofer pisze:
Chcialbym dodac,ze na tym rdzennym i prawdziwym Sląsku pręznie dziala grupa zwana Silesia JuvePoland. Jesli bedziecie w tarapatach to zawsze mozecie liczyc na nasze bojówki

Ostatatnie spotkanie JuveŚląsk mieliśmy tydzień temu i... zajmowaliśmy całą ławkę w parku z naszymu Piaścikami

Bosiontko pisze:
W czasie roku akademickiego, to ja siedze we Wrocku i juz 2x udalo sie skrzyknac z 8 osob na Milan i Inter Ja tam moge chodzic na mecze prawie zawsze o ile nie wracam domu, przeciez nauka nie zajac [/qoute]
Spoko teraz mam nadzieję razem cosik skombinujemy i poogladamy :-D Musimy!!
- Przemo90
- Juventino
Witam Wrocław !!!! Panowie moze jakies spotkanko przy browarku na ryneczku wrocławskim, chetni niech sie zglaszaja !! czekam
ja jestem z muchoboru wlk, dawac bo malo czasu 

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
- Forza_Juve
- Juventino
i jako studencina tez sie na to pisze, ustalcie co, jak i kiedy bo zajec mam tak malo, ze i tak nie traficie 

- Ifrit23
- Juventino
Ja bym chetnie mogl wpasc, ale gdzies gdzie kazdy ma blisko, czlowieku pizza planet to na krzykach jak sie nie myle a ja chlopaczek z karłowic mam az tam latac? :-D Proponuje gdzies na rynku. Pozdro far all from Wrocław.
Audi, vide, tace, si vis vivere in pace - Słuchaj, patrz, milcz, jeśli chcesz żyć w spokoju.
- Belialek
- Juventino
no ale z tego co wiem to na rynku nie ma raczej knajpki ktora spelnialaby nasze oczekiwania co do ogladania meczu (poza meczami reprezentacji, ale to inna bajka)... mi to wszystko jedno, byle by szybko bo sezon sie skonczy a my sie na nic nie zdecydujemy :-D
- Przemo90
- Juventino
No to moze byc 13 igieł albo planet pizza, tylko kiedy cos puszczaja, nie wiem jak z serie b bo nie jestem w temacie...

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
- Ifrit23
- Juventino
Gdzie jest to 13 igieł bo niewiem?Przemo90 pisze:No to moze byc 13 igieł albo planet pizza, tylko kiedy cos puszczaja, nie wiem jak z serie b bo nie jestem w temacie...
A co do PlanetPizza to niech wam już będzie, na drugim końcu miasta, ale co tam przynajmniej towarzystwo dobre i pizza dobra :-D
Audi, vide, tace, si vis vivere in pace - Słuchaj, patrz, milcz, jeśli chcesz żyć w spokoju.
- Przemo90
- Juventino
13 igieł jest tam niedaleko tylniego wejscia do empiku, maja pare tv i rzutnik, czesto puszczaja mecze

- Ifrit23
- Juventino
Którego Empiku? Sa dwa we Wrocławiu. Mimo wszystko, proponuję PizzaPlanet jakoś lubię tamto miejsce :-DPrzemo90 pisze:13 igieł jest tam niedaleko tylniego wejscia do empiku, maja pare tv i rzutnik, czesto puszczaja mecze