JP oddzial Wroclawski? :)

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
belial

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 19 września 2006, 13:21

Witam! w zwiazku z licznymi ogloszeniami na tym forum dot. spotkan kibicow np w Poznaniu na mecze Juve, moze znalazlo by sie faru fanow z Wrocławia? :-D bylo by milo obic wypady np do pizza planet i podziwianie bianconerich na rzutnikach (z tego co wiem bez problemu mozna zamowic dowolny mecz z oferty c+). czekam na odzew

damiano ziębotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2006, 13:33

Hehe nieoficjalne JuveŚląsk już powstało :D
Na razie tworzą go tylko ja i znany Zlotowicz Browaks :-D
Jednak byłoby bardzo fajnie zebrać większe grono i wspólnie organizować wypady na mecze i inne imprezy :D
Do tej pory spotkania JuveŚląsk były bardzo owocne, ale taki jest Wrocław !! :D
"Tylko u nas są takie łąki" Browaks :rotfl:

Bosiontko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2006, 14:30

W czasie roku akademickiego, to ja siedze we Wrocku i juz 2x udalo sie skrzyknac z 8 osob na Milan i Inter :D Ja tam moge chodzic na mecze prawie zawsze o ile nie wracam domu, przeciez nauka nie zajac 8)

belial

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 19 września 2006, 15:22

no wlasnie ja tam w zwiazku z tym rokiem akademickim... niewiele juz mi sem zostalo :smile: wiec trzeba korzystac :-D

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 19 września 2006, 15:36

damiano ziębotta pisze:Hehe nieoficjalne JuveŚląsk już powstało :D
Chcialbym dodac,ze na tym rdzennym i prawdziwym Sląsku pręznie dziala grupa zwana Silesia JuvePoland. Jesli bedziecie w tarapatach to zawsze mozecie liczyc na nasze bojówki :D

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2006, 15:47

Ty O Bojówke Wrocławia sie nie bój. Jeszcze nie znaleźli sie moCniejsi :smile:

damiano ziębotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2006, 16:33

Szalony Szofer pisze:
Chcialbym dodac,ze na tym rdzennym i prawdziwym Sląsku pręznie dziala grupa zwana Silesia JuvePoland. Jesli bedziecie w tarapatach to zawsze mozecie liczyc na nasze bojówki :D
Spoko razem zawsze damy radę!! :D
Ostatatnie spotkanie JuveŚląsk mieliśmy tydzień temu i... zajmowaliśmy całą ławkę w parku z naszymu Piaścikami :D Jednak nie w ilości, ale w jakości siła 8)
Bosiontko pisze:
W czasie roku akademickiego, to ja siedze we Wrocku i juz 2x udalo sie skrzyknac z 8 osob na Milan i Inter Ja tam moge chodzic na mecze prawie zawsze o ile nie wracam domu, przeciez nauka nie zajac [/qoute]

Spoko teraz mam nadzieję razem cosik skombinujemy i poogladamy :-D Musimy!!

Przemo90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2006, 07:38

Witam Wrocław !!!! Panowie moze jakies spotkanko przy browarku na ryneczku wrocławskim, chetni niech sie zglaszaja !! czekam :) ja jestem z muchoboru wlk, dawac bo malo czasu :)

Obrazek

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
Forza_Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2006, 08:54

i jako studencina tez sie na to pisze, ustalcie co, jak i kiedy bo zajec mam tak malo, ze i tak nie traficie :)

Ifrit23

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2006, 09:54

Ja bym chetnie mogl wpasc, ale gdzies gdzie kazdy ma blisko, czlowieku pizza planet to na krzykach jak sie nie myle a ja chlopaczek z karłowic mam az tam latac? :-D Proponuje gdzies na rynku. Pozdro far all from Wrocław.

Audi, vide, tace, si vis vivere in pace - Słuchaj, patrz, milcz, jeśli chcesz żyć w spokoju.
Belialek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 listopada 2006, 10:03

no ale z tego co wiem to na rynku nie ma raczej knajpki ktora spelnialaby nasze oczekiwania co do ogladania meczu (poza meczami reprezentacji, ale to inna bajka)... mi to wszystko jedno, byle by szybko bo sezon sie skonczy a my sie na nic nie zdecydujemy :-D

Przemo90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2006, 10:47

No to moze byc 13 igieł albo planet pizza, tylko kiedy cos puszczaja, nie wiem jak z serie b bo nie jestem w temacie...

Obrazek

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
Ifrit23

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2006, 11:41

Przemo90 pisze:No to moze byc 13 igieł albo planet pizza, tylko kiedy cos puszczaja, nie wiem jak z serie b bo nie jestem w temacie...
Gdzie jest to 13 igieł bo niewiem?

A co do PlanetPizza to niech wam już będzie, na drugim końcu miasta, ale co tam przynajmniej towarzystwo dobre i pizza dobra :-D

Audi, vide, tace, si vis vivere in pace - Słuchaj, patrz, milcz, jeśli chcesz żyć w spokoju.
Przemo90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2006, 11:54

13 igieł jest tam niedaleko tylniego wejscia do empiku, maja pare tv i rzutnik, czesto puszczaja mecze

Obrazek

Ifrit23

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2006, 14:34

Przemo90 pisze:13 igieł jest tam niedaleko tylniego wejscia do empiku, maja pare tv i rzutnik, czesto puszczaja mecze
Którego Empiku? Sa dwa we Wrocławiu. Mimo wszystko, proponuję PizzaPlanet jakoś lubię tamto miejsce :-D

ODPOWIEDZ