Gwiazdki nad logiem klubu

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
JuventinoPS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2006, 17:47

No nie wiem czy PW wplywa na ilosc gwiazdek

O ile się nie mylę - wpływa, jeżeli klub zdobędzie 10 Pucharów Włoch nad jego herbem będzie widnieć jedna srebrna gwiazdka.
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2010, 12:46 przez JuventinoPS, łącznie zmieniany 1 raz.

Ifrit23

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2006, 17:52

Pisalem ze Liverpool to chyba jakis wyjatek. Niewiem pisalem jak mi sie wydawalo, odwoluje co wczesniej pisalem bo juz namieszalem :lol: pozdro

Audi, vide, tace, si vis vivere in pace - Słuchaj, patrz, milcz, jeśli chcesz żyć w spokoju.
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 listopada 2006, 18:09

A nie sadzicie, ze takie niejednorodne oznaczenia na swiecie moga wprowadzac w blad, szczegolnie poczatujacych kibicow? I taki kolega powie sobie...oooo Liverpool ma aż 5 gwiazdek a Juventus tylko dwie, ładne patachały z Turynu. Tak tez moze byc i mysle, ze FIFA powinna jakies oznaczenia miedzynarodowe, jednorodne wprowadzic.

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 listopada 2006, 22:19

Lord_ Juve pisze:A nie sadzicie, ze takie niejednorodne oznaczenia na swiecie moga wprowadzac w blad, szczegolnie poczatujacych kibicow? I taki kolega powie sobie...oooo Liverpool ma aż 5 gwiazdek a Juventus tylko dwie, ładne patachały z Turynu. Tak tez moze byc i mysle, ze FIFA powinna jakies oznaczenia miedzynarodowe, jednorodne wprowadzic.
Dobrze gada, polac mu 8) A uzywajac juz zupelnie normalnego jezyka, to powiem, iz bardzo mi sie ten pomysl podoba. Bez watpienia pomogloby to w uniknieciu tego typu sytuacji, jaka miala miejsce wlasnie w tym temacie :!:

centek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2006, 00:46

Obrazek Obrazek

oto herby dwoch Brazylijskich druzyn wraz z osiagnieciami przedstawionymi w griazdkach. Pierwsza- Corinthians ma 4 gwiazdki zlote i jedna zlota ze srebrna otoczka :P ta ostatnia oznacza ze zdobyli puchar interkontynentalny (?) tak to sie chyba po polsku nazywa. A te cztery pozostale nic wiecej nic cztery tytuly mistrzowskie... a ja na poczatku myslalem ze cos ponad 40 :P
Ta druga druzyna, São Paulo FC ma 3 tytuly swiatowe i 3 razy mistrzostwo Brazylii (po tym roku jedna doszla)

Jak brazylijczycy zobaczyli na mojej koszulce Juventusu 2 gwiazdki to sie pytali czy to oznacza ze dwa razy zdobyli mistrzostwo Italii czy swiatowe czy moze za cos innego. Jak powiedzialem ze za 29 tytulow to im japa opadla :D tutaj mnostwo ludzi kibicuje Interowi... z powodu Adriano przewaznie... ech nic dodac nic ujac.
pozdrawiam

edit:
no i oczywiscie ciagle musze sie klocic ze Juve to nie zlodzieje...

Obrazek
ODPOWIEDZ