Gwiazdki nad logiem klubu
- JuventinoPS
- Juventino
No nie wiem czy PW wplywa na ilosc gwiazdek
O ile się nie mylę - wpływa, jeżeli klub zdobędzie 10 Pucharów Włoch nad jego herbem będzie widnieć jedna srebrna gwiazdka.
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2010, 12:46 przez JuventinoPS, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ifrit23
- Juventino
Pisalem ze Liverpool to chyba jakis wyjatek. Niewiem pisalem jak mi sie wydawalo, odwoluje co wczesniej pisalem bo juz namieszalem :lol: pozdro
Audi, vide, tace, si vis vivere in pace - Słuchaj, patrz, milcz, jeśli chcesz żyć w spokoju.
- LordJuve
- Juventino
A nie sadzicie, ze takie niejednorodne oznaczenia na swiecie moga wprowadzac w blad, szczegolnie poczatujacych kibicow? I taki kolega powie sobie...oooo Liverpool ma aż 5 gwiazdek a Juventus tylko dwie, ładne patachały z Turynu. Tak tez moze byc i mysle, ze FIFA powinna jakies oznaczenia miedzynarodowe, jednorodne wprowadzic.
- DamKam
- Juventino
Dobrze gada, polac mu 8) A uzywajac juz zupelnie normalnego jezyka, to powiem, iz bardzo mi sie ten pomysl podoba. Bez watpienia pomogloby to w uniknieciu tego typu sytuacji, jaka miala miejsce wlasnie w tym temacie :!:Lord_ Juve pisze:A nie sadzicie, ze takie niejednorodne oznaczenia na swiecie moga wprowadzac w blad, szczegolnie poczatujacych kibicow? I taki kolega powie sobie...oooo Liverpool ma aż 5 gwiazdek a Juventus tylko dwie, ładne patachały z Turynu. Tak tez moze byc i mysle, ze FIFA powinna jakies oznaczenia miedzynarodowe, jednorodne wprowadzic.
- centek
- Juventino

oto herby dwoch Brazylijskich druzyn wraz z osiagnieciami przedstawionymi w griazdkach. Pierwsza- Corinthians ma 4 gwiazdki zlote i jedna zlota ze srebrna otoczka

Ta druga druzyna, São Paulo FC ma 3 tytuly swiatowe i 3 razy mistrzostwo Brazylii (po tym roku jedna doszla)
Jak brazylijczycy zobaczyli na mojej koszulce Juventusu 2 gwiazdki to sie pytali czy to oznacza ze dwa razy zdobyli mistrzostwo Italii czy swiatowe czy moze za cos innego. Jak powiedzialem ze za 29 tytulow to im japa opadla

pozdrawiam
edit:
no i oczywiscie ciagle musze sie klocic ze Juve to nie zlodzieje...