Serie B (3): Crotone 0-3 Juventus

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2006, 15:23

Nareście wysokie zwyciestwo, nareście dobra gra Bumsonga oby tak dalej :!: Zebysmy tylko nie spoczeli na laurach bo w sobote nastepny ciezki mecz.

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2006, 15:29

Takie mała dygresja do tych, którzy meczu nie oglądali, a się wypowiadają na temat gry. Według mnie Boumsong nie grał nic nadzwyczajnego. Wielu z Was go chwali. Prawda - strzelił bramkę, ale mówienie, że grał super itd. to lekka przesada. Większość jego piłek leciała do... Buffona, zamiast do przodu. Strzelił bramkę i fajnie, ale sama jego gra była przeciętna. Zresztą podobnie jak reszta kolegów z defensywy nie miał wiele do roboty. Jak juz ktoś wspomniał - trochę presingu ze strony przeciwnika i zaczynają się problemy. W ostatnim meczu po kiksie właśnie Boumsonga Crotone stworzyło groźną akcję, po której mogła wpaść bramka. Nie wszystko było więc takie kolorowe jak się wydaje.

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2006, 16:03

Może za wczesnie na Takie porownania ale chyba mamy Nastepce DEL PIERO :wink: Ja w kazdym badz rasie się cieszę !

Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2006, 17:11

NIe oglądałem meczu, więc gry nie komentuje. Ale z wyniku jestem w pełni zadowolony. Może przeciwnik nie był jakiś mocny, ale dobrze wiemy, że Juve zdarzało się przegrywać z o wiele słabszymi, dlatego cieszą te trzy oczka tym bardziej, że cały czas jesteśmy na minusie. Lecz jesli nasza gra bedzie owocowała prawie zawsze takimi wynikami to możemy byc pewni, że jeszcze w tym sezonie awansujemy do Serie A. Bardzo ciesza mnie gole Bojinova - jesli będize się tak prezentował regularnie to nastrzela mnóstwo goli w ciągu tego sezonu. Forza!

Michal87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2006, 19:05

Cieszy ze w końcu zagraliśmy tak jak przystało na wielkie Juve. To że zagraliśmy na zero z tyłu tez jest ogromnym plusem! Mimo że Treze i Alex nie grali to nasz atak świetnie sobie poradził, szczególnie Bojinov zasługuje na brawa bo zaczyna coraz lepiej wygladać jego gra i myśle że w przyszłości będzie stanowił o sile ataku Juve. Choć jego umiejętności są dalekie od Alexa ale ma w końcu jeszcze czas żeby sie poprawić. Mam nadzieje że z meczu na mecz gra bedzie coraz lepiej wyglądać i że wkrótce będziemy świadkiem wysokich wyników oczywiście na korzyść Juve

Obrazek
Juve_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2006, 10:10

mJaUcViEej pisze:Takie mała dygresja do tych, którzy meczu nie oglądali, a się wypowiadają na temat gry. Według mnie Boumsong nie grał nic nadzwyczajnego.
Zgadzam się Boumsong niczym wielkim się nie wyróżniał, co prawa strzelił bramkę lecz mogliśmy ją też stracić przez jego niefrasobliwość w obronie.
Wracając do meczu to według mnie graliśmy słabo (dużo strat ,ciągłe długie piłki na napastników).
Wynik cieszy, gra nie za bardzo lecz nie gra tylko punkty są istotne w Serie B (jeżeli Capello wytrzymałem to z Didierm nie będze gorzej) na dobrą grę mogę poczekać do Serie A.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2006, 12:27

Nareszcie przekonywujące zwycięstwo , tak powinniśmy grać w każdym meczu , czyste konto Buffona , miejmy nadzieje że będzie coraz częściej gościło w jego statystykach. Świetny mecz Bojinova który dwukrotnie pokonał bramkarza gospodarzy - to cieszy. Nawet Boumsong tym golem po części odkupił swoje winy za mecz z Rimini chociaż do rozgrzeszenia mu jeszcze daleeeko, brawa dla Bianconerich.

Pozdrawiam.

Watts

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 września 2006, 12:40

Pelson pisze:Boumsong
Boumsong to słaby obrońca. Grając tam w jakichś Newcastlach i Rangersach nie jest godzien, żeby grać w Juve, ale ostatnie mecze z jego udziałem odkupiają go w moich oczach. :prochno:

lukasz9013

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2006, 13:29

Co jest z tymi bramkami? Jest głos a nie ma obrazu
POMOCY

Czyżby czyżyk?? Tfu.. Kodek? :prochno: /Martin

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2006, 14:36

Nareszcie pewne zwycięstwo naszego zespołu! Graliśmy bez Trezegola i Alex a mimo to gładko wygraliśmy. Podobała mi się gra Boumsonga grał naprawde satysfakcjonująco. Oby tak dalej! FORZA JUVE PER SEMPRE!!!

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2006, 14:48

naros pisze:Nareszcie pewne zwycięstwo naszego zespołu! Graliśmy bez Trezegola i Alex a mimo to gładko wygraliśmy. Podobała mi się gra Boumsonga grał naprawde satysfakcjonująco. Oby tak dalej! FORZA JUVE PER SEMPRE!!!
Co wy macie z tym Boumsongiem? No sorry. Wybacie naros i inni chwalący Boumsonga ale chyba ogladalismy inny mecz. Nie chce wywolywac awantury czy tez klotni ale te zachwyty nad Francuzem nie mają zadnych podstaw. To ze strzelił bramkę to chyba jeszcze nie powod zeby prawic mu takie peany. Boumsong jest obroncą i powinien z tylu grac pewnie. Niestety tego nie czynil i mimo, ze dwa czy trzy razy dobrze wybil z rytmu napastnikow Crotone w paru akcjach nie wiedzial co zrobic, a jego podania do Buffona nawet koło ideału nie leżały.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2006, 17:10

Wspaniałe zwycięstwo. Możemy się cieszyć, bo zagraliśmy bardzo dobre spotkanie. Oby tak dalej. Tylko czy teraz przypadkiem znów nie wróci problem jak z przed sezonu? Kto będzie grał w ataku?? Del Piero - Trezeguet - Bożinow?

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 września 2006, 17:15

Niestety nie mialem przyjemnosci ogladac nawet skrotu tego spotkania. Ale oczywiscie cieszy wysokie zwyciestwo :!: Choc musze przyznac, ze jestem dosc zaskoczony i zdezorientowany faktem, iz co po niektorzy sa bardzo zadowoleni z tego meczu, a niektorzy wcale nie palaja optymizmem. I nie chodzi mi tu tylko o gre Boumsonga :think:

The_Sickness

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2006, 17:21

DamKam pisze:Niestety nie mialem przyjemnosci ogladac nawet skrotu tego spotkania. Ale oczywiscie cieszy wysokie zwyciestwo :!: Choc musze przyznac, ze jestem dosc zaskoczony i zdezorientowany faktem, iz co po niektorzy sa bardzo zadowoleni z tego meczu, a niektorzy wcale nie palaja optymizmem. I nie chodzi mi tu tylko o gre Boumsonga :think:
Bo Ci co nie pałają optymizmem oglądali mecz. Nie będe tutaj na nic narzekał, ale jeszcze daleko do doskonałości i w obronie i w ataku.

JuventinoPS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2006, 17:59

Brawo ! Kolejne imponujące zwycięstwo, mam nadzieje, że po tych meczach wkroczymy na odpowiedni Tor zwycięstw, trzymając się go do końca sezonu.

Pierwsza połowa w Naszym wykonaniu [zważając na relacje Rafała] nie mrawa, nie było przez te pół godziny żadnej klarownej - 100 procentowej sytuacji, wiele było niedokładnych podań i chaotyki w Naszej grze. Naszczęście mamy w zespole kogoś takiego jak Bojinov który świetnie znalazł się w polu karnym i posłał piłkę do siatki, sześć minut później średnio spisujący się Boumsong strzelił pierwszą bramkę w biało-czarnej koszulce. Naprawdę ulżyło mi, bo kto wie czy gdyby nie te dwie bramki, wynik nie byłby taki jak z Rimini.

Druga połowa bardziej przekonywująca, przez pierwsze 15 minut gra Bianco-Nerrich bardzo dobra, ładne, składne akcje - szkoda tylko, że nie wpadła w tym czasie jakaś bramka, ponieważto kompletnie dobiłoby rywala. Naszczęście znów mamy kogoś takiego jak Bojinov który po świetnym podaniu [chyba był spalony] Balzarettego po raz kolejny z zimną krwią wykorzystał swoja okazję.

Podsumowując, wynik mecz mnie nie zaskoczył, spodziewałem sie łatwego zwycięstwa i tak właśnie było ! Trzeba łapać potrzebne punkty, do meczu z Modeną ! Miejmy nadzieje, że zwycięskiego.

Zablokowany