Dziwactwa i dziwadła

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
forzajuve1810

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 września 2006, 16:46

Znalazłem na iinym forum suuuuuuuuuuuuperowy temat: a mianowicie
Mamusiu, czy ja jestem dziwny?

Piszemy w nim czy mamy jakies glupie nawyki ktorych sie wstydzimy, albo staramy sie z tego wyleczyc :-D

Ja pojde na pierwszy ogień:

Zawsze musze miec klucze w lewej a kome w prawej kieszeni inaczej jestem chory
Jak ide do budy i przypomne sobie ze nie sprawdziłem, czy zamknalem drzwi to sie wracam :-D
Ale najgorsze jest to, że jak jest cicho to poprostu nie moge zasnac

jak sobie coś przypomnę to napiszę, a Wy tymczasem piszcie o swoich dziwactwach

Ps. Przypomniałem sobie że lubie liczyc drzewa w drodze samochodem, pociągiem itp

Kolejna jazda:P
Jak byłem mały to patrzyłem sobie przed zaśnięciem na zegarek na wieży i dodawałem cyferki :-D Ale w końcu mi się to przydało bo na kangurze z matematyki było zadanie: O której godzinie po sumowaniu cyferek bedzie najwyższa suma? (czy jakoś tak :) pamięc nie ta :) ) Odpowiedź: O 19:59 :D

"Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn z Hippony
Eliakwu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2006, 17:13

Forzajuve ja mam zupełnie odwrotnie jeśli chodzi o zasypianie, ponieważ ja nie zasne dopoki nie będzie całkowicie cicho, czasami zasypiam o 4 bądź 5 by wstać o 6 do szkoły :angry:. Jak mi się przypomni to jeszcze coś dopisze...

Ifrit23

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2006, 17:41

Ja jak nie zobacze przed wyjsciem czy sa zamkniete drzwi co najmniej kilka razy to mam dziwne uczucie, ze niezamknolem drzwi(cos jak w "dniu swira" :-D ). Przed zasnieciem musze zobaczyc czy lodowka sie zamknela( :shock: ). Chyba zeczywiscie ze mna cos nie tak. Jak sobie cos przypomne to dopisze. Swoja strona "niecodzienny" temacik, ale mi sie tam podoba :lol:

Audi, vide, tace, si vis vivere in pace - Słuchaj, patrz, milcz, jeśli chcesz żyć w spokoju.
no_to_kiszka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2006, 17:46

a ja mam tak : przed snem zawsze mam załozone słuchawki i słucham muzyki bo nie lubie ciszy . Nastepnie jak ide do szkoły to zawsze mam uczucie ze czegos nie zabrałem se sobą i patrze do plecaka nawet z 5 razy . Co tam jeszcze jesli chodzi o drzwi to tez mam takie cos ze nawet jak zamkne to mi sie wydaje ze sa otwarte ale mowie sobie qrde najwyzej mnie ktos wyniesie heh i daje spokoj sobie :P tyle o mnie chyba ze sobie cos przypomne :P

buffon.bk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2006, 17:54

Ifrit23 pisze:Ja jak nie zobacze przed wyjsciem czy sa zamkniete drzwi co najmniej kilka razy to mam dziwne uczucie, ze niezamknolem drzwi(cos jak w "dniu swira" :-D ).
Tylko uważaj żebyś nie przyp***rzył się w skrzynkę!

Jak zakładam buty zawsze najpierw zawiązuje prawego. Zegarek nastawiam trzy minuty do przodu, żeby nie spóźnić się na pociąg.

FORZA JUVE !!! AVE ITALIA !!!
Raaja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2006, 17:59

Ja kiedyś miałem taki okres że musiałem sprawdzić czy sa drzwi zamkniete z domu i z auta :think: oraz musiałem żalusje dawać na dół na razie mi to przeszło zobaczymy co bedzie dalej :roll:

Cavenaghi_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2006, 18:18

Też mam ten patent z drzwiami (musze kilka razy sprawdzić czy na bank zamknąłem :roll:)
Musze też przed spaniem posłuchac dobrej hh muzy, bo inaczej nie zasne, a jak zasne bez słuchania to i tak się obudze o którejś nad ranem :angry:

Flectere si nequeo superos, acheronta movebo!
Ifrit23

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2006, 18:30

buffon.bk pisze:
Ifrit23 pisze:Ja jak nie zobacze przed wyjsciem czy sa zamkniete drzwi co najmniej kilka razy to mam dziwne uczucie, ze niezamknolem drzwi(cos jak w "dniu swira" :-D ).
Tylko uważaj żebyś nie przyp***rzył się w skrzynkę!

Spoko, niemam skrzynki na drzwiach, ale zjarzylem o co chodzi :smile:

Audi, vide, tace, si vis vivere in pace - Słuchaj, patrz, milcz, jeśli chcesz żyć w spokoju.
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2006, 18:32

ja jak idę spać to też zawsze zakłądam słuchawki (nawet żebym nie wiem jak napity i o której godzinie to zawsze :-D ) albo jak wracam do domu to zawsze przed otworzeniem drzwi klepie się po tylniej kieszeni spodni by sprawdzić czy mam portfel :D ale najgorsze jest to: mimo że mam komórke to jeśli gdzieś wychodzę a nie mam zegarka to poprostu nie mogę wytrzymać :smile: ostatnio tak włąśnie zapomniałem jak wychodziłem na imprezke i jak już tam byliśmy to co chwila patrzyłem na rekę (z przyzwyczajenia oczywiście) aż się w końcu koleżanka zdenerwowała i pyta :co Ty robisz śpieszy Ci się gdzieś przecież jest dopiero po 4 :rotfl:

PS bardzo fajny temat

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
Orochimaru

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2006, 18:51

ja przed zaśnięciem to ze 40 razy myślę czy zamknąłem auto z kluczyka i czy zamknięty garaż;) nieraz o 1 wstaje i patrzę. Poza tym jak kupię sobie koszulkę Juve na nowy sezon (mam rodzinke we włoszech :evil: ) to nigdy jej nie zakładam prawie tylko tak w szafie leżą :smile: juz się ze 4 uzbierało

Timon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2006, 19:03

Siema.

Ja znów mam tak, ze jezeli ktos udezy mnie w prawą rękę, musze sie uzezyc sam w te same miejsce w lewą ręke i na odrót(to samo z nogami itp)... bo jesli tak nie zrobie to mnie normalnie roz...tenteguje ;)
Co dalej... tiki... napinam miejsnie ręki, nawet nieiwem kiedy, czy ruszam noką, głową nawet :? :shock: albo mrugam oczami...
oczywiscie patent z drzwiami to mam, nieraz jak sie zdenerwuje, lub mam zły dzień, poprostu zapomne ch zamknąć (no i oczywiscie jak na ironię wtedy nie pomysle czy je zamknołem czy nie) i dopiero kiedy przychodze do domu okazuje sie ze są drzwi otwarte...
Pod prysznicem lub w nocy w łóżku freestyluje (rymuje, ale nie pisząc tylko na bierzaco wmyslam rymy i sklejam ze sobą) sobie (bo tylko tam mi to wychodzi.. nie wiem czemu)
No ze mnąnapewno nie jest dobrze, ale znajomi sie przystosowali ;) Peace

O jeszcze jedno. Lubie sobie w domu puscic muzyke, dosc głosno (HipHop, reggae albo Funk) i skakam po całym pokoju (albo domu nawet) i tancze ;)
Albo spiewam sobie na głos, ale to już bardzej ćwicze, to raczej nie jest "uchyenie od normy" ;)
Ostatnio zmieniony 03 września 2006, 12:38 przez Timon, łącznie zmieniany 1 raz.

Ifrit23

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2006, 19:11

Timon pisze:Siema.

Ja znów mam tak, ze jezeli ktos udezy mnie w prawą rękę, musze sie uzezyc sam w te same miejsce w lewą ręke i na odrót(to samo z nogami itp)... bo jesli tak nie zrobie to mnie normalnie roz...tenteguje ;)
To samo co ze mna(myslalem, ze tylko ja tak mam :wink: ) :-D .... Zapomnialem dodac :-D

Arsen

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 września 2006, 02:07

Jesli mam wstac i cos zrobic, nie wazne czy z lozka, krzesla, czy fotela, a na horyzoncie jest gdzies zegarek, to zawsze czekam az minuty bede podzielne przez 5 :D.

Czasem jak cos sobie pichce zwracam sie do siebie w myslach w liczbie mnogiej albo jakbym komus cos prezentowal (ugotujemy albo widzicie ale zrobilem kotlety) :D.

Potrafie zasnac przy baaardzo glosno grajacej muzyce i jak spie to wcale jej nie slysze...

Mysle, ze mam jeszcze wiele innych dziwactw, ale poprostu o nich teraz nie pamietam - sa dla mnie zbyt oczywiste i "normalne" :D.

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 września 2006, 07:17

A ja caly jestem dziwny, pełen dziwactw, ale za to jaki specyficzny i unikalny... :smile:

A tak na serio to myslalem, ze tylko moja matka ma tak z drzwiami, ze musi ze 2 razy sprawdzic czy zamkniete, strasznie mnie to irytuje, ale teraz bede bardziej wyrozumialy. :prochno:

Koziołek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 września 2006, 12:46

Jak ide po schodach to staram się stawiać prawą nogę na tym schodku gdzie jest mocowanie poręczy. Kiedyś tak dla zabawy sobie wchodziłem i niestety zostało do dziś. Najgorzej jak mocowania nie są rozmieszczone parzyście. Wtedy muszę kombinować z nogami.

ODPOWIEDZ