Trofeo Tim 31.08

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
klsmkr

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 01 września 2006, 12:47

Biorac pod uwage wyniki naszych dotychczasowych meczy towarzyskich, nie bylo niespodzianki. Ja moge tylko napisac, ze gratuluje remisu z druzyna z Serie A i lepszego strzelania karnych. Wynik na pewno pojdzie w swiat, bo taki wynik w takim turnieju (nad ktory pewne druzyny przekladaja nawet Puchar Wloch) jest swego rodzaju sensacja.

PS. Ide dalej odpruwac tarcze z koszulek.

Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2006, 14:52

W sumie nie spodziewałem się wygranej z Milanem ale cieszy mnie pokonanie Interu. Nasz zespół jak widać nie jest aż tak dobry aby całkiowicie zrównać się poziomem np. do Milanu. Ale wg mnie to tylko kwestia czasu - zresztą chyba mieliśmy mocno rezerwowy skład więc nie ma się co dziwić. Ogólnie jesstem zadowolony - ten turniej traktowałem jako taką porządną rozgrzewkę przed sezonem.

Bubu_MCP

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2006, 15:22

Turniej jak najbardziej towarzyski a wyniki to dla mnie sprawa drugoplanowa. Liczy sie liga : ) Chociaz zwyciestwo cieszy :)

Polacy wygrali z Grekami 1:0 przed ME ale to nie my bylismy Mistrzami : P

EDIT: uprzejmie prosze o zmiane podpisu :)

Nie podpisuj a rangi.Zmienione.
/Siewier

Od zawsze, na zawszeRossonerro!
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2006, 15:24

Turniej stał na wysokim poziomie. Dobra gra szczególnie Juve i Milanu, choć Ci pierwsi grą obronną doprowadzali mnie do szału. Trzeba czeakać, aż wróci !cała! linia obrony. Brawa dla bramkarzy, Nedveda i Alexa! Naprawdę z przyjemnością się patrzyło na Jego grę. Tylko, że wg mnie na tytuł 'Il migliore Campo' bardziej zasłużył mimo wszystko Seedorf, nie ujmując w niczym naszemu Il Fenomeno.

alexx15

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 września 2006, 15:27

do: gonzo

koles?? i co z tego ?? jakby nie było to mistrz włoch jakos nie radzi sobie z druzyna z serie b cweluchu i tak bedzie zawsze nakupujecie zawodników i gowno graja aaa i pozdrow adriano naprawde jest w wybitnej formie :)

aSsItCh

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2006, 16:05

alexx15 pisze:do: gonzo

koles?? i co z tego ?? jakby nie było to mistrz włoch jakos nie radzi sobie z druzyna z serie b cweluchu i tak bedzie zawsze nakupujecie zawodników i ### graja aaa i pozdrow adriano naprawde jest w wybitnej formie :)
OmG to było naprawde zbędne :/ :angry: Każdy wie, że mecze z Interem zawsze niosły ze sobą dużo prowokacji wśród "kibiców", a wśród piłkarzy (nawet tych rezerwowych) są sprawą honoru i coś w tym musi być, że mamy o wiele lepszy bilans od Nerazzurrich, więc nie daj się głupio prowokować, bo to do niczego nie prowadzi.

Obrazek
Kwiat miłości rozkwita w świetle uczuć
I w nim też usycha...
Gdy nadejdzie czas by odbyć ostatnią podróż
Będę myślał o Tobie...
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2006, 16:31

gonzo pisze:Ja mam coś dla was :rotfl:
http://www.tifonet.it//fotousr2/15143_1 ... 174931.jpg
A ja mam coś dla ciebie synku. Spójrz na paluszek wyciągnięty w twoją strone.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2006, 18:22

Ostatnio zmieniony 02 września 2006, 04:29 przez mesju, łącznie zmieniany 6 razy.

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2006, 19:14

gonzo pisze:Ja mam coś dla was :rotfl:

Obrazek
Co za nieudacznicy. Nie dość, że "r" wygląda jak "z", to jeszcze nie umieją dokładnie przepisać słów własnego hymnu. Czuję się zniesmaczony :? .

W tym turnieju Juventus pokazał się dokładnie z takiej samej strony, jak w poprzednich spotkaniach. Z atakiem nie mamy większych problemów, potrafimy strzelać bramki drużynom, które będą walczyć o Scudetto. W końcu to nie dziwota, w zespole mamy takich specjalistów jak Del Piero, Trezeguet, Bożinow czy Zalayeta. Jednak potwierdziły się również obawy, jeśli chodzi o defensywę, które sobie kompletnie nie radzi :roll: . Jedna klepka, szybkie podanie i napastnicy drużyny przeciwnej mają okazję do zdobycia bramki. Trzeci (a właściwie drugi) gol dla Milanu pokazał całą naszą nieudolność. Popełniliśmy takie same błędy jak w poprzednich spotkaniach i koniecznie trzeba je wyeliminować.

Na koniec chciałbym podkreślić, że Del Piero to prawdziwy geniusz.

:roll:
Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2006, 19:44

Diego pisze:Nie dość, że "r" wygląda jak "z"
Z tego co wiem we Włoszech isteniaj dwie pisownie R, jedno które wygląda własnie jak Z, ALE włoskiego nie uczyłem sie juz sporo czasu, wiec mogłem coś pochrzanić, wiem ze jedna literka ma specyficzny wygląd

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2006, 19:55

A mógł byś wrzucić wszystkie karne z meczu Juve - Inter.

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
klsmkr

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 02 września 2006, 13:05

Diego pisze:Nie dość, że "r" wygląda jak "z", to jeszcze nie umieją dokładnie przepisać słów własnego hymnu. Czuję się zniesmaczony
A ja czuje sie zniesmaczony, poniewaz ktos wypowiada sie o sprawach, o ktorych nie ma zielonego pojecia.

HINT: Spojrz na napis po prawej stronie.

Zablokowany