Trofeo Tim 31.08
- klsmkr
- Interista
Biorac pod uwage wyniki naszych dotychczasowych meczy towarzyskich, nie bylo niespodzianki. Ja moge tylko napisac, ze gratuluje remisu z druzyna z Serie A i lepszego strzelania karnych. Wynik na pewno pojdzie w swiat, bo taki wynik w takim turnieju (nad ktory pewne druzyny przekladaja nawet Puchar Wloch) jest swego rodzaju sensacja.
PS. Ide dalej odpruwac tarcze z koszulek.
PS. Ide dalej odpruwac tarcze z koszulek.
- Jasiek-x
- Juventino
W sumie nie spodziewałem się wygranej z Milanem ale cieszy mnie pokonanie Interu. Nasz zespół jak widać nie jest aż tak dobry aby całkiowicie zrównać się poziomem np. do Milanu. Ale wg mnie to tylko kwestia czasu - zresztą chyba mieliśmy mocno rezerwowy skład więc nie ma się co dziwić. Ogólnie jesstem zadowolony - ten turniej traktowałem jako taką porządną rozgrzewkę przed sezonem.
- Bubu_MCP
- Milanista
Turniej jak najbardziej towarzyski a wyniki to dla mnie sprawa drugoplanowa. Liczy sie liga : ) Chociaz zwyciestwo cieszy 
Polacy wygrali z Grekami 1:0 przed ME ale to nie my bylismy Mistrzami : P
EDIT: uprzejmie prosze o zmiane podpisu
Nie podpisuj a rangi.Zmienione.
/Siewier

Polacy wygrali z Grekami 1:0 przed ME ale to nie my bylismy Mistrzami : P
EDIT: uprzejmie prosze o zmiane podpisu

Nie podpisuj a rangi.Zmienione.
/Siewier
Od zawsze, na zawszeRossonerro!
- Mr Cezary
- Juventino
Turniej stał na wysokim poziomie. Dobra gra szczególnie Juve i Milanu, choć Ci pierwsi grą obronną doprowadzali mnie do szału. Trzeba czeakać, aż wróci !cała! linia obrony. Brawa dla bramkarzy, Nedveda i Alexa! Naprawdę z przyjemnością się patrzyło na Jego grę. Tylko, że wg mnie na tytuł 'Il migliore Campo' bardziej zasłużył mimo wszystko Seedorf, nie ujmując w niczym naszemu Il Fenomeno.
- alexx15
- Juventino
do: gonzo
koles?? i co z tego ?? jakby nie było to mistrz włoch jakos nie radzi sobie z druzyna z serie b cweluchu i tak bedzie zawsze nakupujecie zawodników i gowno graja aaa i pozdrow adriano naprawde jest w wybitnej formie
koles?? i co z tego ?? jakby nie było to mistrz włoch jakos nie radzi sobie z druzyna z serie b cweluchu i tak bedzie zawsze nakupujecie zawodników i gowno graja aaa i pozdrow adriano naprawde jest w wybitnej formie

- aSsItCh
- Juventino
OmG to było naprawde zbędnealexx15 pisze:do: gonzo
koles?? i co z tego ?? jakby nie było to mistrz włoch jakos nie radzi sobie z druzyna z serie b cweluchu i tak bedzie zawsze nakupujecie zawodników i ### graja aaa i pozdrow adriano naprawde jest w wybitnej formie

Kwiat miłości rozkwita w świetle uczuć
I w nim też usycha...
Gdy nadejdzie czas by odbyć ostatnią podróż
Będę myślał o Tobie...
- Lypsky
- Juventino
http://www.tifonet.it//fotousr2/15143_1 ... 174931.jpggonzo pisze:Ja mam coś dla was :rotfl:
A ja mam coś dla ciebie synku. Spójrz na paluszek wyciągnięty w twoją strone.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- mesju
- Qualità Juventino
Mam dla Was kilka plików własnej produkcji:
Juventus-Inter:
Silny strzał Birindelliego z rzutu wolnego
Czerwona kartka GG, wyraz bólu i masaże Camora, rzut wolny Figo i obrona Mirante
Groźny strzał głową Adriano tuż obok słupka
RZUTY KARNE - CAŁOŚĆ
Juventus-Milan:
Akcja Milanu nr 1
Akcja Milanu nr 2
Deschamps dyskutuje z sędzią
Strzał Guzmana z rzutu wolnego
Strzał Del Piero z rzutu wolnego
Wręczenie pucharu i wywiad z Alexem

Juventus-Inter:
Czerwona kartka GG, wyraz bólu i masaże Camora, rzut wolny Figo i obrona Mirante
RZUTY KARNE - CAŁOŚĆ
Juventus-Milan:
Akcja Milanu nr 1
Akcja Milanu nr 2
Wręczenie pucharu i wywiad z Alexem
Jeśli uda się je zuploadować, to nie ma problemunaros pisze:A mógł byś wrzucić wszystkie karne z meczu Juve - Inter.
Ostatnio zmieniony 02 września 2006, 04:29 przez mesju, łącznie zmieniany 6 razy.
- M.
- Juventino
Co za nieudacznicy. Nie dość, że "r" wygląda jak "z", to jeszcze nie umieją dokładnie przepisać słów własnego hymnu. Czuję się zniesmaczony :? .
W tym turnieju Juventus pokazał się dokładnie z takiej samej strony, jak w poprzednich spotkaniach. Z atakiem nie mamy większych problemów, potrafimy strzelać bramki drużynom, które będą walczyć o Scudetto. W końcu to nie dziwota, w zespole mamy takich specjalistów jak Del Piero, Trezeguet, Bożinow czy Zalayeta. Jednak potwierdziły się również obawy, jeśli chodzi o defensywę, które sobie kompletnie nie radzi :roll: . Jedna klepka, szybkie podanie i napastnicy drużyny przeciwnej mają okazję do zdobycia bramki. Trzeci (a właściwie drugi) gol dla Milanu pokazał całą naszą nieudolność. Popełniliśmy takie same błędy jak w poprzednich spotkaniach i koniecznie trzeba je wyeliminować.
Na koniec chciałbym podkreślić, że Del Piero to prawdziwy geniusz.
:roll:
- Bany_DG
- Juventino
Z tego co wiem we Włoszech isteniaj dwie pisownie R, jedno które wygląda własnie jak Z, ALE włoskiego nie uczyłem sie juz sporo czasu, wiec mogłem coś pochrzanić, wiem ze jedna literka ma specyficzny wyglądDiego pisze:Nie dość, że "r" wygląda jak "z"
- naros
- Juventino
A mógł byś wrzucić wszystkie karne z meczu Juve - Inter.mJaUcViEej pisze:Mam dla Was kilka plików własnej produkcji:![]()
Juventus-Inter:
Juventus-Milan:
Akcja Milanu nr 1
Akcja Milanu nr 2
Jak coś tylko się wrzuci, to zaraz tu zamieszcze. Bramek nie wrzucam, bo już są

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- klsmkr
- Interista
A ja czuje sie zniesmaczony, poniewaz ktos wypowiada sie o sprawach, o ktorych nie ma zielonego pojecia.Diego pisze:Nie dość, że "r" wygląda jak "z", to jeszcze nie umieją dokładnie przepisać słów własnego hymnu. Czuję się zniesmaczony
HINT: Spojrz na napis po prawej stronie.