PRENUMERATA HURRA JUVENTUS! [[JUZ JEST DOSTEPNA]]
- Mendus
- Juventino
Witam wszystkich. Wiem, ze juz istnieja bodajze 2 tematy na temat tej gazety, ale mi chodzi konkretnie o prenumerate. Rozmawialem z przedstawicielem serwisu "Kiosk24" www.kiosk24.pl w sprawie prenumeraty tego miesiecznika. Dzien czekalem na odpowiedz od dystrybutora. Wlasnie przed momentem dostalem mila informacje:
Chyba wielu fanow Juve chetnie by sobie "Hurra Juventus" kupowalo z dostawa do domu.
Pozdrawiam! FORZA JUVE!
EDIT:
EDIT2:
Witam! Mam miłą informację: Hurra Juventus jest od dziś dostępny w prenumeracie poprzez nasz serwis. Zapraszam więc wszystkich chętnych! Oferta znajduje się na stronie http://www.kiosk24.pl/prenumerata/hurra_juventus.html Pozdrawiam!
Udalo sie i prenumerata jest juz dostepna. Niestety cena jest wysoka, tym bardziej, ze jest to przedplata
Ja zamowie napewno najpierw musze skompletowac pieniadze na chociaz pol roku...
Zapewnilem, iz wiele osob napewno zamowi prenumerate tej gazety, zaproponowalem rowniez, ze moge zrobic liste osob, ktorzy by ja napewno kupowali. O przebiegu sprawy bede was informowal na biezaco. Mam nadzieje, ze jak najszybciej dostane odpowiedz od "Kiosku24"."Mam informację, że do końca tego tygodnia zostanie podjęta decyzja czy tytuł Hurra Juventus będzie dostępny w prenumeracie poprzez nasz serwis. Dam znać. Pozdrawiam!"
Chyba wielu fanow Juve chetnie by sobie "Hurra Juventus" kupowalo z dostawa do domu.

Pozdrawiam! FORZA JUVE!
EDIT:
Dostalem taka odpowiedz, gdy zaproponowalem zrobienie listy w celu zapewnienia duzej sprzedazy gazety. Wiec narazie trzeba czekac na decyzje..."To miło z Pana strony - na razie musimy poczekać na decyzję, także będę Pana informować na bieżąco. Pozdrawiam!"

EDIT2:
Witam! Mam miłą informację: Hurra Juventus jest od dziś dostępny w prenumeracie poprzez nasz serwis. Zapraszam więc wszystkich chętnych! Oferta znajduje się na stronie http://www.kiosk24.pl/prenumerata/hurra_juventus.html Pozdrawiam!
Udalo sie i prenumerata jest juz dostepna. Niestety cena jest wysoka, tym bardziej, ze jest to przedplata

Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2006, 14:13 przez Mendus, łącznie zmieniany 3 razy.

- alex_KiNiO
- Juventino
SUPER! Ja zpewnością bym ją kupował (o lie cena nie będzie przewyższała moich możliwości). Czekam z niecierpliwością na ostateczną decyję serwisu "Kiosk24".
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- mesju
- Qualità Juventino
W sumie jestem za, ale...
1. Ile to będzie kosztować (jak prenumerata, to trzeba większą kase na początku wyłożyć, a pamiętajmy, że we Włoszech kupują w euro)?
2. W jakim języku wydawany jest miesięcznik? Oczywiście, domyślam się, że we włoskim... ale może jest angielski odpowiednik?
1. Ile to będzie kosztować (jak prenumerata, to trzeba większą kase na początku wyłożyć, a pamiętajmy, że we Włoszech kupują w euro)?
2. W jakim języku wydawany jest miesięcznik? Oczywiście, domyślam się, że we włoskim... ale może jest angielski odpowiednik?
- Asta#8
- Qualità Juventino
Ja kupuję z tego "kiosku" Hurra Juventus, nawet w temacie o tej gazecie podalem link. Gazeta przychodziła regularnie. Zamowilem na pol roku. Dostalem 4 numery a ostatni... 3 miesiące temu.
Chyba jutro tam zadzwonię i się spytam czy o mnie nie zapomnieli. 
Edit:
Właśnie zobaczyłem, że na tej stronie nie ma Hurra Juventus czyli chyba juz jej nie sprowadzają (mam nadzieje, że znowu zaczną po mailu autora tematu). Szkoda tylko, że nie dostalem zadnych informacji, o pieniądzach już nie mowiąc...

Edit:

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ja kupowałem Hurra Juventus za około 25 zł w Empiku.Naprawdę warto.Jak coś będzie wiadomo,proszę o kontakt na moje gg-6354267

Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2006, 21:19 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mr Cezary
- Juventino
Widze, że jesteś z Katowic, a więc masz pewnie niedaleko do Silesia Center. Tam w Empkiku jest Hurra Juventus. Przynajmniej był, gdy byłem tam w kwietniujuverm pisze:Mnie już możesz zapisać, będe kupował na 100%. U mnie w EMPIKU tej gazety nie ma już od bardzo dawna. I zastukaj do mnie na GG...
- Mendus
- Juventino
Nie wiem ile to bedzie kosztowac, nie dowiadywalem sie jeszcze o kosztach.mJaUcViEej pisze:1. Ile to będzie kosztować (jak prenumerata, to trzeba większą kase na początku wyłożyć, a pamiętajmy, że we Włoszech kupują w euro)?

- juveluck
- Juventino
W kazdym Empiku jest Hurra Juventus, zaleznie od miasta w niektorych wiecej w niektorych mniej.Mr Cezary pisze:Widze, że jesteś z Katowic, a więc masz pewnie niedaleko do Silesia Center. Tam w Empkiku jest Hurra Juventus. Przynajmniej był, gdy byłem tam w kwietniujuverm pisze:Mnie już możesz zapisać, będe kupował na 100%. U mnie w EMPIKU tej gazety nie ma już od bardzo dawna. I zastukaj do mnie na GG...

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Golfista
- Juventino
Moge Ci zapewnić, że w każdym nie. W Bydgoszczy nie ma i nie chcą sprowadzać.juveluck pisze:W kazdym Empiku jest Hurra Juventus, zaleznie od miasta w niektorych wiecej w niektorych mniej.Mr Cezary pisze:Widze, że jesteś z Katowic, a więc masz pewnie niedaleko do Silesia Center. Tam w Empkiku jest Hurra Juventus. Przynajmniej był, gdy byłem tam w kwietniujuverm pisze:Mnie już możesz zapisać, będe kupował na 100%. U mnie w EMPIKU tej gazety nie ma już od bardzo dawna. I zastukaj do mnie na GG...

- juveluck
- Juventino
To dziwne, bylem przekonany, ze kazdy Empik sprowadza Hurra Juventus. Nie spotkalem sie zeby w jakims miescie nie bylo, no ale skoro mowisz, ze w Budgoszczy nie ma, a tam nie bylem nigdy, to pewnie masz racjeGolfista pisze:Moge Ci zapewnić, że w każdym nie. W Bydgoszczy nie ma i nie chcą sprowadzać.juveluck pisze:W kazdym Empiku jest Hurra Juventus, zaleznie od miasta w niektorych wiecej w niektorych mniej.Mr Cezary pisze:
Widze, że jesteś z Katowic, a więc masz pewnie niedaleko do Silesia Center. Tam w Empkiku jest Hurra Juventus. Przynajmniej był, gdy byłem tam w kwietniu

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Mendus
- Juventino
W Kielcach tez niestety nie ma, jestem prawie co tydzien i zawsze sprawdzam, nigdy chyba nie bylojuveluck pisze: To dziwne, bylem przekonany, ze kazdy Empik sprowadza Hurra Juventus. Nie spotkalem sie zeby w jakims miescie nie bylo, no ale skoro mowisz, ze w Budgoszczy nie ma, a tam nie bylem nigdy, to pewnie masz racje