PRENUMERATA HURRA JUVENTUS! [[JUZ JEST DOSTEPNA]]

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Mendus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2006, 15:19

Witam wszystkich. Wiem, ze juz istnieja bodajze 2 tematy na temat tej gazety, ale mi chodzi konkretnie o prenumerate. Rozmawialem z przedstawicielem serwisu "Kiosk24" www.kiosk24.pl w sprawie prenumeraty tego miesiecznika. Dzien czekalem na odpowiedz od dystrybutora. Wlasnie przed momentem dostalem mila informacje:
"Mam informację, że do końca tego tygodnia zostanie podjęta decyzja czy tytuł Hurra Juventus będzie dostępny w prenumeracie poprzez nasz serwis. Dam znać. Pozdrawiam!"
Zapewnilem, iz wiele osob napewno zamowi prenumerate tej gazety, zaproponowalem rowniez, ze moge zrobic liste osob, ktorzy by ja napewno kupowali. O przebiegu sprawy bede was informowal na biezaco. Mam nadzieje, ze jak najszybciej dostane odpowiedz od "Kiosku24".

Chyba wielu fanow Juve chetnie by sobie "Hurra Juventus" kupowalo z dostawa do domu. :D

Pozdrawiam! FORZA JUVE!

EDIT:
"To miło z Pana strony - na razie musimy poczekać na decyzję, także będę Pana informować na bieżąco. Pozdrawiam!"
Dostalem taka odpowiedz, gdy zaproponowalem zrobienie listy w celu zapewnienia duzej sprzedazy gazety. Wiec narazie trzeba czekac na decyzje... :pray:

EDIT2:

Witam! Mam miłą informację: Hurra Juventus jest od dziś dostępny w prenumeracie poprzez nasz serwis. Zapraszam więc wszystkich chętnych! Oferta znajduje się na stronie http://www.kiosk24.pl/prenumerata/hurra_juventus.html Pozdrawiam!

Udalo sie i prenumerata jest juz dostepna. Niestety cena jest wysoka, tym bardziej, ze jest to przedplata :( Ja zamowie napewno najpierw musze skompletowac pieniadze na chociaz pol roku...
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2006, 14:13 przez Mendus, łącznie zmieniany 3 razy.

Obrazek

Obrazek
alex_KiNiO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2006, 15:30

SUPER! Ja zpewnością bym ją kupował (o lie cena nie będzie przewyższała moich możliwości). Czekam z niecierpliwością na ostateczną decyję serwisu "Kiosk24".

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
juverm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2006, 15:47

Mnie już możesz zapisać, będe kupował na 100% :wink: . U mnie w EMPIKU tej gazety nie ma już od bardzo dawna. I zastukaj do mnie na GG...

Obrazek
mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2006, 20:25

W sumie jestem za, ale...

1. Ile to będzie kosztować (jak prenumerata, to trzeba większą kase na początku wyłożyć, a pamiętajmy, że we Włoszech kupują w euro)?
2. W jakim języku wydawany jest miesięcznik? Oczywiście, domyślam się, że we włoskim... ale może jest angielski odpowiednik?

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2006, 20:26

mJaUcViEej pisze: 2. W jakim języku wydawany jest miesięcznik? Oczywiście, domyślam się, że we włoskim... ale może jest angielski odpowiednik?
nie ma :P

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Asta#8

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2006, 20:39

Ja kupuję z tego "kiosku" Hurra Juventus, nawet w temacie o tej gazecie podalem link. Gazeta przychodziła regularnie. Zamowilem na pol roku. Dostalem 4 numery a ostatni... 3 miesiące temu. :| Chyba jutro tam zadzwonię i się spytam czy o mnie nie zapomnieli. :)

Edit: :angry: :angry: Właśnie zobaczyłem, że na tej stronie nie ma Hurra Juventus czyli chyba juz jej nie sprowadzają (mam nadzieje, że znowu zaczną po mailu autora tematu). Szkoda tylko, że nie dostalem zadnych informacji, o pieniądzach już nie mowiąc...

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2006, 20:54

Ja kupowałem Hurra Juventus za około 25 zł w Empiku.Naprawdę warto.Jak coś będzie wiadomo,proszę o kontakt na moje gg-6354267

Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2006, 21:19 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.

hannah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2006, 21:05

Oczywiście też jestem za, troche zalezy od ceny, ale jak bedziecie robic liste to dajcie znac :wink:

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2006, 21:40

juverm pisze:Mnie już możesz zapisać, będe kupował na 100% :wink: . U mnie w EMPIKU tej gazety nie ma już od bardzo dawna. I zastukaj do mnie na GG...
Widze, że jesteś z Katowic, a więc masz pewnie niedaleko do Silesia Center. Tam w Empkiku jest Hurra Juventus. Przynajmniej był, gdy byłem tam w kwietniu :wink:

Mendus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2006, 21:58

mJaUcViEej pisze:1. Ile to będzie kosztować (jak prenumerata, to trzeba większą kase na początku wyłożyć, a pamiętajmy, że we Włoszech kupują w euro)?
Nie wiem ile to bedzie kosztowac, nie dowiadywalem sie jeszcze o kosztach.

Obrazek

Obrazek
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2006, 22:24

Mr Cezary pisze:
juverm pisze:Mnie już możesz zapisać, będe kupował na 100% :wink: . U mnie w EMPIKU tej gazety nie ma już od bardzo dawna. I zastukaj do mnie na GG...
Widze, że jesteś z Katowic, a więc masz pewnie niedaleko do Silesia Center. Tam w Empkiku jest Hurra Juventus. Przynajmniej był, gdy byłem tam w kwietniu :wink:
W kazdym Empiku jest Hurra Juventus, zaleznie od miasta w niektorych wiecej w niektorych mniej.

Obrazek
Golfista

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2006, 11:52

juveluck pisze:
Mr Cezary pisze:
W kazdym Empiku jest Hurra Juventus, zaleznie od miasta w niektorych wiecej w niektorych mniej.
Moge Ci zapewnić, że w każdym nie. W Bydgoszczy nie ma i nie chcą sprowadzać. :think:

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2006, 11:59

Golfista pisze:
juveluck pisze:
Mr Cezary pisze:
Moge Ci zapewnić, że w każdym nie. W Bydgoszczy nie ma i nie chcą sprowadzać. :think:
To dziwne, bylem przekonany, ze kazdy Empik sprowadza Hurra Juventus. Nie spotkalem sie zeby w jakims miescie nie bylo, no ale skoro mowisz, ze w Budgoszczy nie ma, a tam nie bylem nigdy, to pewnie masz racje :P

Obrazek
Mendus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2006, 12:01

juveluck pisze: To dziwne, bylem przekonany, ze kazdy Empik sprowadza Hurra Juventus. Nie spotkalem sie zeby w jakims miescie nie bylo, no ale skoro mowisz, ze w Budgoszczy nie ma, a tam nie bylem nigdy, to pewnie masz racje :P
W Kielcach tez niestety nie ma, jestem prawie co tydzien i zawsze sprawdzam, nigdy chyba nie bylo :( trzeba czekac na ta prenumerate

Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ