Stroje Juve na przyszły sezon
- Mr Cezary
- Juventino
Fakt, Sosnowiec to ZagłębieWujekk pisze:no ja kupilem ja i niby z wojewodztwa slaskiego jestem ale nie ze slaska :twisted:wloski pisze:Jest ktoś moze, kto kupił tą bluzkę z allegro, a jest ze Śląska?

Również mam zamiar wprasować sobie tarczę Scudetto, lecz tylko jedno miejsce jest na to odpowiednie... to pod herbem. A szczerze powiedziawszy ładniej by wyglądało na środku, z tym że tam jest kołnierzyk. Nic to, trudno się mówi.
PS. Czy u innych, którzy zakupili tą koszulkę od michalaKG, także pisze na metce 'made in morocco'? Wszytko wygląda na orginał, lecz Maroko? Może po prostu Nike tam także prodkuje koszulki, albo ściaga materiały..

- mesju
- Qualità Juventino
Tak się składa, że cholernie zainteresowałem się tymi koszulkami, co zresztą widać po ilości postówMr Cezary pisze:PS. Czy u innych, którzy zakupili tą koszulkę od michalaKG, także pisze na metce 'made in morocco'? Wszytko wygląda na orginał, lecz Maroko? Może po prostu Nike tam także prodkuje koszulki, albo ściaga materiały..
Juventus, a właściwie Nike swoje koszulki produkuje w Maroku. Wystarczym, że wejdziesz tutaj i klikniesz "Photogallery". Na pierwszym zdjęciu jest zbliżenie do napisów pod kołnieżykiem, a tam napis "Made in Marocco", czyli wszystko się zgadza

- x_men_1988
- Juventino
Ja przyprasowałem właśnie pod herbemswiergot pisze:Mówisz, że na środku się nie będzie trzymać? Pod herbem to kijowo będzie wyglądać :? x_men_1988, w którym miejscu Ty dałeś?
Co do fabryki, to wydaje mi się całkiem normalne, że jest też w Maroko.

@mJaUcViEej Prawie wszytko sie zgadza

- m-a-t-t-e-o
- Juventino
Ja coprawda jeszcze nie naprasowywałem tarczy włoch ale zbieram się z takim zamiarem 8) . Niestety na środku chyba nie da rady gdyż jest tam, niewiem jak to nazwać, "przedłużenie kołnieżyka"
. W każdym bądź razie po chwili zastanowienia doszedłem do wniosku że na rękawku będzie najlepiej. Najlepiej coprawda dla tego że innego miejsca nie wymyśliłem (pod herbem lub znaczkiem nike wygląda to tragicznie
), ale jestem dobrej myśli :-D

- Mrówa
- Juventino
Właśnie mnie pod herbem za bardzo się nie podobax_men_1988 pisze: Ja przyprasowałem właśnie pod herbem, mi sie podoba , napewno ładniej by wygladalo na srodku , ale wydaje mi sie , że taką naprasowywanke trzeba naprasowac
na płaskim materiale, a przy kołnierzyku sa niewielkie wglebienia przez co np. lewa i prawa strona tarczy sie przyklei , a srodek będzie odstawał od materiału - tak mi sie wydaje . Dlatego ja wolałem byc pewny tego ze herb bedzie sie trzymal (bo to jest najważniejsze) i przyprasowałem pod herbem.

PS.Do przyprasowania tarczy na środku skłania mnie jeszcze fakt, że jak widze koszulki Interu to mnie szlag trafia...
TO JA ZADAM KONKRETNE PYTANIE : CZY KTOŚ NAPRASOWAŁ TARCZE NA ŚRODKU MIĘDZY HERBEM A ŁYŻWĄ ? JAK TAK TO CZY NIE BYŁO Z TYM ŻADNYCH PROBLEMÓW ?
Ostatnio zmieniony 29 sierpnia 2006, 23:30 przez Mrówa, łącznie zmieniany 1 raz.
- x_men_1988
- Juventino
Napewno tarcza na rękawie wyglądała by ładnie , wkońcu z drugiej strony są gwiazdki , czyli z jednej strony ostatni sezon , a z drugiej cała historia tylko...
... ta tarcza nie jest tak giętka jak herb czy znak tamoil , wiec jak przyprasujecie ją na rękawie to może ona wam troche przeszkadzać , tak mi sie wydaje . Szczerze przy dobierniu miejsca na tarcze , nawet nie pomyślałem żeby przyprsować ją na rękawie , a tam chyba by najbardziej pasowala , ale właśnie czy by nie przeszkadzał i czy wytrzymała by ciągły ruch reki podczas biegania , lub pociągniecie za rekaw
.
Ja juz swoja przyprsowałem i sie trzyma :-D , nie mam teraz przynajmniej dylematu gdzie ja umiescic 8) .
... ta tarcza nie jest tak giętka jak herb czy znak tamoil , wiec jak przyprasujecie ją na rękawie to może ona wam troche przeszkadzać , tak mi sie wydaje . Szczerze przy dobierniu miejsca na tarcze , nawet nie pomyślałem żeby przyprsować ją na rękawie , a tam chyba by najbardziej pasowala , ale właśnie czy by nie przeszkadzał i czy wytrzymała by ciągły ruch reki podczas biegania , lub pociągniecie za rekaw

Ja juz swoja przyprsowałem i sie trzyma :-D , nie mam teraz przynajmniej dylematu gdzie ja umiescic 8) .
- m-a-t-t-e-o
- Juventino
Mi się wydaje że strój z żółtą łyżwą to nie jest projekt finalny. Sądze że gdy sezon rozpocznie się na dobre to łyżwa zmieni się na czarną :roll: (stąd między innymi niska cena koszulek michalaKG), ale o tym przekonamy się póżniejswiergot pisze:A koszulki, w których grają zawodnicy, mają łyżwę... żółtą.x_men_1988 pisze:koszlki michałaKG maja żółtą łyżwe "Nike" , a te z Juvestore maja czarna , mały szczegół ale jednak jest .
- x_men_1988
- Juventino
swiergot pisze:A koszulki, w których grają zawodnicy, mają łyżwę... żółtą.x_men_1988 pisze:koszlki michałaKG maja żółtą łyżwe "Nike" , a te z Juvestore maja czarna , mały szczegół ale jednak jest .

- Mrówa
- Juventino
Ja już tarcze przyprasowałem, na środku, tam gdzie należyte jej miejsce
. Dla tych którzy chcą przyprasować na środku jedna uwaga, jak prasowałem pierwszy raz na zewnatrz koszulki, to brzegi sie nie przykleiliy i odstawały, ale po prasowaniu od wewnetrznej strony wszystko sie ladnie dokleiło i nic nie odstaje.Więc nie ma żadnych przeciwwskazan zeby tam ja nakleić.Tarcza wyglada super. 
I tak to wygląda http://img227.imageshack.us/my.php?imag ... 475qr7.jpg piękne prawda ??

I tak to wygląda http://img227.imageshack.us/my.php?imag ... 475qr7.jpg piękne prawda ??