Stroje Juve na przyszły sezon

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2006, 18:08

Mimo, iż mamy dopiero Marzec, myślę, że można już pomyśleć o strojach Juve na przyszły sezon. Muszę przynać, stroje Juve w tym sezonie są naprawde bardzo ładne. Nike nas zaskoczyło pozytywnie. Mam nadzieję, że i tym razem zaskocza nas i stroje Juve na sezon 06/07 będą naprawde dobre. Osobiście nie chciałbym strojów takie kroju jaki ma np. rep Holandii, wolę taki jaki jest obecnie. Chciałbym aby koszulka domowa wygląała tak jak teraz, bo jest naprawdę świetna. Stroje wyjazdowe chciałbym aby były całe czarne lub białe. A koszulki alternatywne napewno będą kolejną "pokazówką" Nike i zaskoczą nas czymś niekonwencjonalnym.
Czy są już w necie jakieś projekty nowych strojów?
Jakie wy chcialbyście stroje Juve?

P.S. Jesli grupa trzymająca władzę, uważa iż, jest zawcześnie aby cokolwiek na ten temat pisać to niech zamknie ten temat...

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 marca 2006, 18:17

Dla mnie rowniez obecne stroje sa jak najbardziej ok :) Ale tak naprawde, kazde nowe stroje to chyba kwestia po prostu przyzwyczajenia :wink: Z tego co pamietam to w ostatnich latach nowe projekty ukazywaly sie w necie w okresie wakacji :!: W nowych trykotach chcialbym, zeby pojawily sie kolniezyki 8)

mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2006, 18:36

Osobiście nie mam nic przeciwko obecnym strojom, choć pamiętam, że gdy one ukazały sie po raz pierwszy w necie, to wiele osób było niezadowolonych. Dla mnie najważniejsze jest, aby koszulka domowa była w biało-czarne pasy :wink: a wyjazdowa nie była różowa (fuj...). Resztę pozostawiam firmie Nike, bo i tak będę musiał zaakceptować każdy ich wyrób :) W tym roku będą mieli ułatwione zadanie, ponieważ nigdzie nie trzeba wstawiać emblematu oznaczającego zwycięzce Scudetto (btw. jest jakaś oficjalna nazwa na to?) :smile:

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2006, 18:40

Obecne koszulki są SUPER!!! Mam nadzieje że w przyszłym sezonie będą takie same :-D ale napewno Nike cos zmieni. Strój alternatywny znowu bedzie jakis z kosmosu ale co tam :-D

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 marca 2006, 18:52

Ja chciałbym, aby spodenki naszych zawodników były w kolorze czarnym z białymi elementami. Koszulka domowa obowiązkowo w biało-czarne pasy. Juventus dla mnie to dwa kolory, czarny i biały. Nike powinno stworzyć stroje właśnie w tych kolorach, ale z różnymi stylami czy połączeniami tych dwóch kolorów. Czerwony czy różowy, żółty, to kolory, które według mnie nie pasują do Juventusu.

Railis

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2006, 19:59

Ja bardzo chciał bym, aby strój główny był taki jak teraz ale z czarnymi spodenkami (wole czarne niż białe), a wyjazdowy cały niebieski jak kiedyś. Alternatywny to wszystko jedno żeby nie były tak głupio zrobione jak koszulki w niespathowanym PESie.

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2006, 20:16

DamKam pisze: W nowych trykotach chcialbym, zeby pojawily sie kolniezyki 8)
Hehe.. czyżby Bayern się kłaniał? :prochno:

Cóż... jest ewidentnie za wcześnie aby cokolwiek mówić na ten temat. Jednak wnioskując, że będą one miały taki sam krój jak stroje uczestników MŚ, to szykuje się pewna innowacja. Mam tylko nadzieję, że nie będzie to coś takiego jak strój narodowy Oranjes... :|
http://img221.imageshack.us/img221/337/165by.jpg

juverm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2006, 20:59

No te koszulki Holandii to porażka, chociaż jestem "oldschoolowcem" to takie koszulki piłkarskie zdecydowanie mi się nie podobają :twisted:

Jeśli chodzi o koszulki JUVE to oczywiście musi być w "biało-czarna", te czerwone są nawet fajne (sam taką posiadam) ale te żółte to porażka jak dla mnie. Zeszłoroczne niebieskie były całkiem przyjemne...

A to czego nie chciałbym widzieć na nowych koszulkach to logo TAMOIL (Ewidentnie ten znaczek mi sie nie podoba :prochno: )

Yo

Obrazek
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 marca 2006, 10:24

Mr Cezary pisze:
DamKam pisze: W nowych trykotach chcialbym, zeby pojawily sie kolniezyki 8)
Hehe.. czyżby Bayern się kłaniał? :prochno:
Hehe... zgadza sie :wink: Moj brat ma najnowsza, oryginalna koszulke Bayernu i wlasnie ten kolniezyk bardzo mi sie podoba :!: Sprawia to, ze koszulka staje sie jakby bardziej elegancka 8) Ja akurat posiadam najnowsza, oryginalna koszulke naszego ukochanego klubu i wlasnie w tym widze najwieksza roznice, przez co od Bawarczykow ciut bardziej mi sie podoba... ale tylko ciut :smile:
Cóż... jest ewidentnie za wcześnie aby cokolwiek mówić na ten temat. Jednak wnioskując, że będą one miały taki sam krój jak stroje uczestników MŚ, to szykuje się pewna innowacja. Mam tylko nadzieję, że nie będzie to coś takiego jak strój narodowy Oranjes... :|
http://img221.imageshack.us/img221/337/165by.jpg
No producenci koszulek na MS troche "szaleja" z ta innowacja i mnie sie to rowniez nie podoba :? Mam nadzieje, ze nowe koszulki Juve nie beda az tak dziwaczne :|
juverm pisze:A to czego nie chciałbym widzieć na nowych koszulkach to logo TAMOIL (Ewidentnie ten znaczek mi sie nie podoba :prochno: )
A ja wole, zeby Juventus jak najdluzej mial umowe z Tamoil i zeby wlasnie ich logo widnialo na naszych koszulkach... bo po prostu nie lubie czestych zmian sponsora na naszych trykotach :whistle:

Ale tak jak wszyscy podkreslaja: najwazniejsze jest to, iz Bianconeri zawsze trzymaja sie tej tradycji bialo-czarnych pasow :-D

Łyko

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2006, 10:38

no z tymi koszulkami, to nike tess toszke przesadziło, a mowa tu o strojach "roboczych" :prochno: barcelony.... :doh: totalna klapa. myślę że nas taką niespodzianką w przyszłym sezonie nie zaskoczy... :stop:

KOPEĆ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2006, 11:03

Koszulki Juve, z tego sezonu są wg mnie najlepszymi koszulkami wszechczasów. No i powinny zostać :)

Railis

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2006, 13:26

Łyko pisze:no z tymi koszulkami, to nike tess toszke przesadziło, a mowa tu o strojach "roboczych" :prochno: barcelony.... :doh: totalna klapa. myślę że nas taką niespodzianką w przyszłym sezonie nie zaskoczy... :stop:
No nie? Jeszcze by brakowało na tych koszulkach tego charakterystycznego trójkącika ostrzegawczego z panem trzymającym łopatę i napisu "ROBOTY DROGOWE".

Mi się tez podobają te kołnierzyki Bayernu. Chciałbym żeby Juventus tez takie miał.

Del Rajko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2006, 13:38

Mi równieź stroje z tego sezonu jak najbardziej odpowiadają. Nawet zakupiłem sobie czerwoną koszuleczke :oops: Naprawde są :ok: Napewno lepsze, niż jakieś różowe :D A co do koszulek Barcy to faktycznie, chyba mały nie wypał :prochno:

kubinho 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2006, 13:55

Mi tak jak większości obecne stroje Juve bardzo się podobają. Z reguły wolałem jak pasy na koszulkach były grube i było ich mniej, ale te naprawde są świetne. Nike spisało się bardzo dobrze. Ja mam taką cichą nadzieję że Juve w następnym sezonie miało takie same koszulki jak w tym sezonie, i tak samo jak Man Utd zmieniali trykoty co dwa lata a nie co sezon.

A co do kołnieżyków to wcale nie było głupie. Widać że Nike tworząc nowe stroje poszło w kierunku retro czego przykładem są koszulki Holandii (ble..). Ale wszystko okaże się w następnych tygodniach i może już w czerwcu poznamy wstępne projekty nowych koszulek (jeżeli będą nowe koszulki).

Grande Juve, Vinci Per Noi
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2006, 14:05

A ja bym jednak chciał zmian :wink: wprawdzie takich lekko małych ale jednak bo chciałbym zeby pasy były grubsze i zamiast pięciu czarnych zeby były 3 czarne...bo te małe sie rozmazują w telewizji i z daleka ich ne widać :smile:

Lord_Juve pisze:Juventus dla mnie to dwa kolory, czarny i biały. Nike powinno stworzyć stroje właśnie w tych kolorach, ale z różnymi stylami czy połączeniami tych dwóch kolorów. Czerwony czy różowy, żółty, to kolory, które według mnie nie pasują do Juventusu.
Zgadzam się...ale nie do końca...myślę, że gdyby do wyjazdowych koszulek dodać jeszcze akcent złoty (ale nie żółty taki jak w tym sezonie :doh: ) to jezeli dobrze byłyby dobrane proporcje itd. to możnaby stworzyć coś naprawde ładnego :)

A co do koszulek Nike na MŚ to nie widziałem ich jeszcze (poza linkiem na forum), ale to w czym ma grać Holandia to przechodzi wszelkie pojęcie...pamiętam w zeszłym sezonie był mecz chyba na 50-lecie UEFA (mogę się mylić) to piłkarze grali właśnie w takich strojach..te koszulki miały kołnierzyki na sznurówki :prochno: ale to był mecz jednorazowy i grali tak tylko jedna połowę...ale jesli taka tendencja się utrzyma to ja wtedy będę smutny...kołnierzyki bowiem nie podobają mi się ani troche... :stop:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
ODPOWIEDZ