Stroje Juve na przyszły sezon
- gorczas
- Juventino
Chyba nie do końca idealnie skoro się jej pozbył...Bosiontko pisze:Ja jeszcze nie dostalem, ale zeby uspokoic ludzi to powiem, ze Rafal dostal i mowi ze wszystko jest idealnie
GiGi_mati: Pieniądze wpłacałes w banku czy na poczcie?
- Bosiontko
- Juventino
Pozbywa sie XL, ktora kupil wczesniej teraz dostal L i jest zadowolonygorczas pisze:Chyba nie do końca idealnie skoro się jej pozbył...Bosiontko pisze:Ja jeszcze nie dostalem, ale zeby uspokoic ludzi to powiem, ze Rafal dostal i mowi ze wszystko jest idealnie![]()

- white_wolv
- Juventino
Troche sie zrobil offtopic. Na temat zakupu koszulek na Allegro itp mozna podystkutowac w TYM temacie.
- Mrówa
- Juventino
Otrzymałem wczoraj paczuszke z koszulka(kase wplacilem w poniedzialek), ale niestety zamowiaona przeze mnie XL-ka okazala sie sporo za duza
jesli kolo z Kołobrzegu bedzie mial mozliwosc to wymienie sobie na L-ke albo M-ke.Jeśli nie to będe miał do sprzedania fantasztyczna koszulke Juve w romiarze XL. :-D Wiec jesli ktos bedzie chetny to zapraszam za pare dni na priwa albo GG 
PS.Chyba ze ktos ma L-ke albo M-ke ktora jest na niego za mała ,wiec z checia podmienie z taka osoba koszulki.

PS.Chyba ze ktos ma L-ke albo M-ke ktora jest na niego za mała ,wiec z checia podmienie z taka osoba koszulki.

- Wujekk
- Juventino
ja dostalem juz ta koszulke (po malych problemach) i jest wszystko zaj******e ... a to ze nie dostales jeszcze koszulki moze byc spowodowane tym ze nie wyslali jeszcze bo ten gosciu wyjechal a jego zona jest ttroche zakrecona i sie nie moze za bardzo polapac z tym wszystkim ... napisz do nich maila to ci napewno odpisze ze juz wyslal i przeprasza
Ostatnio zmieniony 18 sierpnia 2006, 19:38 przez Wujekk, łącznie zmieniany 1 raz.
- GiGi_mati
- Juventino
...i tak też zrobiłem. Odpisał mi, że pieniądze włynęły do niego na konto dopiero we czwartek (wpłacałem w sobotę na poczcie) oraz, że przesyłkę wyśle dzisiaj rano priorytetem. A więc mam nadzieję, że koszulka już przyjdzie w poniedziałek.Wujekk pisze:... napisz do nich maila to ci napewno odpisze ze juz wyslalal i przeprasza...

Sorry za offtopic.

To by było na tyle.
- Mrówa
- Juventino
Raczej do Juventinich, to mistrzostwo jest nasze i tylko MY możemy nosić tarczę na piersi. Ponawiam pytanie swiergota, bo sam jeszcze nie naprasowalem tarczy.wloski pisze:To pytanie chyba skierowanie jest do Interistówswiergot pisze:Naprasował już ktoś tarczę? Jak wyszło? Jakieś rady??
- x_men_1988
- Juventino
Ja juz naprasowałem . Problemów raczej nie miałem , postępowałem z instrukcją . Przez to że prasuje się przez ręcznik łatwo "zjechac" z tarczy i najechac na np. rekalme Tamoil . Ja tak lekko najechalem i biały materiał na znaku Tamoil w miejscach które przygrzałem żelazkiem zmienil nieco wyglad (takei jakby plamki sie porobiły, trudno to nazwac) ale już to zeszło (chyba po praniu) . Tak jak w instrukcji napisali , mocno dociskaj żelazko (sczególnie na brzegach tarczy) . Pierwsze pranie z tarczą mam juz za sobą i wszystko jest ok .swiergot pisze:Naprasował już ktoś tarczę? Jak wyszło? Jakieś rady?
A osobom które dalej rozważaja kupno koszulki z tych aukcji , moge powiedziec że jeśli to nie jest oryginał, to jest to 100x lepiej zrobiona podróbka niż te z aukcji w ktorych goscie oferuja koszulki kazdego klubu , przeważnie w rozm. XL (mam koszulke z sezonu 04/05 i jest poprostu tragiczna , nie ma co jej nawet porównywac do tej od allegrowicza michalKG) .
Póki nie obejrze koszulki Juve w Go Sporcie , to nie bede pisal czy to jest na 100% oryginał , narazie wiekszosc na to wskazuje , ale pewności nie mam .
- mesju
- Qualità Juventino
Trochę za późno. A mogliśmy ubić niezły interesMichał`fcj pisze:Otrzymałem wczoraj paczuszke z koszulka(kase wplacilem w poniedzialek), ale niestety zamowiaona przeze mnie XL-ka okazala sie sporo za duzajesli kolo z Kołobrzegu bedzie mial mozliwosc to wymienie sobie na L-ke albo M-ke.Jeśli nie to będe miał do sprzedania fantasztyczna koszulke Juve w romiarze XL. :-D Wiec jesli ktos bedzie chetny to zapraszam za pare dni na priwa albo GG
Wpłaciłem kase na konto i teraz czekam za przesyłką. Gość jest już chyba na miejscu, bo dzisiaj załatwałem z nim ostatnie formalności. Mam nadzieję, że do końca tygodnia już ją będę mieć

O tym też warto pamiętaćwhite_wolv pisze:Troche sie zrobil offtopic. Na temat zakupu koszulek na Allegro itp mozna podystkutowac w TYM temacie.