Barcelona - Sevilla 0:3
- Dain Żelazna Stopa
- Juventino
Nie jestem jakimś ich specjalnym kibicem ale ich lubie....jednakowoż w Hiszpanii wolę od nich 2 drużyny: Villareal i Celtę Vigo..ale i tak mi trochę szkoda że tak dostali....wolę ich od Chelsea których nienawidzę (przyznam że przez tego Abramowicza- wcześniej byłem neutralny w stosunku do nich...a z 2 strony 90% kibiców Chelsea to przez Romka....
)

CELTA VIGO I JUVENTUS TURYN!! Campione Celtińas! Forza Juve!
- wojti-s
- Juventino
Cieszę się z faktu, iż Barcelona została pogrążona ( spójrzmy prawdzie w oczy - grali jakby myśleli, że mecz sam sie wygra ) przez Seville. Poprostu katalończyków nienawidze :twisted:
Ładnie Maresca tego karnego huknął

:doh: 3 kluby
:doh: Celta, Juve, Sporting...no nieźle :shock:
Ładnie Maresca tego karnego huknął

W podpisie masz, że kochasz Juve i Celte ( samo to, że można kochać 2 kluby jest conajmniej dziwne :shock: ) a w temacie odnośnie LM napisałeśDain Żelazna Stopa pisze:Nie jestem jakimś ich specjalnym kibicem ale ich lubie....jednakowoż w Hiszpanii wolę od nich 2 drużyny: Villareal i Celtę Vigo...
Albo masz 10 lat albo jesteś jakiś zagubiony :roll: Jeszcze jak ktoś lubi/nic nie ma do jakiegoś klubu idzie zrozumieć. Ale KOCHAĆDain Żelazna Stopa pisze:Kocham Sporting L. i

:doh: 3 kluby

- Jasiek-x
- Juventino
Porównałem tylko do Barcy i Arsenalu - nie brałem pod uwage reszty i to sa twoje założenia nie moje. To było na podstawie co by było gdyby. Sam jak dobrze wiesz i tak mogłoby tak być, bo wczesniej chociażby takie niedoceniane Porto to potwierdziło - ale zaraz ktoś zarzuci, że tam mieli geniusza Muorinho...romaneq pisze:... i jeszcze Chelsea i AC Milan. Z Juve też by wygrali bo Arsenal wygrał z Juve - ręce opadają :shock:W tamtym sezonie gdyby grała o LM napewno wygrałaby z Barcą czy Arsenalem... i po części teraz to potwierdza.
- Dain Żelazna Stopa
- Juventino
Fakt trochę przegiąłem....nie myślałem co pisze....wojti-s pisze:Cieszę się z faktu, iż Barcelona została pogrążona ( spójrzmy prawdzie w oczy - grali jakby myśleli, że mecz sam sie wygra ) przez Seville. Poprostu katalończyków nienawidze :twisted:
Ładnie Maresca tego karnego huknął![]()
W podpisie masz, że kochasz Juve i Celte ( samo to, że można kochać 2 kluby jest conajmniej dziwne :shock: ) a w temacie odnośnie LM napisałeśDain Żelazna Stopa pisze:Nie jestem jakimś ich specjalnym kibicem ale ich lubie....jednakowoż w Hiszpanii wolę od nich 2 drużyny: Villareal i Celtę Vigo...
Albo masz 10 lat albo jesteś jakiś zagubiony :roll: Jeszcze jak ktoś lubi/nic nie ma do jakiegoś klubu idzie zrozumieć. Ale KOCHAĆDain Żelazna Stopa pisze:Kocham Sporting L. i
:doh: 3 kluby:doh: Celta, Juve, Sporting...no nieźle :shock:

CELTA VIGO I JUVENTUS TURYN!! Campione Celtińas! Forza Juve!
- Robert 10
- Juventino
Buahahahahahahaha :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Nareszcie ktoś utarł nosa piłkarzom i co najważniejsze zarozumiałym kibicom Barcelony z których każdy z nich powtarza na okrągło " od zawsze kibicowałem barcie !! " ten tekst mnie rozwala.
Hmm ciekawi mnie tylko jedno jeśli barca zacznie przegrywać lub remisować to na jaki zespół znów przenosić się beda kibice ?? Możliwe że Chelsea znów zyska kibiców innych drużyn bo przyszłośc wydaje sie że mają swietlaną.
Nareszcie ktoś utarł nosa piłkarzom i co najważniejsze zarozumiałym kibicom Barcelony z których każdy z nich powtarza na okrągło " od zawsze kibicowałem barcie !! " ten tekst mnie rozwala.
Hmm ciekawi mnie tylko jedno jeśli barca zacznie przegrywać lub remisować to na jaki zespół znów przenosić się beda kibice ?? Możliwe że Chelsea znów zyska kibiców innych drużyn bo przyszłośc wydaje sie że mają swietlaną.
- deszczowy
- Juventino
Hehehehe, ale miałem wczoraj uciechę, jak patrzyłe na pogrążoną "wielką Barcelonę". Pozazdrościli widać światowego tournee panom z Madrytu i proszę
A i nie powiem, żebym nie ciszył sie widząc miny Zambrotty i Thurama. W pewnym momencie mieli miny, jakby myśleli "Czy ja aby na pewno dobrze wybrałem?". Hehehe, brawo Sevilla!! A Deco zanim następnym razem coś powie, to się 2 razy zastanowi.