Barcelona - Sevilla 0:3

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
krzywy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2006, 14:12

heheee...ja tego meczu nie ogladalem niestety bo bylem w Lubinie na zagłębiu.nie lubie barcy nie wiem czemu wiekszym szacunek ma u mnie sevilla. cieszy mnie to ze sevilla wygrała aż 3:0 =]

Myzarel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2006, 15:46

Nareszcie ktos wgniótł w ziemie "świetą barcelone"

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
Dain Żelazna Stopa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2006, 16:25

Nie jestem jakimś ich specjalnym kibicem ale ich lubie....jednakowoż w Hiszpanii wolę od nich 2 drużyny: Villareal i Celtę Vigo..ale i tak mi trochę szkoda że tak dostali....wolę ich od Chelsea których nienawidzę (przyznam że przez tego Abramowicza- wcześniej byłem neutralny w stosunku do nich...a z 2 strony 90% kibiców Chelsea to przez Romka.... :angry: )

CELTA VIGO I JUVENTUS TURYN!! Campione Celtińas! Forza Juve!
wojti-s

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2006, 17:30

Cieszę się z faktu, iż Barcelona została pogrążona ( spójrzmy prawdzie w oczy - grali jakby myśleli, że mecz sam sie wygra ) przez Seville. Poprostu katalończyków nienawidze :twisted:

Ładnie Maresca tego karnego huknął :)
Dain Żelazna Stopa pisze:Nie jestem jakimś ich specjalnym kibicem ale ich lubie....jednakowoż w Hiszpanii wolę od nich 2 drużyny: Villareal i Celtę Vigo...
W podpisie masz, że kochasz Juve i Celte ( samo to, że można kochać 2 kluby jest conajmniej dziwne :shock: ) a w temacie odnośnie LM napisałeś
Dain Żelazna Stopa pisze:Kocham Sporting L. i
Albo masz 10 lat albo jesteś jakiś zagubiony :roll: Jeszcze jak ktoś lubi/nic nie ma do jakiegoś klubu idzie zrozumieć. Ale KOCHAĆ :?:
:doh: 3 kluby :?: :doh: Celta, Juve, Sporting...no nieźle :shock:

Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2006, 17:42

romaneq pisze:
W tamtym sezonie gdyby grała o LM napewno wygrałaby z Barcą czy Arsenalem... i po części teraz to potwierdza.
... i jeszcze Chelsea i AC Milan. Z Juve też by wygrali bo Arsenal wygrał z Juve - ręce opadają :shock:
Porównałem tylko do Barcy i Arsenalu - nie brałem pod uwage reszty i to sa twoje założenia nie moje. To było na podstawie co by było gdyby. Sam jak dobrze wiesz i tak mogłoby tak być, bo wczesniej chociażby takie niedoceniane Porto to potwierdziło - ale zaraz ktoś zarzuci, że tam mieli geniusza Muorinho...

Dain Żelazna Stopa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2006, 18:06

wojti-s pisze:Cieszę się z faktu, iż Barcelona została pogrążona ( spójrzmy prawdzie w oczy - grali jakby myśleli, że mecz sam sie wygra ) przez Seville. Poprostu katalończyków nienawidze :twisted:

Ładnie Maresca tego karnego huknął :)
Dain Żelazna Stopa pisze:Nie jestem jakimś ich specjalnym kibicem ale ich lubie....jednakowoż w Hiszpanii wolę od nich 2 drużyny: Villareal i Celtę Vigo...
W podpisie masz, że kochasz Juve i Celte ( samo to, że można kochać 2 kluby jest conajmniej dziwne :shock: ) a w temacie odnośnie LM napisałeś
Dain Żelazna Stopa pisze:Kocham Sporting L. i
Albo masz 10 lat albo jesteś jakiś zagubiony :roll: Jeszcze jak ktoś lubi/nic nie ma do jakiegoś klubu idzie zrozumieć. Ale KOCHAĆ :?:
:doh: 3 kluby :?: :doh: Celta, Juve, Sporting...no nieźle :shock:
Fakt trochę przegiąłem....nie myślałem co pisze.... :angry: Lubię Sporting L. ale nie kocham..zaraz to zedytuje :doh:

CELTA VIGO I JUVENTUS TURYN!! Campione Celtińas! Forza Juve!
Robert 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2006, 18:14

Buahahahahahahaha :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Nareszcie ktoś utarł nosa piłkarzom i co najważniejsze zarozumiałym kibicom Barcelony z których każdy z nich powtarza na okrągło " od zawsze kibicowałem barcie !! " ten tekst mnie rozwala.
Hmm ciekawi mnie tylko jedno jeśli barca zacznie przegrywać lub remisować to na jaki zespół znów przenosić się beda kibice ?? Możliwe że Chelsea znów zyska kibiców innych drużyn bo przyszłośc wydaje sie że mają swietlaną.

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2006, 21:12

Hehehehe, ale miałem wczoraj uciechę, jak patrzyłe na pogrążoną "wielką Barcelonę". Pozazdrościli widać światowego tournee panom z Madrytu i proszę :D A i nie powiem, żebym nie ciszył sie widząc miny Zambrotty i Thurama. W pewnym momencie mieli miny, jakby myśleli "Czy ja aby na pewno dobrze wybrałem?". Hehehe, brawo Sevilla!! A Deco zanim następnym razem coś powie, to się 2 razy zastanowi.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
ODPOWIEDZ