Dlaczego TVP milczy na temat Juve???
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
O samej aferze jak i o Pessotto mowili na tvp,polsacie i eurosporcie.Oczywiscie jako jedyni klase pokazali prezenterzy tej ostatniej stacji. Po pierwsze herb Juve byl aktualny,po drugie wydarzenie zwiazane z Pessotto okreslili mianem wypadku,ktorego okolicznosci nie sa jeszcze do konca jasne. Reszta oczywiscie podala, ze w 300% byla to proba samobojcza, niezrownowazonego psychicznie czlowieka. Oczywiscie nie zdziwil mnie ten brak profesionalizmu, przyzwyczailem sie juz.
- kornknot
- Qualità Juventino
No i mamy nowe ramowki na zblizajacy sie sezon, jak mozna sie bylo domyslic stacje wykupily prawa do transmisji serie B.
TVN: Liga Mistrzów (wszystkie mecze), magazyn Orange Ekstraklasy, bramki z Orange Ekstraklasy;
Polsat/Polsat Sport: piłkarskie ligi: holenderska, szkocka, angielska Coca-Cola Championship, Puchar UEFA, Puchar Polski, mecze wybranych klubów z Serie A i Serie B, retransmisje z kanałów klubowych, Puchar Ekstraklasy (w trakcie negocjacji), reprezentacje: Szkocji, Norwegii, Holandii i Irlandii;
Canal+: Orange Ekstraklasa (wszystkie mecze), piłkarskie ligi: francuska, angielska, włoska, hiszpańska (w trakcie negocjacji), Puchar Anglii, reprezentacja Anglii;
Eurosport: Liga Mistrzów (retransmisje po 24 h - w trakcie negocjacji), Puchar UEFA, Serie B, bramki z lig europejskich, skróty ze spotkań eliminacyjnych do Euro 2008;
TVP: Liga Mistrzów, Puchar UEFA, mecze Polski w eliminacjach do Euro 2008;
SportKlub: 1. i 2. Bundesliga, piłkarskie ligi: brazylijska, duńska, MLS (amerykańska), Copa Libertadores, archiwalne mecze ligi angielskiej.
link do newsa:
http://sport.onet.pl/0,1248685,1360622,wiadomosc.html
Ogolnie to co tydzien mecz Juve bedzie mozna pewnie ogladnac. Super
TVN: Liga Mistrzów (wszystkie mecze), magazyn Orange Ekstraklasy, bramki z Orange Ekstraklasy;
Polsat/Polsat Sport: piłkarskie ligi: holenderska, szkocka, angielska Coca-Cola Championship, Puchar UEFA, Puchar Polski, mecze wybranych klubów z Serie A i Serie B, retransmisje z kanałów klubowych, Puchar Ekstraklasy (w trakcie negocjacji), reprezentacje: Szkocji, Norwegii, Holandii i Irlandii;
Canal+: Orange Ekstraklasa (wszystkie mecze), piłkarskie ligi: francuska, angielska, włoska, hiszpańska (w trakcie negocjacji), Puchar Anglii, reprezentacja Anglii;
Eurosport: Liga Mistrzów (retransmisje po 24 h - w trakcie negocjacji), Puchar UEFA, Serie B, bramki z lig europejskich, skróty ze spotkań eliminacyjnych do Euro 2008;
TVP: Liga Mistrzów, Puchar UEFA, mecze Polski w eliminacjach do Euro 2008;
SportKlub: 1. i 2. Bundesliga, piłkarskie ligi: brazylijska, duńska, MLS (amerykańska), Copa Libertadores, archiwalne mecze ligi angielskiej.
link do newsa:
http://sport.onet.pl/0,1248685,1360622,wiadomosc.html
Ogolnie to co tydzien mecz Juve bedzie mozna pewnie ogladnac. Super
- Jack
- Juventino
Serie A tylko?czyli meczy Juve na Canale nie bedzie?kornknot pisze:
- DamKam
- Juventino
:shock: Serie B na Eurosporcie, naprawdekornknot pisze:Eurosport: Liga Mistrzów (retransmisje po 24 h - w trakcie negocjacji), Puchar UEFA, Serie B, bramki z lig europejskich, skróty ze spotkań eliminacyjnych do Euro 2008;

- farmer16
- Juventino
No tak zapewne będzie tak jak sezon temu czyli, że tylko SerieA, ale zawsze można się pobrechtać z Mediolańczyków.Serie A tylko?czyli meczy Juve na Canale nie bedzie?
No tak tylko, że ja w tamtym sezonie poczyniania zawodników z SerieB miałem na Eurosport2, zobaczymy jak będzie teraz. Wtedy chyba było jedno spotkanie na tydzien o ile się nie myle. Ale jak będą puszczać to zapewne same mecze Bianconerich.Serie B na Eurosporcie, naprawde Question Toz to chyba jakis wspanialy sen Smile Zeby, zeby to sie okazalo prawda Pray

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
- naros
- Juventino
Ja EuroSport mam na kablówce i jest to niemiecki a wzasadzie taki niemiecko-angielski EuroSport i nigdy na nim ni widziłaem zadnego meczu SerieB. Czy chodzi wam o ten eurosport czy o inny??

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- DamKam
- Juventino
Jakbys przeczytal wypowiedz wyzej to bys wiedzial, ze chodzi o Eurosport 2... ktorego niestety nie posiadamnaros pisze:Ja EuroSport mam na kablówce i jest to niemiecki a wzasadzie taki niemiecko-angielski EuroSport i nigdy na nim ni widziłaem zadnego meczu SerieB. Czy chodzi wam o ten eurosport czy o inny??

- JUVEFANE_10
- Juventino
Nie wiem czym się tak podniecasz w zeszłym sezonie Eurosport tez pokazywal Serie B.Wiec mam nadzieje ze w tym sezonie bedzie to samoDamKam pisze: :shock: Serie B na Eurosporcie, naprawdeToz to chyba jakis wspanialy sen
Zeby, zeby to sie okazalo prawda

U mnie mecze lecialy na Eurosport 2 i na zwyklym wiec beda mecze ale tak jak przedmowca mowil jeden mecz na tydzien.DamKam pisze: Jakbys przeczytal wypowiedz wyzej to bys wiedzial, ze chodzi o Eurosport 2... ktorego niestety nie posiadam Choc moze akurat w tym roku to zmienia i puszcza na normalnym Eurosporcie, oby
A co do meczow LM to czy erosport bedzie pokazywac skroty czy retransmisje calych spotkan?
- DamKam
- Juventino
JUVEFANE_10 pisze:Nie wiem czym się tak podniecasz w zeszłym sezonie Eurosport tez pokazywal Serie B.Wiec mam nadzieje ze w tym sezonie bedzie to samoDamKam pisze: :shock: Serie B na Eurosporcie, naprawdeToz to chyba jakis wspanialy sen
Zeby, zeby to sie okazalo prawda
Po pierwsze: jak to czym sie tak podniecamJUVEFANE_10 pisze:U mnie mecze lecialy na Eurosport 2 i na zwyklym wiec beda mecze ale tak jak przedmowca mowil jeden mecz na tydzien.DamKam pisze: Jakbys przeczytal wypowiedz wyzej to bys wiedzial, ze chodzi o Eurosport 2... ktorego niestety nie posiadam Choc moze akurat w tym roku to zmienia i puszcza na normalnym Eurosporcie, oby

Po drugie: jakim cudem u Ciebie na zwyklym Eurosporcie byly mecze Serie B, a u mnie nie bylo :shock: Odbierasz Eurosport z kablowki, jakiejs platformy cyfrowej czy moze z satelity (ja odbieram z talerza, tzn. z satelity)

EDIT:
JUVEFANE_10 - alez nie musisz mi nic udowadniac, wierze Ci

Ostatnio zmieniony 29 lipca 2006, 10:25 przez DamKam, łącznie zmieniany 1 raz.
- JUVEFANE_10
- Juventino
Ja mam Eurosport z Cyfrowego Polsatu.Szkoda ze nie nagralem zadnego meczu bym ci udowodnilDamKam pisze: Po pierwsze: jak to czym sie tak podniecam Mozliwoscia ogladania spotkan ukochanej druzyny
Po drugie: jakim cudem u Ciebie na zwyklym Eurosporcie byly mecze Serie B, a u mnie nie bylo Odbierasz Eurosport z kablowki, jakiejs platformy cyfrowej czy moze z satelity (ja odbieram z talerza, tzn. z satelity) Dziwne...:
- jt10
- Juventino
Z tego co mi wiadomo, mecze SerieB będą pokazywane na Eurosporcie 2. W tym oczywiście mecze Juventusu (o ile odwołania nic nam nie dadzą :doh: ). Z tym, że żeby nie było tak pięknie i cudownie będą to tylko wyjazdowe mecze Juventusu.
- DamKam
- Juventino
Teee, wlasnieDjJuve pisze:Z tego co pamiętam mecze serie b w ostatnim sezonie pokazywał także rai sport (aczkolwiek nie jestem pewien na 100%).