Dlaczego TVP milczy na temat Juve???

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 01 lipca 2006, 13:45

O samej aferze jak i o Pessotto mowili na tvp,polsacie i eurosporcie.Oczywiscie jako jedyni klase pokazali prezenterzy tej ostatniej stacji. Po pierwsze herb Juve byl aktualny,po drugie wydarzenie zwiazane z Pessotto okreslili mianem wypadku,ktorego okolicznosci nie sa jeszcze do konca jasne. Reszta oczywiscie podala, ze w 300% byla to proba samobojcza, niezrownowazonego psychicznie czlowieka. Oczywiscie nie zdziwil mnie ten brak profesionalizmu, przyzwyczailem sie juz.

kornknot

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2006, 18:24

No i mamy nowe ramowki na zblizajacy sie sezon, jak mozna sie bylo domyslic stacje wykupily prawa do transmisji serie B.

TVN: Liga Mistrzów (wszystkie mecze), magazyn Orange Ekstraklasy, bramki z Orange Ekstraklasy;

Polsat/Polsat Sport: piłkarskie ligi: holenderska, szkocka, angielska Coca-Cola Championship, Puchar UEFA, Puchar Polski, mecze wybranych klubów z Serie A i Serie B, retransmisje z kanałów klubowych, Puchar Ekstraklasy (w trakcie negocjacji), reprezentacje: Szkocji, Norwegii, Holandii i Irlandii;

Canal+: Orange Ekstraklasa (wszystkie mecze), piłkarskie ligi: francuska, angielska, włoska, hiszpańska (w trakcie negocjacji), Puchar Anglii, reprezentacja Anglii;

Eurosport: Liga Mistrzów (retransmisje po 24 h - w trakcie negocjacji), Puchar UEFA, Serie B, bramki z lig europejskich, skróty ze spotkań eliminacyjnych do Euro 2008;

TVP: Liga Mistrzów, Puchar UEFA, mecze Polski w eliminacjach do Euro 2008;

SportKlub: 1. i 2. Bundesliga, piłkarskie ligi: brazylijska, duńska, MLS (amerykańska), Copa Libertadores, archiwalne mecze ligi angielskiej.

link do newsa:
http://sport.onet.pl/0,1248685,1360622,wiadomosc.html

Ogolnie to co tydzien mecz Juve bedzie mozna pewnie ogladnac. Super

Jack

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2006, 18:29

kornknot pisze:
Canal+: Orange Ekstraklasa (wszystkie mecze), piłkarskie ligi: francuska, angielska, włoska, hiszpańska (w trakcie negocjacji), Puchar Anglii, reprezentacja Anglii;
Serie A tylko?czyli meczy Juve na Canale nie bedzie?

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lipca 2006, 19:39

kornknot pisze:Eurosport: Liga Mistrzów (retransmisje po 24 h - w trakcie negocjacji), Puchar UEFA, Serie B, bramki z lig europejskich, skróty ze spotkań eliminacyjnych do Euro 2008;
:shock: Serie B na Eurosporcie, naprawde :?: Toz to chyba jakis wspanialy sen :smile: Zeby, zeby to sie okazalo prawda :pray:

farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lipca 2006, 00:12

Serie A tylko?czyli meczy Juve na Canale nie bedzie?
No tak zapewne będzie tak jak sezon temu czyli, że tylko SerieA, ale zawsze można się pobrechtać z Mediolańczyków. :smile:
Serie B na Eurosporcie, naprawde Question Toz to chyba jakis wspanialy sen Smile Zeby, zeby to sie okazalo prawda Pray
No tak tylko, że ja w tamtym sezonie poczyniania zawodników z SerieB miałem na Eurosport2, zobaczymy jak będzie teraz. Wtedy chyba było jedno spotkanie na tydzien o ile się nie myle. Ale jak będą puszczać to zapewne same mecze Bianconerich. :)

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2006, 21:58

Ja EuroSport mam na kablówce i jest to niemiecki a wzasadzie taki niemiecko-angielski EuroSport i nigdy na nim ni widziłaem zadnego meczu SerieB. Czy chodzi wam o ten eurosport czy o inny??

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 lipca 2006, 09:37

naros pisze:Ja EuroSport mam na kablówce i jest to niemiecki a wzasadzie taki niemiecko-angielski EuroSport i nigdy na nim ni widziłaem zadnego meczu SerieB. Czy chodzi wam o ten eurosport czy o inny??
Jakbys przeczytal wypowiedz wyzej to bys wiedzial, ze chodzi o Eurosport 2... ktorego niestety nie posiadam :( Choc moze akurat w tym roku to zmienia i puszcza na normalnym Eurosporcie, oby :pray:

JUVEFANE_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2006, 09:52

DamKam pisze: :shock: Serie B na Eurosporcie, naprawde :?: Toz to chyba jakis wspanialy sen :smile: Zeby, zeby to sie okazalo prawda :pray:
Nie wiem czym się tak podniecasz w zeszłym sezonie Eurosport tez pokazywal Serie B.Wiec mam nadzieje ze w tym sezonie bedzie to samo :happy:

DamKam pisze: Jakbys przeczytal wypowiedz wyzej to bys wiedzial, ze chodzi o Eurosport 2... ktorego niestety nie posiadam Choc moze akurat w tym roku to zmienia i puszcza na normalnym Eurosporcie, oby
U mnie mecze lecialy na Eurosport 2 i na zwyklym wiec beda mecze ale tak jak przedmowca mowil jeden mecz na tydzien.

A co do meczow LM to czy erosport bedzie pokazywac skroty czy retransmisje calych spotkan?

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 lipca 2006, 10:05

JUVEFANE_10 pisze:
DamKam pisze: :shock: Serie B na Eurosporcie, naprawde :?: Toz to chyba jakis wspanialy sen :smile: Zeby, zeby to sie okazalo prawda :pray:
Nie wiem czym się tak podniecasz w zeszłym sezonie Eurosport tez pokazywal Serie B.Wiec mam nadzieje ze w tym sezonie bedzie to samo :happy:

JUVEFANE_10 pisze:
DamKam pisze: Jakbys przeczytal wypowiedz wyzej to bys wiedzial, ze chodzi o Eurosport 2... ktorego niestety nie posiadam Choc moze akurat w tym roku to zmienia i puszcza na normalnym Eurosporcie, oby
U mnie mecze lecialy na Eurosport 2 i na zwyklym wiec beda mecze ale tak jak przedmowca mowil jeden mecz na tydzien.
Po pierwsze: jak to czym sie tak podniecam :?: Mozliwoscia ogladania spotkan ukochanej druzyny 8)
Po drugie: jakim cudem u Ciebie na zwyklym Eurosporcie byly mecze Serie B, a u mnie nie bylo :shock: Odbierasz Eurosport z kablowki, jakiejs platformy cyfrowej czy moze z satelity (ja odbieram z talerza, tzn. z satelity) :?: Dziwne...

EDIT:
JUVEFANE_10 - alez nie musisz mi nic udowadniac, wierze Ci :ok:
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2006, 10:25 przez DamKam, łącznie zmieniany 1 raz.

JUVEFANE_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2006, 10:08

DamKam pisze: Po pierwsze: jak to czym sie tak podniecam Mozliwoscia ogladania spotkan ukochanej druzyny
Po drugie: jakim cudem u Ciebie na zwyklym Eurosporcie byly mecze Serie B, a u mnie nie bylo Odbierasz Eurosport z kablowki, jakiejs platformy cyfrowej czy moze z satelity (ja odbieram z talerza, tzn. z satelity) Dziwne...:
Ja mam Eurosport z Cyfrowego Polsatu.Szkoda ze nie nagralem zadnego meczu bym ci udowodnil

jt10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2006, 18:33

Z tego co mi wiadomo, mecze SerieB będą pokazywane na Eurosporcie 2. W tym oczywiście mecze Juventusu (o ile odwołania nic nam nie dadzą :doh: ). Z tym, że żeby nie było tak pięknie i cudownie będą to tylko wyjazdowe mecze Juventusu.

Mendus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2006, 20:37

Uff ja mam to szczescie ze w kablowce mam Polsat Sport i skoro maja pokazywac wybrane mecze Serie B to spodziewam sie wlasnie meczow JUVE :) OBY :pray:

Obrazek

Obrazek
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2006, 20:49

Z tego co pamiętam mecze serie b w ostatnim sezonie pokazywał także rai sport (aczkolwiek nie jestem pewien na 100%).

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2006, 22:07

DjJuve pisze:Z tego co pamiętam mecze serie b w ostatnim sezonie pokazywał także rai sport (aczkolwiek nie jestem pewien na 100%).
Teee, wlasnie :P Teraz mi sie przypomnialo, ze faktycznie czasem na Rai Sport widzialem jakies mecze i chyba to byla wlasnie 2 liga. Tylko nie pamietam juz czy pokazywali mecze na zywo, czy to moze byly jakies retransmisje :think: I o ile sie nie myle, w tamtym sezonie na Rai Uno czy Due byl program ze skrotami wszystkich spotkan Serie B. Obysmy mieli jak najczesciej okazje widziec mecze Juve, a jak nie to chocby same skroty :pray:

Tigmar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2006, 23:20

ja tam wole do końca życia nie obejrzeć meczu Juve (choć wiem, ze tak się nie stanie) niż żeby Bianconeri grali w Serie B i miałbym taką możliwość ;)

ODPOWIEDZ