Stroje Juve na przyszły sezon

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Kombinat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2006, 09:35

bartekoo2 pisze:http://allegro.pl/item120389058_juventus_.html

Co sądzicie o tej? Wiem że to koszulka z poprzedniego sezonu :P
Prawdopodobnie podróba, przyszyta już tarcza, brak tabelki na kołnierzyku. I herb taki sam jak na mojej tajwańskiej z sezonu 04/05. No i jeszcze rozmiar XL, a tylko w takim robiono podróby chyba...
Ostatnio zmieniony 15 sierpnia 2006, 22:13 przez Kombinat, łącznie zmieniany 1 raz.

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2006, 19:16

Najlepsze były koszulki Lotto z sez. 02/03. Miały wspanale wkomponowane elementy naszego herbu.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2006, 21:33

Co do tych koszulek jeszcze, to dzisiaj dzwoniłem do tego gościa, który to rozprowadza. Jak zapytałem skąd ma ten towar, to zaczął coś kręcić i stwierdził, że po prostu powiedzieć mi nie może. Poza tym powiedział, że za dwa dni będzie nowa dostawa, bo "już jadą [z Włoch]". Więc szykować portfele. Według mnie jeśli nawet nie jest to oryginał, to warto wydać te 8 dych na dobrą podróbke, bo koszulki są naprawdę fajne :D Ja mu powiedziałem, że jak będzie XL to biorę od ręki. Zresztą stwierdził, że "sprzedają się one jak woda"... poprosiłem go w mailu o kilka dodatkowych zdjęć. Zobaczymy co przyśle

Pozdro dla zainteresowanych :wink:

Wujekk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2006, 21:59

moze ktos to wrzucic na jakis inny serwer bo nei moge sciagnac z RS

Kombinat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2006, 22:49

Wujekk pisze:
moze ktos to wrzucic na jakis inny serwer bo nei moge sciagnac z RS
http://www.uploading.com/?get=KO6J8L9C

MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2006, 23:22

Łukasz pisze:Najlepsze były koszulki Lotto z sez. 02/03. Miały wspanale wkomponowane elementy naszego herbu.
Gdyby NIke się postarało też zrobiło by takie zaczadziste! Ale te nowe tez sa spoko, a te kołnierzyki :bravo:

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 11:27

O ile mi wiadomo te tajwańskie podróby były sprowadzane za pośrednictwem eBay, a teraz nie znalazłem tam nowych koszulek, jedynie takie, chyba biedaki za wcześnie przystąpili do produkcji :-D Tak więc to kolejny argument, że te koszulki z Allegro są naprawdę oryginalne.
Bosiontko pisze:Ja zakupilem sobie pasiaka, rozmiar L.
Gdzie kupiłeś? I czy rozmiar L nie jest przypadkiem na Ciebie za mały?

Obrazek
Bosiontko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 13:32

Kupilem na tej aukcji, ktorej link przewijal tu wielokrotnie, od tego goscia z Kolobrzegu. Kumpel kupil XL, juz dostal do domu, jest nawet wiekszy ode mnie i mowi ze XL jest na niego za duza. Pozatym mam tajwanska XLke, ktora na mnie bardzo luzno wisi, zmierzylem ja i jest o okolo 2cm wieksza w kazdym miejscu niz L od goscia z Kolobrzegu. Takze nie powinna byc za mala.

gorczas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 15:31

Bosiontko pisze:Kupilem na tej aukcji, ktorej link przewijal tu wielokrotnie, od tego goscia z Kolobrzegu. Kumpel kupil XL, juz dostal do domu, jest nawet wiekszy ode mnie i mowi ze XL jest na niego za duza. Pozatym mam tajwanska XLke, ktora na mnie bardzo luzno wisi, zmierzylem ja i jest o okolo 2cm wieksza w kazdym miejscu niz L od goscia z Kolobrzegu. Takze nie powinna byc za mala.
A można wiedzieć jakiego jesteś wzrostu? Bo ja mam prawie 190 cm i nie wiem czy L-ka nie będzie za mała..

kedzier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 15:34

gorczas pisze:
Bosiontko pisze:Kupilem na tej aukcji, ktorej link przewijal tu wielokrotnie, od tego goscia z Kolobrzegu. Kumpel kupil XL, juz dostal do domu, jest nawet wiekszy ode mnie i mowi ze XL jest na niego za duza. Pozatym mam tajwanska XLke, ktora na mnie bardzo luzno wisi, zmierzylem ja i jest o okolo 2cm wieksza w kazdym miejscu niz L od goscia z Kolobrzegu. Takze nie powinna byc za mala.
A można wiedzieć jakiego jesteś wzrostu? Bo ja mam prawie 190 cm i nie wiem czy L-ka nie będzie za mała..
Gorczas, to zależy jeszcze od postury :wink: Również kupiłem na tej aukcji tą koszulkę, XL. Mam 182cm i uważam, że jest na mnie w sam raz. Swoją drogę, koleś ma tutaj sporo darmowej reklamy :roll:

Obrazek
malutki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 20:08

Jesli chodzi o koszulki z tego sezonu to wszystkie maja napisane NIKE SPHERE DRY nad rozmiarami na kolnierzyku. Widac to na zdj ze strony Juvestore.

http://www.juvestore.com/galleryPhoto.a ... maglia.swf

http://www.juvestore.com/galleryPhoto.a ... maglia.swf

Czy Ci co zakupili je tez tak maja?

buffon.bk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 20:52

Napis "Nike Sphere Dry" jest widoczny ( można się domyślić ) na zdjęciach przesłanych przez sprzedającego. ( Link do zdjęć - http://rapidshare.de/files/29275218/nnn.rar.html )

FORZA JUVE !!! AVE ITALIA !!!
Bosiontko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 21:29

gorczas pisze:
No ja mam 185cm ale jestem chudy, wiec jak masz prawie 190cm i jestes przypakowany to lepiej XL chyba :D

The_Sickness

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 22:09

Ja zakupiłem cuś takiego:

http://www.allegro.pl/item117702143_nik ... ozm_l.html

nie wiem czy to orginał, czy nie, ale wygląda swietnie. Nie jest zbyt rzucające się w oczy, a jednak logo na piersi mówi wszytskim o co chodzi.

GiGi_mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2006, 16:15

Witam, mam pytanie. Czy ktoś z zamawiających tą koszulkę z allegro już ją otrzymał? Pieniądze wpłaciłem na konto w sobotę, kilka dni juz minęło, a jak przesyłki nie było tak nie ma.

To by było na tyle.
ODPOWIEDZ