Stroje Juve na przyszły sezon

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Drabik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2006, 10:18

hmm...jak wszyscy chwalicie i mówicie że dobra to może i ja zakupie bo kurka ostatnią moją koszulke juve ubrudziłem smarem i jakąś smołą i nie da się za nic wyprać na cacy :(

Więc chyba spróbuje :)

...........::::::::Juventus Turyn::::::::...............
www.sokker.org - najlepszy menager online
Wiatrak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2006, 13:49

Też kupiłem od tego kolesia koszulke Juventusu rozm. L. Jest oryginalna tylko ma jedną wadę - z tyłu u góry pasy są troche krzywe. Na pierwszy rzut oka nie widać tego, trzeba sie bardzo dokladnie przyjrzeć. Wydaje mi się ze dlatego sprzedaje tak tanio te koszulki bo maja ukryte wady!
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2007, 16:10 przez Wiatrak, łącznie zmieniany 1 raz.

juverm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2006, 18:33

Ja kupiłem tą koszulkę jako jeden z pierwszych... (XL legolas6). I od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem.

Wg. mnie jest to 100% oryginał. Ma wszystko, 2 metki od środka, kilka metek na zewnątrz, herb do wprasowania i materiał taki jaki używa Nike (czyli nie zwyczajny polyester ale lepszy gatunkowo).

Pewnie zastanawiacie dlaczego cena taka niska :?:

Z tego co myślę jest to koszulka II Gatunku, czyli pewnie ma jakieś fabryczne uszkodzenie np. żle wszyty szew itp.itd.

Ale za taką cenę w porównaniu do ceny z JuveStore (70 Euro) naprawdę warto 8)

Obrazek
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2006, 19:37

http://www.allegro.pl/item120991288_juv ... z_xxl.html

Na allegro pojawiły się również koszulki wyjazdowe. Sam nie wiem co robić :roll: .

:roll:
Drabik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2006, 20:13

Diego pisze:http://www.allegro.pl/item120991288_juv ... z_xxl.html

Na allegro pojawiły się również koszulki wyjazdowe. Sam nie wiem co robić :roll: .
hehe :D KUPUJ :D !!

...........::::::::Juventus Turyn::::::::...............
www.sokker.org - najlepszy menager online
kornknot

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2006, 20:45

Wiesz. oryginalna to ta koszulka nie jest na pewno. Znaczy sie robiona na tajwanie niezla podroba. Gra w takich sie niezle.

No bo chyba nie sadzicie zeby 200 zl taniej ktos sprzedawal oryginaly? Zreszta to widac najlepiej po logo tamoil. Latwo je mozna zedrzec.

Wiem bo sam mam taka z poprzedniego roku i jest inna niz te z gosportu.

Kombinat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2006, 21:23

kornknot pisze:

Wiesz. oryginalna to ta koszulka nie jest na pewno. Znaczy sie robiona na tajwanie niezla podroba. Gra w takich sie niezle.

No bo chyba nie sadzicie zeby 200 zl taniej ktos sprzedawal oryginaly? Zreszta to widac najlepiej po logo tamoil. Latwo je mozna zedrzec.

Wiem bo sam mam taka z poprzedniego roku i jest inna niz te z gosportu.
No po części masz rację, ale w poprzednich sezonach było dużo łatwiej rozróżnić oryginał od podróbki, zakładając, ze te o których piszemy są podróbkami.
Na tych jest wszystko pięknie zrobione, metki, tabelka na kołnieżyku, ładne szwy.
Jeśli to podróbki to bardzo dobrze wykonane, a jeśli oryginały, to kupujmy... :)
Oczywiście chyba każdemu logika podpowiada, że za taką cenę produkt jest nie oryginalny, do tego gościu nie chce podać źródła pozyskania takich koszulek.
Aha, zapomniałbym oto bardziej szczegółowe zdjęcia o które poprosiłem sprzedawcę, jak na moją wiedzę wskazują na oryginał.

http://rapidshare.de/files/29275218/nnn.rar.html

kornknot

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2006, 21:30

To made in Morocco mi niezbyt pasuje do oryginalow:)

kedzier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2006, 21:40

na "parówiastej" koszulce - oryginalnej, a jakże :wink: - mam made in marocco 8)

A to cwaniaki! :) Ale mi jakos logo zle wyglada. Nie moge do takich "promocji" przekonac. Kornknot

Obrazek
x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2006, 21:53

kornknot pisze:To made in Morocco mi niezbyt pasuje do oryginalow:)
No chyba jednak pasuje do oryginałów , bo koszulka na zdjeciach w juvestore jest właśnie zrobiona w Maroko :) .

Czy ktoś kto kupił ta koszulke , moze potwierdzić że te zdjęcia (te szczegółowe do ktorych link podał Kombinat) są robione na takiej samej koszulce jaką oni dostali (bo przecież kolo z allegro mógł kupić sobie oryginał do zdjęć , a sprzedaje zupełnie inne koszulki) .
Choć w sumie juverm już opisał jak wygląda taka koszulka i to by sie zgadzało z tym co zobaczylem na zdjeciach , które chyba przedstawiają oryginał . Nawet jeśli nie jest to oryginał to jest to bardzo dokładnie wykonana podróbka .

Wiatrak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2006, 22:00

Ja potwierdzam ze te zdjecia ze sa robione na koszulkach ktore ten koles sprzedaje na allegro. Kupilem od niego L i wszystko sie zgadzalo. Koszulka jest na 100% oryginalna tylko moja miala jedna wade fabryczna. Wada ta dotyczy dwoch czarnych pasow z tylu u gory koszulki, sa one troche krzywe. Na pierwszy rzut oka tego nie widac ale jak sie przygladnie to jednak widac. Ale koles powiedzial mi ze wysle jeszcze raz koszulke tak wiec spoko.
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2007, 16:10 przez Wiatrak, łącznie zmieniany 1 raz.

juverm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2006, 22:06

Po pierwsze to z tego co mi wiadomo Nike ma fabryki w wielu krajach.

Po drugie prawdą jest ze te koszulki z juvestore są produkowane w Maroko.
x_men_1988 pisze:Czy ktoś kto kupił ta koszulke , moze potwierdzić że te zdjęcia (te szczegółowe do ktorych link podał Kombinat) są robione na takiej samej koszulce jaką oni dostali (bo przecież kolo z allegro mógł kupić sobie oryginał do zdjęć , a sprzedaje zupełnie inne koszulki) .
Przed chwilą sprawdziłem swoją koszulkę, i jest identyczna jak na zdjęciach sprzedawcy :) .

Dla mnie ta koszulka jest 100% oryginałem.

A dlaczego cena taka niska :?:

1. Tak jak wcześniej napisałem może jest to koszulka 2-giego gatunku czyli ma coś źle wszyte np. szwy, metke i takie tam pierdoły.

2. Możliwe że gość ma dostęp do fabryki koszulek (np. w fabrybe pracuje jego znajomy), a przypomnijmy że cena produkcji takiej koszulki wynosi nie więcej niż 2 Euro :D więc jeśli "gość" np. kupił 100 koszulek i każdą za 10 zł, a potem sprzedaje je każdą za 80 zł to ma na tym zysk w wysokości 7 tys złotych. :prochno:

Obrazek
mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2006, 22:13

Czy ktoś już ma u siebie taka koszulkę? Chyba zaryzykuje i zamówię sobie jedną sztukę. Wyjazdowa nie musi byc oryginalna, choć ta na taką wygląda. Pewnie prawdą jest, że to towar drugiego gatunku. Na oryginalną poczekam, aż pojawi się na ISS. Wydam pewnie z 250 zł, ale w pasy musi być prawdziwa :D

Zamawiam :prochno:

Bosiontko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2006, 23:15

Ja zakupilem sobie pasiaka, rozmiar L. Wyglada bardzo dobrze. Czytam opinie i spytalem osoby, ktora juz kupila taka koszulke, wszystko wskazuje ze warto i nawet jesli to jest perfidna, uszyta przez stara babcie na straganie pod szanghajem podrobka, to relacja cena do wyglad/jakosc jest tak korzystna, ze nie powinienem zalowac swojej decyzji :D

bartekoo2

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2006, 00:40

http://allegro.pl/item120389058_juventus_.html

Co sądzicie o tej? Wiem że to koszulka z poprzedniego sezonu :P

ODPOWIEDZ