Stroje Juve na przyszły sezon
- semi77
- Juventino
z ta koszulka to nie sciema http://www.allegro.pl/item118921753_juv ... roz_l.html
zakupilem identyczna 3 dni temu w kolobrzegu w sklepie ktory bodajze nazywa sie ''adesso'', na trasie w kierunku molo. zaplacilem za nia 59 zl. kobieta ktora tam pracowala powiedziala mi ze koszulki sa sprowadzane z belgi i w polsce przeceniane.ale ile kosztuja w belgi nie powiedziala
w 100% moge powiedziec ze jest to oryginalny nike!! naprawde wyglada swietnie.byla jeszcze wyjazdowa czarna (ta to wyglada najlepiej) ale nie bylo mojego rozmiaru. takze facet chce troche przyciac ale i tak mysle ze sie oplaca, a jak ktos ma mozliwosc to niech kupi w kolobrzegu
)
zakupilem identyczna 3 dni temu w kolobrzegu w sklepie ktory bodajze nazywa sie ''adesso'', na trasie w kierunku molo. zaplacilem za nia 59 zl. kobieta ktora tam pracowala powiedziala mi ze koszulki sa sprowadzane z belgi i w polsce przeceniane.ale ile kosztuja w belgi nie powiedziala

- J1897
- Juventino
jak dla mnie nie jest to oryginał.. spójrzcie jak wygląda oryginał z JuveStore: <kliknij>
pamiętam, że kiedyś Paroowa pisał, że w oryginale musi być widać czarne paski od wewnętrznej strony, tylko ich kolor jest nieco jaśniejszy. ja sam mam koszulkę z zeszłego sezonu kupioną na iss.punkt.pl i rzeczywiście tak jest. niestety narazie nie mają nowych koszulek meczowych, jedynie treningową..
pamiętam, że kiedyś Paroowa pisał, że w oryginale musi być widać czarne paski od wewnętrznej strony, tylko ich kolor jest nieco jaśniejszy. ja sam mam koszulkę z zeszłego sezonu kupioną na iss.punkt.pl i rzeczywiście tak jest. niestety narazie nie mają nowych koszulek meczowych, jedynie treningową..
- Mendus
- Juventino
to ze sklepu z Kolobrzega jest ORYGINALEM, juz dokladnie porownywalem z JuveStore wszystko jest tak samiutenko. teraz wlasnie przezywalem trofeo birra moretti w tej koszulce i spodenkach tyle ze wyjazdowych (czarnych) i flaga juve ;-)
- Mendus
- Juventino
ja pisalem do niego smsa dlaczego tak robi tzn, w sklepie w kolobrzegu sa za 59,90 a on sprzedaje za 20zl wiecej, odpsial mi ze sam je do tego sklepu sprowadza, ja troche ostro napisalem ze zarabia na fanach juve to postraszyl mnie ze sprawdzi moj numer w idei i mnie pobije ;D
- Apollo_83
- Juventino
To więc jak panowie z tymi koszulkami :-D ?? Może wypowie się, ktoś z bardziej "kumatych" odnosnie koszulek z allegro na temat których toczy sie dyskusja. Cena 79 złoty jest bardzo atrakcyjna ale czyżby rzeczywiście orginala koszulka tyle kosztowała?? Chyba, że to wyprzedaż z powodu spadku do Seria B. Prosiłbym o opinie. Pozdrawiam
- GiGi_mati
- Juventino
Zaryzykowałem zakup tej oto koszulki z Allegro, mam nadzieję że jest to oryginał a nie jakaś podróba. Napiszę tutaj jak ją otrzymam, ale ogólnie wydaje mi się, że warto zaryzykować. 
Pozdrawiam.

Pozdrawiam.
To by było na tyle.
- Wujekk
- Juventino
ej ludzie i ludziska ... ja zamowilem ta koszulke z allegro ... dostalem wczoraj paczke (niestety dostalem niewlasciwy rozmiar(bo zona pakowala
) i musialem mu odeslac i w poniedzialek dostana juz ta wlasciwa i jeszcze gratisa za klopoty :-D )
koszulka jest oryginalna w 100% sprawdzalem dokladnie z tym poradnikiem Paroowy ... naprawde warto te koszulki brac sa super
mysle czy by nie wziac jeszcze jednej moze dwoch albo kilku

koszulka jest oryginalna w 100% sprawdzalem dokladnie z tym poradnikiem Paroowy ... naprawde warto te koszulki brac sa super
mysle czy by nie wziac jeszcze jednej moze dwoch albo kilku

- ForzaJuve_Adam
- Juventino
Ja tam się dobrze na tym nie znam, ale porównując zdjęcie z JuveStore i z tej aukcji zauważyłem brak białego poziomego paska na dole tej z allegro i inny kolor znaczka Nike. Ta z allegro ma żółty w środku a czarne obramowanie, a ta z JuveStore odwrotnie. Aczkolwiek za tą cenę naprawdę się opłaca. Może szybko uda mi się skombinować kasę i też sobie sprawię 
EDIT:
Aha no i jeszcze inna metka wewnątrz.

EDIT:
Aha no i jeszcze inna metka wewnątrz.

- Mrówa
- Juventino
http://allegro.pl/item118921753_juventu ... roz_l.html , ja już zaryzykowałem i zamówiłem ta koszulke, tylke że XL
Mam nadzieje że sie nie zawiode.Pozdro 8)

- JuventinoPS
- Juventino