Birra Moretti 11.08

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
gonzo

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2006, 01:49

Tym bardziej, że mediolańczycy wystąpili w <b>optymalnym</b> składzie, a my niedość, że gramy obecnym od niedawna to jeszczemy wystąpiliśmy bez Del Piero, Buffona, Trezegueta i Camoranesiego
Figo, Grosso, Vieira, Crespo, Ibrahimovic, Maxwell, Burdisso, Recoba, Materazzi. Śmiem twierdzić, że 5 albo 6 z nich bedzie gralo w pierwszym składzie.

Zresztą co to za porównanie, drużyna od dwóch tygodni jezdzi po Europie, caly czas zapierdzielają na treningach, zeby miec kondycje na caly sezon. W koncu gramy w rozgrywkach, do ktorych juventus przygotowywac sie nie musi.

Waldini

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2006, 02:00

Gratuluje wam zwyciestwa w tym turnieju. Wygraliscie zasluzenie i macie ten puchar. Odnosze jednak wrazenie, ze za bardzo przeceniacie znaczenie tego mini-turnieju i za bardzo sugerujecie sie wynikami w nim osiagnietymi.

Moje serce jest czarno-niebieskie. Forza Inter!

Serie B?? We have never been there... :D
Pablito

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2006, 02:25

Gonzo napisał/a:
W koncu gramy w rozgrywkach, do ktorych juventus przygotowywac sie nie musi.

Oczywiście w Serie B przyjeżdżają piłkarze z wakacji się na 3 dni przed rozpoczęciem ligi ,a treningi odbywają się dwa razy w tygodniu.W sumie po co się Inter przygotowuje do tych rozgrywek,ważniejsze jest to że są w formie wasi ludzie co rozdają tytuły za 3 miejsce.

kosiorekk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2006, 02:29

gonzo pisze:Zresztą co to za porównanie, drużyna od dwóch tygodni jezdzi po Europie, caly czas zapierdzielają na treningach, zeby miec kondycje na caly sezon. W koncu gramy w rozgrywkach, do ktorych juventus przygotowywac sie nie musi.
Można wiedzieć po co, jeśli i tak nic nie wygracie?
A jak już wygracie, to nie na boisku, bo dzisiaj przegraliście z Juventusem już trzeci raz z rzędu, a dzięki układzikom.

gonzo

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2006, 08:24

Widze ze znalezliscie sobie idealny temat zastepczy. Jedyną osobą, ktora zabrala wam tytuly jest Moggi i przyjmijcie to pokornie. Inter nie mial zadnego zwiazku z tą aferą czy tego chcecie czy nie i nic tego nie zmieni. Nawet wasze super-ekstra-pseudoironiczne teksty

Raffikki87

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2006, 09:06

BRAWO JUVE jak to dobrze pokonac no w³asnie czy aby napewno mistrza W³och ???? Mniejsza z tym wygrali¶my z jakim¶ miedolanskim zespo³em nie pamiêtam nazwy ale jakos brzmiala dziwnie o ile sie nie myle to "Miedzynarodowe skupisko gwiazdeczek" aha faktycznie to fakt .Jaka ogromna radosc mnie przepe³ni³a jak wczoraj "wielki" :lol: :lol: :lol: :lol:
"Mistrz W³och" przegra³ z tym "z³ym Juventusem" ,twarz niejakiego Pana M. wszystko mówi³a "Co sie dzieje wkoñcu to my jestesmy mistrzem" .W sumie Inter gdyby chcial to by sobie za³atwi³ przy zielonym stoliku ten puchar .Pewnie doszukali by sie ¿e nasze koszulki maj± krzywy rozmiar albo mamy niezg³oszonego zawodnika :lol: :lol: ,bo tak siê dzi¶ wygrywa trudno sie dziwic wkoñcu najlepszy napastnik Interu to GUIDO ROSSI :rotfl: :rotfl: :rotfl: .Podobno Inter walczy o najwy¿sze cele no fakt 3 miejsce i 1/4 LM to faktycznie w ich zasiêgu ,i to wysokie cele ale na boisku jak nie wyjdzie ,to zawsze zostaje zielony stolik. Jest jeszcze jedna teoria mo¿e poprosu ta mediolanska druzyna wci±¿ jeszcze ¶wiêtuje Scudetto ,wkoñcu w przypadku ich raz na 17 lat to wielki sukces a ¿e przy stoliku no có¿ niektórzy tylko tak wygrywaj± .To taka "sympatyczna" ocena . Interu Czas na to co naprawde wa¿ne czyli - JUVE .Bardzo ³adnie grali z polotem fantazj± .W akcjach by³ widoczny rozmach ,wreszcie nie by³o gry :pi³ka do przodu i "coco - jambo" jak by³o za poprzedniego trenera .W pierwszym meczu Juve ³adnie kilku zawodników Interu po³o¿y³o siê z bólu ,to znaczy ze nasi walczyli a ot wa¿ne .Bramk± troche przypadkwa ale wa¿ne ¿e wpad³a i Juve wygra³o .Natomiast gra z Napoli to ju¿ bardzo dobra gra du¿o akcji 4 -100% sytuacje niestety brak skutecznosci nad czym trzeba popracowaæ koniecznie .Didier zrobi co trzeb aiwerze w to .Co jeszcze no i Mirant e przy karnych pokaza³ kalse nie pozwalalj±c sobie strzeliæ gola a Chiumento wykona³ podonie karnego jak Del Piero na tym samym turnieju z tym zespo³em z Mediolanu w 98' .Gra bardzo dobra sczególnie podobali mi sie Chiellini ,Nedved ,Paro ,Zalayeta ,Marcchioni . :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: Jeszcze jedne aspekt tego turneiju zarali¶my na zero z Legor w obornie :bravo: :wink:
Nie wiem po co takie gwizdy na trybunach jak Juve odbiera³o trofeum ,wkoñcu wygra³ najlepszy ,bywa tak czasem ¿e najlepszego sie nie doceni bo nie ten mia³ wygraæ :roll: :roll: :!: :!:

Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .

NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
Flapek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2006, 09:11

Z Tymi meczemi na zywo to swietny pomysł!! :D Grałem sobie na kurniku :prochno: i w Tym samym czasie patrzyłem na poczynania naszych Juventunich:) Cieszcze sie ze Juve wygrało z Interem:D i jeszcze bez Trzech w tym momecie tak warznych piłkarzy... To dobrze prognozuje na nadchodzacy sezon:) pozdrawiam... Ti Amo JUVE!!

||>CZY SĄ W DOŁKU CZY NA SZCZYCIE, ZA JUVENTUS ODDAM ŻYCIE<||
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2006, 10:03

No to mamy pierwszy Puchar w tym sezonie :). Bardzo ciekawy turnij w meczu z Interem bardzo zaimponował mi swoją grą Marchionni, na uznanie zasługuje także Bojinov , Nedved czy Balzaretti w zespole Nerazzurrich moge wyróżnić Maicona - rewelacyjnie spisującego się w obu meczach brazylijczyka. Nie ma co przywiązywać większej wagi do tego że Inter przegrał z nami - wiadomo jest satysfakcja ale mecze kontrolne i takie turnieje to tylko przygotowania do sezonu , ale nie mówie że się nie ciesze :twisted:

Pozdrawiam.

TdF

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2006, 10:18

Raffikki87 pisze: Nie wiem po co takie gwizdy na trybunach jak Juve odbierało trofeum ,wkońcu wygrał najlepszy ,bywa tak czasem że najlepszego sie nie doceni bo nie ten miał wygrać :roll: :roll: :!: :!:
Pomału przyzwyczajaj się do tego. Teraz w Serie B będziecie mieli takie przyjęcie na każdym wyjeździe :o

Inter per SempreObrazek
Raffikki87

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2006, 10:26

Mo¿liwe ze tak ale oprócz Piacenzy ,bo z nimi mamy sztame kibicowsk± .Czy wszêdzie wygwi¿dz± to znaczy ¿e s± s³abi i ch± zdeprymowac ale im sie to nie uda... :twisted: :twisted: :twisted:

Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .

NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2006, 10:37

TdF pisze:Pomału przyzwyczajaj się do tego. Teraz w Serie B będziecie mieli takie przyjęcie na każdym wyjeździe :o
Tyle podręcznik interisty. A tak naprawdę, to kibice Napoli zapomnieli kto pracował u nich w jedynym okresie, w którym cokolwiek wygrali.

Obrazek
PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2006, 10:42

gonzo pisze:
Tym bardziej, że mediolańczycy wystąpili w <b>optymalnym</b> składzie, a my niedość, że gramy obecnym od niedawna to jeszczemy wystąpiliśmy bez Del Piero, Buffona, Trezegueta i Camoranesiego
Figo, Grosso, Vieira, Crespo, Ibrahimovic, Maxwell, Burdisso, Recoba, Materazzi. Śmiem twierdzić, że 5 albo 6 z nich bedzie gralo w pierwszym składzie.

Zresztą co to za porównanie, drużyna od dwóch tygodni jezdzi po Europie, caly czas zapierdzielają na treningach, zeby miec kondycje na caly sezon. W koncu gramy w rozgrywkach, do ktorych juventus przygotowywac sie nie musi.

co ty piszesz ?? nie porownuj druzyny 1 ligowej i tej co praktycznie sie rozpadla. Widzieliscie ta nonszalancje interu?? jak pieknie przyjmowali pilki,'kiwali'?? poszla jedna akcja i gol hehehe. powiem wam panowie i panie ze to zle nie wyglada. Legro gra jak nigdy,paro znakomite odbiory i podania,Marchionni(ta determinacja),zalayeta(nigdy nie sadzilem ze on tak potrafi prowadzic pilke:) ) martwi mnie tylko postawa Bożinowa. Niecelne podania i wogole. Wedlug mnie niestety lawka bedzie. Mam nadziej ze sie myle i bedzie gral na wysokim poziomie

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2006, 15:17

gonzo pisze:

Pisząc o optymalnym składzie miałem na myśli poprzedni sezon, zgoda może trochę przesadziłem, wystąpiliście bez 3-4 podstawowych zawodników z ubiegłego sezonu, ale ci, którzy ich zastąpili jak np. Cruz często grali. Grosso, Vieiry, Crespo, Ibrahimovica i Maxwella nie liczę, ponieważ oni dopiero do was przyszli i z pewnością nie zdążyli się jeszcze dobrze wprowadzić do drużyny, co więcej, chyba żaden z nich nie zagrał jeszcze w sparingu?

Teraz popatrz na skład Juve, który tworzyli: młodzież, zmiennicy z poprzedniego sezonu i jedyny Nedved z podstawowej jedenastki, a do tego dochodzi jeszcze nowy trener. Nasza drużyna siłą rzeczy nie może jeszcze reprezentować takiego zgrania, jakie powinien mieć Inter.
Kolejna kwestia, czy ty myślisz, że nasi piłkarze to się opalają na treningach?! Czeka ich bardzo ciężki sezon (42 mecze ligowe plus Puchar Włoch), a was (38 ligowych, 6 albo więcej w LM i Puchar Włoch) to jest praktycznie taki sam wysiłek. Prawda my nasze sparingi rozgrywaliśmy we Włoszech, więc wasi musieli się zmęczyć podróżami :lol:

Zwycięstwo w tym turnieju cieszy, bo ograliśmy was młodzieżą, rezerwowymi i Nedvedem i jeszcze coś ważnego tego trofeum nie możecie nam odebrać. :happy: :smile: :twisted:

Obrazek
klsmkr

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2006, 18:53

Gratuluje zwyciestwa w turnieju. Z wynikow meczy Interu, oczywiscie, nie jestem zadowolony, z gry - no, troche :wink:. Mamy za soba istny maraton meczowy i nic dziwnego, ze nie wszystko wygladalo tak, jak wygladac powinno. Dzisiaj do druzyny dolaczy reszta, ktora pozniej zaczela treningi i rozpoczynamy przygotowania do meczu o Superpuchar.
Pelson pisze:w zespole Nerazzurrich moge wyróżnić Maicona - rewelacyjnie spisującego się w obu meczach brazylijczyka
Moge potwierdzic :-D. W naszych dotychczasowych sparingach Maicon byl zdecydowanie wyrozniajacym sie graczem. Moze nie gra zbyt pewnie w obronie (vide bramka z Porto), ale jezeli chodzi o konstruowanie akcji - :ok:. Duuuzo lepiej niz nasz inny nabytek - Dacourt. A Mancini bedzie mial spory problem, kogo wystawic na prawej obronie/pomocy. Calkiem dobrze zagrala tez nasza pomoc.

A patrzac przez pryzmat dotychczasowych sparingow - wyniki na pewno nie zachwycaja (porazka z Totenhamem, remis z Ajaxem i Watford, Birra Moretti), ale jeszcze jestem optymista :wink:. Przed nami mecze ze Sportingiem, Mallorca, no i Superpuchar Wloch. Jezeli zagramy dobrze, to uwierze w mozliwosc siegniecia po Scudetto, jezeli nie... to i tak bede wierzyl. Bo czy kibic ma inne wyjscie :wink:?

Pozdrawiam

PS. Czy tylko ja mialem dzisiaj problemy z Waszym forum?

JUVEFANE_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2006, 19:51

Jestem zadowolony z tego wygrania!Bardzo cieszę się ogralismy inter!

Mam też pytanko czy ktoś nagrywał ten mecz na VHS?Bo ja niestety nie miałem CANALE5 chętnie bym sie wymienił dam 4 mecze za ten turniej

JESTEM OSZUSTEM
Zablokowany