Birra Moretti 11.08
- Soulfly_Fanatic
- Juventino
Birra Moretti Trophy: Juve vs Napoli vs Inter [08-11-06]
--------------------------------------------------------------------------------
August 11th, 2006
2:30pm EST
Birra Moretti Trophy
Juventus vs Napoli vs Inter
45min games
Cóż,pokażmy interowi że nawet w słabszym składzie potrafimy ich sklepać.
--------------------------------------------------------------------------------
August 11th, 2006
Birra Moretti Trophy
45min games
Another Day Another Strike,Jumpdafuckup and Fight!
- mesju
- Qualità Juventino
Czyli jednak Birra Moretti się odbędzie? Skąd są te informacje?Soulfly_Fanatic pisze:Birra Moretti Trophy: Juve vs Napoli vs Inter [08-11-06]
August 11th, 2006
Birra Moretti Trophy
45min games
- Maniek3200
- Juventino
Na jakim kanale bedzie transmisja ??
- Raffikki87
- Juventino
Pierwszy powa¿ny sprawdzian dla Juve w tym pre -season .Wkoñcu gramy z Napoli i Interem .Napoli prawdopodobnie nasz rywal w Serie B jeden z gro¼nejszych natomiast Interowi warto pokazac ¿e tytu³ przy stoliku nic nie znaczy. Dla mnie ka¿dy mecz Juve to teraz jest wa¿ny by pokazac dume tego klubu i aby pokazac ¿e Juve jets wieczne i Juve nigdy nie zginie .Chcia³bym zobaczyc jak Inter dostaje w plecy .Wydaje mi sie ¿e to mo¿liwe wkoñcu to mistrzowie przy stoliku :lol: :lol: :lol: .Co do Napoli jestem ciekaw jak z nimi zagramy z tego co mi wiadomo Napoli dosyc sie wzmocnilo wiêc bedzie ciekawie ,a jak podkresla³êm prêdzxeu to nasz rywal w Serie B jedne z ciê¿szych .Wierze w zwyciêstwo Juve w tym turnieju by³by to dobry znak
Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
- Soulfly_Fanatic
- Juventino
źródlo www.inter.it
Gdyby ktoś znalazł stream z birra moretti w internecie,to prosze o info.
Gdyby ktoś znalazł stream z birra moretti w internecie,to prosze o info.
Another Day Another Strike,Jumpdafuckup and Fight!
- Alex_10
- Juventino
Turniej będzie transmitowany na Canale 5. Rok temu też oglądałem na tym kanale więc nie powininien być kodowany :-DManiek3200 pisze:Na jakim kanale bedzie transmisja ??
Źródło: http://www.satfootball.com/
- Conrad JUVE
- Juventino
mam pytanie czy to jest turniej jednodniowy jesli tak to o ktorej rozpoczyna sie transmisja ??
NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- Raffikki87
- Juventino
Wiêc jest to turniej jednodniowy a raczej jednowieczorowy .Juve podobnie jak Napoli i Inter rozegra 2 mecze po 45 minut ,ta dru¿yna która bedzie miala najwiêcej punktów to wygrywa .W przypadku remisu po regulaminowych 45 minutach wykonywane s± rzuty karne ,na takich zasadach jak w hokeju <tzn. zawodnik ma 7 sekund aby ograc bramkarza i ez dotkniêcia pi³ki przez brakarza umiescic futbolówke w siatce> :twisted: :twisted:Conrad JUVE pisze:mam pytanie czy to jest turniej jednodniowy jesli tak to o ktorej rozpoczyna sie transmisja ??
Turneij prawdopodobnie ropzocznie sie o 21 wiêc transmisja tez tak oko³o 21
Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .
- 19tomek64
- Juventino
ciekawie to musi wyglądać jak w przypadku remisu są te zuty karne, hmmm moze gdzies w tv to bedą pokazywac??Raffikki87 pisze:Więc jest to turniej jednodniowy a raczej jednowieczorowy .Juve podobnie jak Napoli i Inter rozegra 2 mecze po 45 minut ,ta drużyna która bedzie miala najwięcej punktów to wygrywa .W przypadku remisu po regulaminowych 45 minutach wykonywane są rzuty karne ,na takich zasadach jak w hokeju <tzn. zawodnik ma 7 sekund aby ograc bramkarza i ez dotknięcia piłki przez brakarza umiescic futbolówke w siatce> :twisted: :twisted:Conrad JUVE pisze:mam pytanie czy to jest turniej jednodniowy jesli tak to o ktorej rozpoczyna sie transmisja ??
Turneij prawdopodobnie ropzocznie sie o 21 więc transmisja tez tak około 21
GŁEBOKI UPADEK PROWADZI DO WIELKIEGO SZCZĘSCIA
- klsmkr
- Interista
Kazdy mecz towarzyski, w ktorym Mancini moze skorzystac z wiecej niz jednego napastnika (i jakiegokolwiek innego ustawienia niz 3-6-1) jest bardzo wazny. Ech, szkoda, ze w tym roku nie grali o TIM Trophy, to byl zawsze fajny sprawdzian dla nowo zakupionych pilkarzy. No coz, dobry i miniturniej z Juventusem i Napoli.
Mancio juz powolal zawodnikow na ten turniej:
Bramkarze: Francesco Toldo, Julio Cesar, Fabian Carini
Obroncy: Marco Andreolli, Leonardo Bonucci, Ivan Cordoba, Simone Fautario, Douglas Maicon, Daniele Marino, Walter Samuel, Javier Zanetti
Pomocnicy: Tjani Belaid, Esteban Cambiasso, Cesar, Olivier Dacourt, David Pizarro, Santiago Solari, Dejan Stankovic
Napastnicy: Adriano, Lampros Choutos, Obafemi Martins, Goran Slavkovski
Ten zestaw pilkarzy zostal powolany na turniej w Amsterdamie (gralismy z Ajaxem i Porto), na wtorkowy mecz z Watford, oraz oczywiscie na Birra Moretti. Byc moze do tej grupy dolaczy ktorys z pilkarzy trenujacych w Brunico (Recoba
). Sklad? Trudno powiedziec. Z Juventusem mozemy zagrac tak:
Julio Cesar - Zanetti - Cordoba - Samuel - Cesar :roll: - Stankovic - Cambiasso - Pizarro - Solari
- Martins - Adriano
... ale pewnie Roberto znowu czyms zaskoczy (Cesar -> Fautario =
). Tyle mojego, jak pojawia sie jakies nowe wiesci z naszego obozu, to nie omieszkam Was o tym poinformowac
.
Pozdrawiam
EDIT: Ech, no i cos pomieszalem z tym skladem, Obrone ustawilem tak, jak z Ajaxem, a pomoc i atak podobnie jak z Porto. Niech bedzie i tak, moze faktycznie Mancini ich ustawi w ten sposob
.
EDIT #2: No i jeszcze obrazek: http://img85.imageshack.us/my.php?image ... 225iz3.jpg
Mancio juz powolal zawodnikow na ten turniej:
Bramkarze: Francesco Toldo, Julio Cesar, Fabian Carini
Obroncy: Marco Andreolli, Leonardo Bonucci, Ivan Cordoba, Simone Fautario, Douglas Maicon, Daniele Marino, Walter Samuel, Javier Zanetti
Pomocnicy: Tjani Belaid, Esteban Cambiasso, Cesar, Olivier Dacourt, David Pizarro, Santiago Solari, Dejan Stankovic
Napastnicy: Adriano, Lampros Choutos, Obafemi Martins, Goran Slavkovski
Ten zestaw pilkarzy zostal powolany na turniej w Amsterdamie (gralismy z Ajaxem i Porto), na wtorkowy mecz z Watford, oraz oczywiscie na Birra Moretti. Byc moze do tej grupy dolaczy ktorys z pilkarzy trenujacych w Brunico (Recoba

Julio Cesar - Zanetti - Cordoba - Samuel - Cesar :roll: - Stankovic - Cambiasso - Pizarro - Solari

... ale pewnie Roberto znowu czyms zaskoczy (Cesar -> Fautario =

Pozdrawiam
EDIT: Ech, no i cos pomieszalem z tym skladem, Obrone ustawilem tak, jak z Ajaxem, a pomoc i atak podobnie jak z Porto. Niech bedzie i tak, moze faktycznie Mancini ich ustawi w ten sposob
EDIT #2: No i jeszcze obrazek: http://img85.imageshack.us/my.php?image ... 225iz3.jpg
Ostatnio zmieniony 06 sierpnia 2006, 23:06 przez klsmkr, łącznie zmieniany 1 raz.
- Alex_10
- Juventino
19tomek64 pisze:ciekawie to musi wyglądać jak w przypadku remisu są te zuty karne, hmmm moze gdzies w tv to bedą pokazywac??Raffikki87 pisze:Więc jest to turniej jednodniowy a raczej jednowieczorowy .Juve podobnie jak Napoli i Inter rozegra 2 mecze po 45 minut ,ta drużyna która bedzie miala najwięcej punktów to wygrywa .W przypadku remisu po regulaminowych 45 minutach wykonywane są rzuty karne ,na takich zasadach jak w hokeju <tzn. zawodnik ma 7 sekund aby ograc bramkarza i ez dotknięcia piłki przez brakarza umiescic futbolówke w siatce> :twisted: :twisted:Conrad JUVE pisze:mam pytanie czy to jest turniej jednodniowy jesli tak to o ktorej rozpoczyna sie transmisja ??
Turneij prawdopodobnie ropzocznie sie o 21 więc transmisja tez tak około 21
Nio ja miałem przyjemność oglądać te rzuty karne w tamtym sezonie . Bardzo dziwnie to wyglądało lecz niestety przegraliśmy z Napoli

- pawelini
- Juventino
Jeśli ktoś jeszcze nie widział karnych w Trofeo Birra Moretti, to zeszłoroczne są pod http://www.juvepoland.com/report.php?id=1694 można sciągnąć i zobaczyć. Niestety przegraliśmy w karnych z Napoli 2:0 ;(
ja chcę na mecz 

- Pilekww
- Juventino
No wreszcie jakiś dobry spraing z dobrym przeciwnikiem. Bradzo ale to bardzo chciałbym wygrac z Interem, myślą ze zdobyli scudetto to są najlepsi
Turniej zapowiada się ciekawie. Mam nadzieje ze zagra juz wiekszość piłkarzy z MS! Licze na ładny i poukładany football z naszej strony.
Panie Deschamps pierwszy sprawdzian :!:
Turniej zapowiada się ciekawie. Mam nadzieje ze zagra juz wiekszość piłkarzy z MS! Licze na ładny i poukładany football z naszej strony.
Panie Deschamps pierwszy sprawdzian :!:
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- Kubba
- Juventino
Mam nadzieje, że Juve wygra ten turniej i mimo braku kilku kluczowych zawodników z zeszłego sezonu, pokaże jak się gra w piłkę! Myśle, że zawodnicy będą bardzo zmotywowani aby wygrac szczególnie po degradacji i, że to polepszy gre w nadchodzącym sezonie!