Olivera:Jestem dumny,ze gram w Juventusie
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Pomocnik reprezentacji Urugwaju i Juventusu Turyn - Ruben Olivera dał do zrozumienia, że dla niego nie jest ważne czy będzie grał w nadchodzącym sezonie w Serie A, czy też B. Zawodnik stwierdził, że jest dumny, iż broni barw Starej Damy i najważniejsze, że dalej będzie grał w tym klubie.
"Ten rok nie będzie taki jak te poprzednie. Je jednak wciąż chcę grać w Juventusie. Najważniejsze dla mnie są jak najczęstsze występy, bez względu na to, czy będziemy występować w pierwszej, czy też drugij lidze. Od Nedveda i Marchionniego mog się sporo nauczyć, a z Kapo będę rywalizował o miejsce w skłądzie. Serie B? To będzie ciężki sezon, my jednak wciąż wierzymy, że zagramy w Serie A." - powiedział Olivera.
Przypomnijmy, że wcześniej chęć gry w zespole Starej Damy w niższej klasie rozgrywek wyraził Alessandro Del Piero, Pavel Nedved, Marco Marchionni, Robert Kovac, Alessandro Birindelli, Gianluigi Buffon, Giorgio Chiellini i Cristiano Zanetti.
http://www.pilka.pl/?mid=1&show=58388
Jak to jest prawda to Olivera u mnie zyskal duzo szacunku>kolejny gracz,ktory nie boi sie serie b i podziwiam go poniewaz nie boi sie takze walczyc o miejsce z takimi zawodnikami jak:Nedved i Marcchionni i mimo,ze jest mlody to poswieca sie Juve poprostu
"Ten rok nie będzie taki jak te poprzednie. Je jednak wciąż chcę grać w Juventusie. Najważniejsze dla mnie są jak najczęstsze występy, bez względu na to, czy będziemy występować w pierwszej, czy też drugij lidze. Od Nedveda i Marchionniego mog się sporo nauczyć, a z Kapo będę rywalizował o miejsce w skłądzie. Serie B? To będzie ciężki sezon, my jednak wciąż wierzymy, że zagramy w Serie A." - powiedział Olivera.
Przypomnijmy, że wcześniej chęć gry w zespole Starej Damy w niższej klasie rozgrywek wyraził Alessandro Del Piero, Pavel Nedved, Marco Marchionni, Robert Kovac, Alessandro Birindelli, Gianluigi Buffon, Giorgio Chiellini i Cristiano Zanetti.
http://www.pilka.pl/?mid=1&show=58388
Jak to jest prawda to Olivera u mnie zyskal duzo szacunku>kolejny gracz,ktory nie boi sie serie b i podziwiam go poniewaz nie boi sie takze walczyc o miejsce z takimi zawodnikami jak:Nedved i Marcchionni i mimo,ze jest mlody to poswieca sie Juve poprostu

- mil015
- Juventino
co do Oliviery to nie do konca mozna byc pewnym czy to miłość czy poprostu chce zostać w dobrym klubie. Pomęczy się rok w Serie B, a potem znow powrót do elity. Bo co mu da ze teraz odejdzie do jakiegos sredniaka/słabeusza i swiat o nim zapomni, a tak zostanie w Juve i za rok znow bedzie o nim głosno 
oczywiscie to czarna wersja jego oswiadczenia, kto wie moze mowi prawde, moze mu naprawde zalezy, oby

oczywiscie to czarna wersja jego oswiadczenia, kto wie moze mowi prawde, moze mu naprawde zalezy, oby

- Molek big fun juve
- Juventino
Milo pomysl . I tak malo kto o nim slyszal bo wiekszosc to on nie gra ;] tylko siedzi ;] A chyba nie ma takiego zawodnika ktory by chcial siedziec non stop na rezerwie i nie wchodzic. Moim zdaniem on prawde mowi i sie z tego powodu bardzo ciesze ;]
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- Pilekww
- Juventino
Młodym zawodnikom opłaca się grać teraz w Juve bo jak sobie zapewnią miejsce w składzie to jak wejdziemy do Serie A to dalej będą mogli w nim grać, a później będziemy mieli ładną, młodą, utalenowaną i zgraną drużynę chłopaków którzy jechali na ambicji. Już niedługo wrócimy na szczyt ze zdwojoną siłą!
Bravo
Oliviera, niedługo będzie z niego zawodnik!
Bravo

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- tabo89
- Juventino
tez czytalem o tym, a mozecie to znalezc pod tym linkem:
http://www.juvezone.net/?function=show_ ... f0dcc12248
fajnie ze taki zawodnik trz jest prawdziwym Juventino bo napewno sie przyda. jest dobrym pilkarzem i mlodym wiec jeszcze wszystko przed nim. a treningi i gra u boku gwiazd takich jak Nedved i DP zle mu nie zorbi a wrecz odwrotnie
http://www.juvezone.net/?function=show_ ... f0dcc12248
fajnie ze taki zawodnik trz jest prawdziwym Juventino bo napewno sie przyda. jest dobrym pilkarzem i mlodym wiec jeszcze wszystko przed nim. a treningi i gra u boku gwiazd takich jak Nedved i DP zle mu nie zorbi a wrecz odwrotnie

- Basiek
- Juventino
Ruben ma jeszcze cos do udowodnienia w naszej druzynie. Na przestrzeni dwoch, trzech lat gral bardzo niewiele i naleza mu sie brawa za chec rywalizacji z takimi graczami jak Kapo, Nedved, Marchionni.
BEZPŁATNE PRZELEWY DO PL I UK! -> http://www.england.pl/
- Vincitore
- Juventino
Bardzo podoba mi się postawa Rubena, co do jego gry to udowodnił już w drugiej części sezonu 2004/2005 że jest bardzo dobrym zawodnikiem , kilka ważnych asyst , goli i dobre występy gdy zastępował np Nedveda. Ciesze sie że takie ma podejście do Juventusu. Zyska sobie napewno uznanie w oczach kibiców. W minionym sezonie dostawał raczej za mało szans na gre , ale sądze że teraz uda mu się wykazać i pokaże wszystkie swoje najlepsze walory.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Pawlinio
- Juventino
szczerze mowiac to nigdy niebyłem zwolennikiemtalentu Oliviery ale chlopak pokazał ze zalezy mu na tym aby grac w Juve moze za kilka lat bedziemy o nim mowic ta jak dziś o Birindellim , wieczny rezerwowy ale kiedy wchodzi na boisko to nigdy nie zawodzi 

Jedno miasto Jeden klub WIELIM SZCZECINEK
- Pawełek
- Juventino
szczerze mowiąc nigdy za nim nie przepadałem.. ale takimi wypowiedziami może szybko przekonać mnie do siebie
mam nadzieje ze mowi prawde i ze zostaje w Juve dlatego ze jest prawdziwym Juventino a nie tylko dlatego żeby grać w podstawowym składzie...

Sky is the limit!
- herr_braun
- Juventino
Trudno żeby jeszcze przeciętniak nosem kręcił.
- Molot
- Juventino
Ty jesteś dumny z tego, że grasz w JUVE,
A ja z tego, że jestem fanem JUVE
Ucz się od doświadczonych piłkarzy, bo być moze kiedyś włąśnie ty będziesz wybiegał w pierwszej 11 Ruben... :lol:
Pozdro
A ja z tego, że jestem fanem JUVE

Ucz się od doświadczonych piłkarzy, bo być moze kiedyś włąśnie ty będziesz wybiegał w pierwszej 11 Ruben... :lol:
Pozdro
Na zawsze tylko JUVE!!! AVE!
- Dain Żelazna Stopa
- Juventino
Oliveira to średniak. Ale jak widać pełen honoru bo został(zawsze to odrobine lepiej grać w Chievo w el. LM i w 1 lidze niż w Juve w 2 chociaż teraz chyba będzie w podstawowym składzie...albo będzie w nim częściej) . Dziwi mnie decyzja Mutu bo Viola też ukrarana pointsami i zakazem startu w LM...cóż... 

CELTA VIGO I JUVENTUS TURYN!! Campione Celtińas! Forza Juve!
- no_to_kiszka
- Juventino
a moje zdanie jest takie przyda sie napewno ten zawodnik skoro widzi nasz trener w nim potrzebne ogniwo to ja jestem
ale bardziej podoba mi sie MArco on jest taki wypasiony gra z polotem niewiem dlaczego czołowe kluby nie zauwazyli tego talentu wystarczy popatrzec to jest zawodnik pokroju platiniego tak mi sie zdaje chodz miej bram strzela