Olivera:Jestem dumny,ze gram w Juventusie

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 30 lipca 2006, 23:26

Pomocnik reprezentacji Urugwaju i Juventusu Turyn - Ruben Olivera dał do zrozumienia, że dla niego nie jest ważne czy będzie grał w nadchodzącym sezonie w Serie A, czy też B. Zawodnik stwierdził, że jest dumny, iż broni barw Starej Damy i najważniejsze, że dalej będzie grał w tym klubie.

"Ten rok nie będzie taki jak te poprzednie. Je jednak wciąż chcę grać w Juventusie. Najważniejsze dla mnie są jak najczęstsze występy, bez względu na to, czy będziemy występować w pierwszej, czy też drugij lidze. Od Nedveda i Marchionniego mog się sporo nauczyć, a z Kapo będę rywalizował o miejsce w skłądzie. Serie B? To będzie ciężki sezon, my jednak wciąż wierzymy, że zagramy w Serie A." - powiedział Olivera.

Przypomnijmy, że wcześniej chęć gry w zespole Starej Damy w niższej klasie rozgrywek wyraził Alessandro Del Piero, Pavel Nedved, Marco Marchionni, Robert Kovac, Alessandro Birindelli, Gianluigi Buffon, Giorgio Chiellini i Cristiano Zanetti.

http://www.pilka.pl/?mid=1&show=58388

Jak to jest prawda to Olivera u mnie zyskal duzo szacunku>kolejny gracz,ktory nie boi sie serie b i podziwiam go poniewaz nie boi sie takze walczyc o miejsce z takimi zawodnikami jak:Nedved i Marcchionni i mimo,ze jest mlody to poswieca sie Juve poprostu :bravo:

mil015

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2006, 23:41

co do Oliviery to nie do konca mozna byc pewnym czy to miłość czy poprostu chce zostać w dobrym klubie. Pomęczy się rok w Serie B, a potem znow powrót do elity. Bo co mu da ze teraz odejdzie do jakiegos sredniaka/słabeusza i swiat o nim zapomni, a tak zostanie w Juve i za rok znow bedzie o nim głosno :D
oczywiscie to czarna wersja jego oswiadczenia, kto wie moze mowi prawde, moze mu naprawde zalezy, oby :D

Obrazek
Molek big fun juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2006, 23:52

Milo pomysl . I tak malo kto o nim slyszal bo wiekszosc to on nie gra ;] tylko siedzi ;] A chyba nie ma takiego zawodnika ktory by chcial siedziec non stop na rezerwie i nie wchodzic. Moim zdaniem on prawde mowi i sie z tego powodu bardzo ciesze ;]

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe
Obrazek
Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2006, 09:43

Młodym zawodnikom opłaca się grać teraz w Juve bo jak sobie zapewnią miejsce w składzie to jak wejdziemy do Serie A to dalej będą mogli w nim grać, a później będziemy mieli ładną, młodą, utalenowaną i zgraną drużynę chłopaków którzy jechali na ambicji. Już niedługo wrócimy na szczyt ze zdwojoną siłą!
Bravo :bravo: Oliviera, niedługo będzie z niego zawodnik!

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2006, 09:54

tez czytalem o tym, a mozecie to znalezc pod tym linkem:
http://www.juvezone.net/?function=show_ ... f0dcc12248

fajnie ze taki zawodnik trz jest prawdziwym Juventino bo napewno sie przyda. jest dobrym pilkarzem i mlodym wiec jeszcze wszystko przed nim. a treningi i gra u boku gwiazd takich jak Nedved i DP zle mu nie zorbi a wrecz odwrotnie :D

Obrazek
Basiek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2006, 10:26

Ruben ma jeszcze cos do udowodnienia w naszej druzynie. Na przestrzeni dwoch, trzech lat gral bardzo niewiele i naleza mu sie brawa za chec rywalizacji z takimi graczami jak Kapo, Nedved, Marchionni.

BEZPŁATNE PRZELEWY DO PL I UK! -> http://www.england.pl/
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2006, 12:39

Bardzo podoba mi się postawa Rubena, co do jego gry to udowodnił już w drugiej części sezonu 2004/2005 że jest bardzo dobrym zawodnikiem , kilka ważnych asyst , goli i dobre występy gdy zastępował np Nedveda. Ciesze sie że takie ma podejście do Juventusu. Zyska sobie napewno uznanie w oczach kibiców. W minionym sezonie dostawał raczej za mało szans na gre , ale sądze że teraz uda mu się wykazać i pokaże wszystkie swoje najlepsze walory.

Pozdrawiam

Pawlinio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2006, 15:22

szczerze mowiac to nigdy niebyłem zwolennikiemtalentu Oliviery ale chlopak pokazał ze zalezy mu na tym aby grac w Juve moze za kilka lat bedziemy o nim mowic ta jak dziś o Birindellim , wieczny rezerwowy ale kiedy wchodzi na boisko to nigdy nie zawodzi :)

Jedno miasto Jeden klub WIELIM SZCZECINEK
Pawełek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2006, 15:36

szczerze mowiąc nigdy za nim nie przepadałem.. ale takimi wypowiedziami może szybko przekonać mnie do siebie :) mam nadzieje ze mowi prawde i ze zostaje w Juve dlatego ze jest prawdziwym Juventino a nie tylko dlatego żeby grać w podstawowym składzie...

Sky is the limit!
herr_braun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2006, 16:59

Trudno żeby jeszcze przeciętniak nosem kręcił.

Molot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2006, 17:59

Ty jesteś dumny z tego, że grasz w JUVE,
A ja z tego, że jestem fanem JUVE :D :D :dance: :dance:

Ucz się od doświadczonych piłkarzy, bo być moze kiedyś włąśnie ty będziesz wybiegał w pierwszej 11 Ruben... :lol:

Pozdro

Na zawsze tylko JUVE!!! AVE!
Dain Żelazna Stopa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2006, 18:41

Oliveira to średniak. Ale jak widać pełen honoru bo został(zawsze to odrobine lepiej grać w Chievo w el. LM i w 1 lidze niż w Juve w 2 chociaż teraz chyba będzie w podstawowym składzie...albo będzie w nim częściej) . Dziwi mnie decyzja Mutu bo Viola też ukrarana pointsami i zakazem startu w LM...cóż... :|

CELTA VIGO I JUVENTUS TURYN!! Campione Celtińas! Forza Juve!
no_to_kiszka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2006, 19:28

a moje zdanie jest takie przyda sie napewno ten zawodnik skoro widzi nasz trener w nim potrzebne ogniwo to ja jestem :P ale bardziej podoba mi sie MArco on jest taki wypasiony gra z polotem niewiem dlaczego czołowe kluby nie zauwazyli tego talentu wystarczy popatrzec to jest zawodnik pokroju platiniego tak mi sie zdaje chodz miej bram strzela :P

bagg

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2006, 20:24

Oliveira to gra teraz bodajze w Sao Paolo.

A czego sie po nim spodziewaliscie? herr_braun ujal to doskonale.

Obrazek
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2006, 20:54

Pewnie liczy na to, że w Serie B będzie częściej grał. Jak będzie, zobaczymy. Marchionni, Camoranesi, Nedved, Kapo. Z nimi będzie musiał stoczyć bój o podstawową jedenastkę. Czy mu się uda? Zobaczymy.

ODPOWIEDZ