Allesandria 0-8 JUVENTUS
- rafal005
- Juventino
- Vincitore
- Juventino
Meczyk widziałem w całości , na początku można było mieć powody do obaw, mimo że Alessandria rzadko wychodziła z połowy to dosć długo broniła się. Worek z bramkami otworzył się dwadzieścia minut przed końcowym gwizdkiem , ale widać były braki kondycyjne naszych rywali , brakowało już sił pod koniec do umiejętnego bronienia się takiego jak w pierwszej połowie
, Tak wysokie zwycięstwo cieszy pomimo tego że musieliśmy osiągnąć taki wynik.
Forza Juve!
Pozdrawiam.

Forza Juve!
Pozdrawiam.
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Jesli ktos znajdzie torrenta z pelnym meczem z checia go obejze.
pozdr
pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- pakman
- Juventino
Wielkie dzieki za brameczki !!
Tego bylo mi trzeba ... Juventusu w akcji
) Coraz lepsze wrazenie robi na mnie Raffaele Palladino
) Nowa nadzieja Juventusu
:):) "RP" - jakby nie patrzec moje inicjaly
cos w tym musi byc 

"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
- pawelini
- Juventino
prawdopodobnie z tego samego powodu co mi. Zobacz tu:danioo pisze:czemu jak chce odtworzyc te pliki w winampie to tylko głos leci a nie ma obrazu video HelP :roll:
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=13671
ja chcę na mecz 

- DamKam
- Juventino
Jak dobrze, ze mam taki kanal jak Sport Italia 8)
Co do wczorajszego, pierwszego sparingu "nuova Juventus" pod wodza nowego trenera- Deschampsa: pierwsza polowa oczywiscie pod nasze dyktando ale brakowalo skutecznosci i dokladnosci, przede wszystkim w dosrodkowaniach. Z naprawde dobrej strony pokazal sie nasz nowy nabytek- Bojinow. Mimo, iz nie strzelil zadnej bramki to jednak zaimponowal mi swoja gra i mam nadzieje, ze jego transfer okaze sie "strzalem w dziesiatke"
Akcje toczyly sie glownie na skrzydlach, gdzie brylowali Balzaretti i Olivera. Z ta roznica, iz ten drugi byl bardzo nieskuteczny. Marchionni, Paro czy Zalayeta raczej przyzwoicie. Ostoja obrony byli Chiellini oraz stary wyjadacz Birindelli. Szczerze powiedziawszy, w pierwszej polowie praktycznie nie zauwazylem tego Masiello oraz Marchisio
Widac, ze chlopaki jeszcze boja sie przejac na siebie wieksza odpowiedzialnosc. O niebo lepiej wygladala juz druga polowa, przede wszystkim z powodu "gradu" bramek. Duzo ozywienia wniosl Kapo. Palladino i Guzman strzelili troche bramek ale tez w kilku sytuacjach sie nie popisali. Ale wiadomo, zdenerwowanie
Bardzo licze na talent tych "mlodych zebr". Zawodnikow De Ceglie, Calanchi, Sculli czy Bartolucci jeszcze nie zapamietalem wzrokowo. Mirante w bramce nie mial w tym meczu nic do roboty. To chyba wszyscy...
Teraz czekam na kolejne sparingi. Warto je ogladac, chociazby z tego powodu, zeby "osfajac" sie i zapamietywac nowe, przede wszystkim mlode twarze w druzynie Bianconerich
Co do wczorajszego, pierwszego sparingu "nuova Juventus" pod wodza nowego trenera- Deschampsa: pierwsza polowa oczywiscie pod nasze dyktando ale brakowalo skutecznosci i dokladnosci, przede wszystkim w dosrodkowaniach. Z naprawde dobrej strony pokazal sie nasz nowy nabytek- Bojinow. Mimo, iz nie strzelil zadnej bramki to jednak zaimponowal mi swoja gra i mam nadzieje, ze jego transfer okaze sie "strzalem w dziesiatke"

Teraz czekam na kolejne sparingi. Warto je ogladac, chociazby z tego powodu, zeby "osfajac" sie i zapamietywac nowe, przede wszystkim mlode twarze w druzynie Bianconerich
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Jejku, jakie soczyste samobóje
Okienko i brazylijka
Cóż, to dopiero początek, widzialem tylko bramki więc wiele powiedzieć nie mogę...oby tak było zawsze. Mimo wszystko mamy obiecujący skład, zobaczymy co czas pokaże, musimy być dobrej myśli.

Cóż, to dopiero początek, widzialem tylko bramki więc wiele powiedzieć nie mogę...oby tak było zawsze. Mimo wszystko mamy obiecujący skład, zobaczymy co czas pokaże, musimy być dobrej myśli.

- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Wynik porażający 8:0 dla Juve. Ale to i tak nie odzwierciedla mocy naszej druzyny, która pokaże pazur dopiero w meczu z naprawdę uznaną drużyną (choćby i nawet w Serie B) Nasi młodzi na razie nawalili bramkek co by nie mówić niezbyt mocnym piłkarzom.
- kaktus23
- Juventino
Wynik zdecydowanie cieszy, nasi piłkarze pokazali że podczas przedsezonowych przygotowań trenują a nie leżakują. Zdecydowanie pochwalam Bożinova ale chłopak jeszcze nad celnością musi potrenować - widać było że chciał sie pokazać z jak najleprzej strony. Podobnie jak on pozytywnie zaprezentował się przede wszystkim Palladino - 3 gole-luz, ale zmarnowanej sytuacji przy stanie 3-0 gdy był sam na sam przed bramkarzem w odległości 5 metrów od bramy Deschamps długo mu nie zapomni
Trudno opisywać obrońców i bramkarza. Mieli bardzo mało zajęć - no chyba że ofensywnych. Cieszy mnie również gra jak i bramka Paro. "Wychowywałem" tego piłkarza w przeróżnych komputerowych Managerach i zawsze wyrastał on na wielka gwiazde mojego zespołu - trzymam kciuki aby tak było w rzeczywistości.
Ale w całych tych pozytywach nie można zapomnieć że była to 5-ligowa drużyna. Czekam więc na sparingi z mocniejszymi drużynami - dopiero one powinny dać obiektywną odpowiedź na pytanie jak przygotowana jest nasza druzyna do sezonu.
Przy okazji kiedy i z kim następne sparingi?
Ale w całych tych pozytywach nie można zapomnieć że była to 5-ligowa drużyna. Czekam więc na sparingi z mocniejszymi drużynami - dopiero one powinny dać obiektywną odpowiedź na pytanie jak przygotowana jest nasza druzyna do sezonu.
Przy okazji kiedy i z kim następne sparingi?
- Swider10
- Juventino
Wynik moze nam sie podobac, tymbardziej ze gralismy bez naszych gwiazd, ale nie zapominajmy ze to druzyna z bodajrze IV ligi, dlatego poczekajmy az Juve sie zmierzy z kims lepszym. No ale narazie mozemy sie cieszyc tymbardziej ze nowi zawodnicy jak narazie sie sprawdzaja 

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- olimp
- Juventino
8:0 to jest cos ale po pierwszej poloiwe kiedy juve gralo w lepszym skladzie bylo tylko 1;0 i rywal tez niebyl aki dobry.Juve musi zrobic sparingi z zespolami z serie a i b
Najnowsze forum o pamiatkach pilkarskich i nie tylko
www.kolekcja.mojeforum.net
www.kolekcja.mojeforum.net
- mesju
- Qualità Juventino
Zgadzam się, ale pamiętajmy, że to dopiero początek przygotować. W zeszłym sezonie też przecież przez pierwszy miesiąc przygotowań graliśmy z przeciętnymi zespołami.olimp pisze:Juve musi zrobic sparingi z zespolami z serie a i b
Co do wyniku... 8-0 napewno napawa optymizmem. Pamiętajmy, że przeciwnik nie był zbyt wymagający. Tym spotkaniem rozpoczęliśmy ciężką i trudną drogę na szczyt. Życzmy sobie powodzenia
- Venomik
- Juventino
Nie zgadzam się, że teraz Juve musi robić sparingi z drużynami Serie A czy B. Narazie wszyscy zawodnicy muszą wrócić, później czas na ćwiczenie wariantów taktycznych, bo te zawodnicy mają zgrywać na boisku. Dopiero na samym końcu nalezy robić sparingi z trudniejszymi rywalami.
Dlatego bardzo pozytywnie oceniam dobór rywala. Sparing z trudniejszymi rywalami teraz nic by nam nie dał, poza frustracją i pewie wyczerpaniem. A tak się chłopcy pobawili piłką, podbudowali morale i mogą się zabrać za poważne treningi.
Dlatego bardzo pozytywnie oceniam dobór rywala. Sparing z trudniejszymi rywalami teraz nic by nam nie dał, poza frustracją i pewie wyczerpaniem. A tak się chłopcy pobawili piłką, podbudowali morale i mogą się zabrać za poważne treningi.
Dirty mind