Allesandria 0-8 JUVENTUS
- BartekGajda9
- Juventino
No wiec panowie i panie rusza pierwszy mecz pod wodza nowego trenera. Mam nadzieje, ze Didier wprowadzi nowy styl w szeregi zespolu. Licze na wygrana i zaprezentowanie sie z dobrej strony
Forza Juve
"To trochę dziwne, ale uwierzcie mi, w życiu nie popełniłem większego błędu", "Obecnie pracuję nad tym, żeby móc wrócić do Juventusu" - tak Canna WRACAJ !!
- Piemontinho
- Juventino
Znacie kadre na dzisiejszy mecz
Bardzo ciekawi mnie czy wystapi Del Piero 

- mateo369
- Juventino
przecież mistrzowi świata nalezy się odpoczynek zresztą z tego co wiem to przecież jeszcze nawet nie wznowił treningów i dołączy do kadry 5 sierpniaPiemontinho pisze:Znacie kadre na dzisiejszy meczBardzo ciekawi mnie czy wystapi Del Piero
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Tasak
- Juventino
Mam program SportItalia na satelicie, kodowany raczej nigdy nie był, więc mam nadzieję, że i teraz nie bedzie... Co do samego meczu, wynik nie bedzie miał tu znaczenia, liczy się to w jaki sposób zaprezentują się piłkarze, czy są w formie etc... Mam nadzieję, że obejdzie się bez kontuzji, bo doznać takowej w meczu towarzyskim (patrz Juve-milan sytuacja Buffona) to musi byc okropny pech...
- Vincitore
- Juventino
Do meczu zaledwie 10 minut więc krótko i na temat. Deschamps raczej da pograć drugiej talii zawodników pomimo że wielkiego pola manweru nie mamy, sądze że pomimo to zwycięstwo w tym spotkaniu wyłowi braki i Deschamps pozna możliwości co niektórych graczy. Mecz mam przyjemność oglądać.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- benkas
- Juventino
No cóż przeciwnik bardzo słaby, ale cieszy fakt, że z dobrej strony pokazał się bojinov i palladino, a ogólnie nie podejrzewałem ze takich zdolnych (młodych) piłkarzy ma juve.
Teraz czekać na powrót starej gwardii i juve stanie na nogi.
Pozdrawiam!!
Teraz czekać na powrót starej gwardii i juve stanie na nogi.
Pozdrawiam!!
- Tasak
- Juventino
Mecz mógł sie podobać, w zasadzie jak każdy w którym pada 8 bramek
Wydaje mi się, że nie można po tym meczu oceniać formy zawodników, bo po prostu Alessandria była bardzo słaba, zwłaszcza od 69 minuty... Zmęczyli się czy co... W każdym razie cieszy, że Palladino strzelił tyle bramek. Jak wspaniale by było gdyby można te 8-0 zamienić na 8 wyników po 1-0 w lidze
Ale cos czuję, że i tak nie będzie na nas bata w SerieB. Coraz bardziej wierze, w awans po pierwszym sezonie 

- krzysztofjuventus
- Juventino
8:0 niezły wynik nawet grając z tak słabą drużyną.
JUVENTUS TURYN F.C.- A PAN BÓG ZESŁAŁ ICH NA ZIEMIE ABY SIALI ZAMĘT I ZNISZCZENIE
- Tasak
- Juventino
Dwie pierwsze były samobójcze, jedną Kapo, trzy Palladino, i po jednej dołożyli Guzman i Paro :-Dkrzysztofjuventus pisze:8:0 niezły wynik nawet grając z tak słabą drużyną.A kto strelił bramy??
Jeszcze apropos meczu, komentator straszny miągwa, cały czas mówił jednym tonem, z samej intonacji, nie można się było zorientować, że właśnie pada gol... Dziwne jak na Włocha, mimo, że był to mecz towarzyski...
Ostatnio zmieniony 22 lipca 2006, 21:13 przez Tasak, łącznie zmieniany 1 raz.
- LordJuve
- Juventino
No, 8:0 :!: Choc przeciwnik nie ten sam, ale i my mamy z dawnego prestizu tylko nazwe, bo zawodnicy to teraz troche nizsza liga. Wynik robi wrazenie, co z tego, ze z takim przeciwnikiem, wazne by morale i admosfera w druzynie nieco sie podniosly po tych ostanich wydarzeniach...

Z tego co wiem to 5 ligaa wie ktos, ktora to liga ta alessandria

- Cube - fan Juve
- Juventino
To była taka rozruchowa gierka, praktycznie bez taktyki większej, tak więc wynik 8:0 jest dobry, ale nie ma się z czego cieszyć. Poczekamy na sparingi w lepszym składzie i z lepszymi rywalami
FORZA JUVE!
PS. Ma ktoś link do jakichś brameczek, czy cuś?

PS. Ma ktoś link do jakichś brameczek, czy cuś?
- farmer16
- Juventino
W pierwszym swoim sparingu Juventus rozwalił amatorski zespół Allesandria 0-8. Pierwsze dwie bramki to wyczyny zawodników z przeciwnej drużyny, czyli bramki samobójcze. W drugiej połowie pierwszą bramkę dla Juve strzelił wracający z wypożyczenia Oliver Kapo. Potem pierwszą bramkę w Juve strzelił Raffael Palladino. Chwile później w przeciągu 2 minut bramki strzelili młodzik Guzman i Paro. Na koniec dwie bramki strzelił jeszcze Palladino kończąc mecz z hat-trickiem. Takie zwycięstwa mamy oglądać co roku więc jesteśmy do tego przywyczajeni. Ale jednak gratulacje dla Bianconerich się należą.
Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
- Adi666666
- Juventino
Meczu nie widziałem ale wynik bardzo cieszy, to pierwszy sparing nowego Juve z nowym trenerem i bardzo udany 8) , mam nadzieje że jak do tego składu dojda bardziej doświadczeni piłkarze to będzie full wypas
P.s
Jak znajde pozostałe 2 brameczki samobujcze to zapodam 8)
EDIT
pozostałe 2 bramki
Pozdro

Wywiad z Deschampsem + 6 goli JuveCube - fan Juve pisze: PS. Ma ktoś link do jakichś brameczek, czy cuś?
P.s
Jak znajde pozostałe 2 brameczki samobujcze to zapodam 8)
EDIT
pozostałe 2 bramki
Pozdro

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!