BUFFON ZOSTAJE
- BartekGajda9
- Juventino
Byłąby to fantastyczna wiadomość :lol: Bardzo bym się cieszył gdyby okazało się to prawdą, ale faktycznie trzeba poczekać na oficjalne potwierdzenie tych wieści. Forza
"To trochę dziwne, ale uwierzcie mi, w życiu nie popełniłem większego błędu", "Obecnie pracuję nad tym, żeby móc wrócić do Juventusu" - tak Canna WRACAJ !!
- blk01
- Juventino
kolejny raz powtórzę: I zabrał mistrzostwo Europynaros pisze:Trezeguet bo go tez bardzo bardzo lubie przeciez to on dał mistrzostwo Włochom :-D
http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
- TomiQ
- Juventino
Mam nadzieje że zostanie z nami!!
GRAZIE GIGI!!!
GRAZIE GIGI!!!
Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
- naros
- Juventino
Niby tak ale to było juz dawno i Mistrzostwo Świata jest wazniejsze od Mistrzostwa Europy.lukasz01 pisze:kolejny raz powtórzę: I zabrał mistrzostwo Europynaros pisze:Trezeguet bo go tez bardzo bardzo lubie przeciez to on dał mistrzostwo Włochom :-D

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- blk01
- Juventino
ehh... każdemu moło się zdarzyć nie mówcie o tym, bo to zawodnik, któryDLA NAS strzelił 125 brameknaros pisze:Niby tak ale to było juz dawno i Mistrzostwo Świata jest wazniejsze od Mistrzostwa Europy.lukasz01 pisze:kolejny raz powtórzę: I zabrał mistrzostwo Europynaros pisze:Trezeguet bo go tez bardzo bardzo lubie przeciez to on dał mistrzostwo Włochom :-D
http://euroislam.pl
- Tasak
- Juventino
Jeżeli Buffon zostanie będzie to najlepsza informacja dla Nas od dłuższego czasu. Dosyć mam już złych wiadomości, a jak jednak okaże się, że odejdzie to fajnie nie będzie... Mając takiego bramkarza, można pobić rekord, najmniej straconych bramek w SerieB (wie ktos do kogo należy i ile to?)
- juventussek
- Juventino
Może Gigi sie dowiedział że są jakieś nowe dowody i juve zostanie uniewinnione
warto czasem pomazyc

- Swider10
- Juventino
BUFFON to wielki czlowiek i wie co robi a te słowa "... jestem przywiazany do tych barw i tego klubu..." mowia wszystko za siebie FORZA GIGI !!!!
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Tasak
- Juventino
Gianluigi Buffon na pewno zostanie w Juventusie! – taką informację do wiadomości publicznej podał dziś agent piłkarza, Silvano Martina. Jednocześnie zdradził czynniki, które wpłynęły na decyzję swojego klienta.
"Buffon zostaje w Juventusie. Zdecydował się na grę w Serie B. To jego ostateczna decyzja. Milan? Stara Dama postanowiła nie oddawać Rossonerim Gigiego, a to umożliwiło pozostanie w Turynie. AS Roma próbowała natomiast go wypożyczyć, ale nowi działacze Bianconerich nie brali tego pod uwagę. Jakikolwiek klub by tego nie zaproponował, to decyzja byłaby negatywna. Jeśli Juventus by chciał, mógłby sprzedać swoje gwiazdy. Nie widzę powodów, aby ich wypożyczać."
Źródło http://www.juvepoland.com/news.php?id=5913
Kocham tego człowieka. To kolejny Juventino, który zostaje z Nami, Alex, Pavel, teraz On, zaczynam wierzyć, że wrócimy do SerieA, szybciej niż nam wszsytkim sie wydaje...
"Buffon zostaje w Juventusie. Zdecydował się na grę w Serie B. To jego ostateczna decyzja. Milan? Stara Dama postanowiła nie oddawać Rossonerim Gigiego, a to umożliwiło pozostanie w Turynie. AS Roma próbowała natomiast go wypożyczyć, ale nowi działacze Bianconerich nie brali tego pod uwagę. Jakikolwiek klub by tego nie zaproponował, to decyzja byłaby negatywna. Jeśli Juventus by chciał, mógłby sprzedać swoje gwiazdy. Nie widzę powodów, aby ich wypożyczać."
Źródło http://www.juvepoland.com/news.php?id=5913
Kocham tego człowieka. To kolejny Juventino, który zostaje z Nami, Alex, Pavel, teraz On, zaczynam wierzyć, że wrócimy do SerieA, szybciej niż nam wszsytkim sie wydaje...
- eXplOsiOn87
- Juventino
szkoda ze Canna pajac odszedl do zasranego realu...ale co zrobic... dobrze ze podpisal kontrakt na jeden sezon moze ma zamair wrocic po tym jednym sezonie Juve w Serie B:] oby...:]
PEACE,LOVE,EXTASY!!!!
- wloski
- Juventino
eXplOsiOn87 pisze:szkoda ze Canna pajac oszedł
Brak mi słów do takich ludzi... Pierw go wyzywasz, a później chcesz jego powrotu? To śmieszne... . A po drugie nigdzie nie odszedł i jeszcze nie podpisał z żadnym klubem nowego kontraktu. Większość dalej wyzywa piłkarzy, którym ja osobiscie jestem wdzięczny za lata pracy w naszym klubie.eXplOsiOn87 pisze:moze ma zamair wrocic po tym jednym sezonie Juve w Serie B:] oby...:]