BUFFON ZOSTAJE

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
BartekGajda9

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 13:53

Byłąby to fantastyczna wiadomość :lol: Bardzo bym się cieszył gdyby okazało się to prawdą, ale faktycznie trzeba poczekać na oficjalne potwierdzenie tych wieści. Forza

"To trochę dziwne, ale uwierzcie mi, w życiu nie popełniłem większego błędu", "Obecnie pracuję nad tym, żeby móc wrócić do Juventusu" - tak Canna WRACAJ !!
blk01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 13:53

naros pisze:Trezeguet bo go tez bardzo bardzo lubie przeciez to on dał mistrzostwo Włochom :-D
kolejny raz powtórzę: I zabrał mistrzostwo Europy

http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
TomiQ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 14:00

Mam nadzieje że zostanie z nami!!
GRAZIE GIGI!!!

Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 14:25

lukasz01 pisze:
naros pisze:Trezeguet bo go tez bardzo bardzo lubie przeciez to on dał mistrzostwo Włochom :-D
Niby tak ale to było juz dawno i Mistrzostwo Świata jest wazniejsze od Mistrzostwa Europy. :P

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
blk01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 15:19

naros pisze:
lukasz01 pisze:
Niby tak ale to było juz dawno i Mistrzostwo Świata jest wazniejsze od Mistrzostwa Europy. :P
ehh... każdemu moło się zdarzyć nie mówcie o tym, bo to zawodnik, któryDLA NAS strzelił 125 bramek

http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Tasak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 15:51

Jeżeli Buffon zostanie będzie to najlepsza informacja dla Nas od dłuższego czasu. Dosyć mam już złych wiadomości, a jak jednak okaże się, że odejdzie to fajnie nie będzie... Mając takiego bramkarza, można pobić rekord, najmniej straconych bramek w SerieB (wie ktos do kogo należy i ile to?)

pawelini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 16:21

mam nadzieję, że to prawda i Gigi naprawdę zostanie :)

Forza Gigi!

ja chcę na mecz ;)
juventussek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 16:35

Może Gigi sie dowiedział że są jakieś nowe dowody i juve zostanie uniewinnione :D warto czasem pomazyc

FCJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 16:38

Jejku... :) Fakt źródła niepewne, ale ja też wierzę. ;) Przeczytałam i aż mi się buźka uśmiechnęła, ale poczekajmy jeszcze.. Jeszcze jakby Canna został..

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 16:39

:-D :-D :-D Niewiem czemu ale wierze w to ze Gigi zostanie u nas :-D :-D :-D Ale jestem szczesliwy :-D :-D Niedźwiadek zostaje Gigi moze tez :-D SUPER

Italia6

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 17:39

Jak już Silvano Martina ( agent Gigiego) mówi ,że zostanie to jest to już raczej pewne :-D

FORZA JUVE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FORZA ITALIA !!!!!!!!!!!!!
Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 17:39

BUFFON to wielki czlowiek i wie co robi a te słowa "... jestem przywiazany do tych barw i tego klubu..." mowia wszystko za siebie FORZA GIGI !!!!

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
Tasak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 18:06

Gianluigi Buffon na pewno zostanie w Juventusie! – taką informację do wiadomości publicznej podał dziś agent piłkarza, Silvano Martina. Jednocześnie zdradził czynniki, które wpłynęły na decyzję swojego klienta.
"Buffon zostaje w Juventusie. Zdecydował się na grę w Serie B. To jego ostateczna decyzja. Milan? Stara Dama postanowiła nie oddawać Rossonerim Gigiego, a to umożliwiło pozostanie w Turynie. AS Roma próbowała natomiast go wypożyczyć, ale nowi działacze Bianconerich nie brali tego pod uwagę. Jakikolwiek klub by tego nie zaproponował, to decyzja byłaby negatywna. Jeśli Juventus by chciał, mógłby sprzedać swoje gwiazdy. Nie widzę powodów, aby ich wypożyczać."

Źródło http://www.juvepoland.com/news.php?id=5913

Kocham tego człowieka. To kolejny Juventino, który zostaje z Nami, Alex, Pavel, teraz On, zaczynam wierzyć, że wrócimy do SerieA, szybciej niż nam wszsytkim sie wydaje...

eXplOsiOn87

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 18:07

szkoda ze Canna pajac odszedl do zasranego realu...ale co zrobic... dobrze ze podpisal kontrakt na jeden sezon moze ma zamair wrocic po tym jednym sezonie Juve w Serie B:] oby...:]

PEACE,LOVE,EXTASY!!!!
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 18:11

eXplOsiOn87 pisze:szkoda ze Canna pajac oszedł
eXplOsiOn87 pisze:moze ma zamair wrocic po tym jednym sezonie Juve w Serie B:] oby...:]
Brak mi słów do takich ludzi... Pierw go wyzywasz, a później chcesz jego powrotu? To śmieszne... . A po drugie nigdzie nie odszedł i jeszcze nie podpisał z żadnym klubem nowego kontraktu. Większość dalej wyzywa piłkarzy, którym ja osobiscie jestem wdzięczny za lata pracy w naszym klubie.

ODPOWIEDZ