Stroje Juve na przyszły sezon
- juverm
- Juventino
Ta trzecia to najprawdopodobniej strój bramkarski (na szczęscieEnzo_Maresca pisze:Koszulka domowa mi sie bardzo podoba,czarna tez niezła ale a ta 3 :?

Np. W takiej na Mundialu występował Edwin Van der Sar...

- kubinho 10
- Juventino
Najważniejsze że zostaliśmy przy biało-czarnych pasach! W internecie krążyły plotki że mamy mieć stroje podobne do tych z akcji Stand Up Speak Up, i to bardzo mi sie nie podobało. Ale naszczęście tak sie nie stało i pozostaliśmy przy naszych barwach.
Biało-Czarna: Mogłaby być lepsza ale jak powiedział Juverm trzeba sie przyzwyczaić. Bardzo nie podoba mi sie, że nie ma gwiazdek... A co do kołnierzyka to może być.
Wyjazdowa: Wyjazdowa koszulka bardzo, ale to bardzo mi sie podoba. Wreszcie koniec z jakimiś różowymi czy żółtymi koszulkami. Bardzo chciałem aby teraz wyjazdowa tym razem była biała lub czarna, no i sie doczekałem.
Bramkarska: Ta koszulka też bardzo mi sie podoba.
Biało-Czarna: Mogłaby być lepsza ale jak powiedział Juverm trzeba sie przyzwyczaić. Bardzo nie podoba mi sie, że nie ma gwiazdek... A co do kołnierzyka to może być.
Wyjazdowa: Wyjazdowa koszulka bardzo, ale to bardzo mi sie podoba. Wreszcie koniec z jakimiś różowymi czy żółtymi koszulkami. Bardzo chciałem aby teraz wyjazdowa tym razem była biała lub czarna, no i sie doczekałem.
Bramkarska: Ta koszulka też bardzo mi sie podoba.
Można się bylo tego spodziewać po koszulkach jakie Nike zrobilo na MŚ. Chcieli zrobić koszulki takie troche Oldschoolowe i moim zdaniem nie wyszło im to za dobrze. Jedyne koszulki Nike jakie mi sie podobały na tym Mundialu to Portugalii. Reszta to dla mnie nie wypał.juverm pisze:Jak na razie to mi się podobają wyjazdowe i bramkarska, ale chyba będe musiał się przyzwyczaić do domowej. która jest poprostu dla mnie szokiem. Taka troche za bardzo oldschoolowa...
Grande Juve, Vinci Per Noi
- m-a-t-t-e-o
- Juventino
To są raczej bramkarskieEnzo_Maresca pisze:Koszulka domowa mi sie bardzo podoba,czarna tez niezła ale a ta 3
Koszulki są cacy. Ogulnie podobają mi się wszystkie, choć bramkarskie w tym sezonie mieliśmy zdecydowanie ładniejsze. O dziwo całkiem nieżle wyglądają bez gwiazdek. Czrne najlepsze !!
Co do koszulek Man utd - całkiem fajne ale kolor biały (np przy rękawkach) powinien być zastąpiony kremowo-złotym (tym na dole)
A jeśli chodzi o barce to dla mnie troche za super-extra-wypas-nowoczesne. Jak mawia mój nauczyciel od Maty "za dużo cukru"
- juverm
- Juventino
A chyba jednak są, popatrz na rękawki, widać takie lekkie żółte kropki.kubinho 10 pisze:Bardzo nie podoba mi sie, że nie ma gwiazdek...
Więc najprawdzpodobniej gwiazdki mamy 1 na prawym rękawie, druga na lewym.
Taksię przyglądam tej domowej i coraz bardziej mi się podoba

- kubinho 10
- Juventino
Wszedłem właśnie na główną strone Juve żeby przyjrzeć lepiej i gdy wszedłem na JuveStore to była taka krótka prezentacja i z niej wynika że na rękawku mamy dwie gwiazdki.juverm pisze:A chyba jednak są, popatrz na rękawki, widać takie lekkie żółte kropki.kubinho 10 pisze:Bardzo nie podoba mi sie, że nie ma gwiazdek...
Więc najprawdzpodobniej gwiazdki mamy 1 na prawym rękawie, druga na lewym.
Grande Juve, Vinci Per Noi
- blk01
- Juventino
Ta czarna mi sie bardzo podoba, bramkarska tez ok, akle domowe z 05/06 najlepsze były
http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Europa dla Europejczyków.
- nookie
- Juventino
Ale kiszka...zadne z tych strojów domowych które były prezentowane mi sie nie podobały ale wybrali mniejsze zło... oby tylko numerów nie dobrali kwadratowych jak miała Korea i Holandia
a koszulka obleśna...znowu paski małe...no i ten kołnierzyk...i to wycięcie pod szyją...ech ech...ale cóż..widze ze jak zawsze ile osó tyle zdań na temat nowych koszulek
wyjazdowa mi sie podoba a bramkarska mogłaby być lepsza...chyba w wyjazdowa sie zaopatrze 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Cube - fan Juve
- Juventino
Ble! Obciąć kołnierze!!! No, ale może przynajmniej będzie mieli swojego Cantonę! 

- Pilekww
- Juventino
Ogólnie stroje podobaja mi sie bardzo! Nie wiem co miałbym zmienić naprawe sa fantastyczne. W domowej podoba mi się wykończenie kolo kołnierzyka, i wogle jest estetyczna i spox. Wyjazdowa jest również bardzo wyrazista, lubie ciemne kolory i dlatego ona bardzo mi przypadła do gustu.
Co do stroju bramkarskiego to również nie mam zastrzeżeń bo takie stroje mielu bramkarze na MS i wpadły mi w oko!
Co do stroju bramkarskiego to również nie mam zastrzeżeń bo takie stroje mielu bramkarze na MS i wpadły mi w oko!
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- Winner
- Juventino
Jak dla mnie nowe koszulki to krok w złą stronę w poprzednim sezonie wszystkie podobały mi się bardzo a w tym tylko domowa ujdzie(wolałem znaczek na środku może zmiana spowodowana perspektywą gry w serie B) a drugi komplet to totalna klapa koszulka wyglada jak polo. Bramkarska normalny strój nike jak w wielu innych klubach czy reprezentacjach. Myśle że nike się niewysiliło pewnie spowodu prawdopodobnej degradacji naszej ekipy 
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
moim zdaniem zrobili wielki blad rozwiazujac umowe z lotto bo ich koszulki a szczegolnie z sezonu 2002-2003 byly najlepsze od kad kibicuje juve!
a co do tych koszulek to wyjazdowe sa fajowe ale domowe tak jakby znudzone juz wogole ten kroj...i fason ehh....ale to jest juz oficjalnie ze beda te koszulki czy tylko przypuszczenia? :roll:
a co do tych koszulek to wyjazdowe sa fajowe ale domowe tak jakby znudzone juz wogole ten kroj...i fason ehh....ale to jest juz oficjalnie ze beda te koszulki czy tylko przypuszczenia? :roll:
- nookie
- Juventino
Co racja to racja...Lotto było naprawde świetne..denerwowały tylko czerwone kwadraciki, ale dało sie przeżyć, bo cała reszta koszulki była naprawde extra...Mati1990 pisze:moim zdaniem zrobili wielki blad rozwiazujac umowe z lotto bo ich koszulki a szczegolnie z sezonu 2002-2003 byly najlepsze od kad kibicuje juve!
oficjalne..na stronie JUVE możesz sobie takie kupić..ale z tego co widze chyba nie bedziesz miał ochotyMati1990 pisze:ale to jest juz oficjalnie ze beda te koszulki czy tylko przypuszczenia? :roll:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
- Mati
- Juventino
Jak dla mnie nie jest najgorzej.Koszulki mi się nie podobają, ale teraz chyba to nie jest największe zmartwienie 
Nie podobają mi się kołnierze i ilość pasów w koszulce domowej.Mogły by być grubsze i mogło by być ich mniej

Nie podobają mi się kołnierze i ilość pasów w koszulce domowej.Mogły by być grubsze i mogło by być ich mniej