Stroje Juve na przyszły sezon

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Bart_DB

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2006, 23:56

Ja w przypadku ewentualnego spadku jestem za zgodą na projekt Nike na dwuczęsciowe stroje. A później powrócimy do pasów, bo one powinny się kojarzyć ze zwycięstwami. Oba projekty z linków są bardzo ładne i estetyczne.

ti porterò all'inferno con me.
Trunxik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2006, 00:01

mi sie bardzo podoba koszulka NIKE ta czarna... jest taka ze mozna ja zalozyc tez na codzien... fajna... bo w tej co mam na 05/06 w paski to glupio isc na miasto... zbyt taka pstrokata... a czarna jest spokojna :)

Obrazek
Cube - fan Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2006, 00:06

Edu91 pisze:Przecież to nie on zrobił ten strój JUVE!!! Widziałem to już na pewnej stronce. Ktoś się narobił aby stworzyć tą koszulkę, a on(Cube - fan Juve) sobie przywłaszczył, i nawet nie raczył "zamazać" napisu "Fake" co oznacza oszustwo i fałszerstwo.
Wypraszam sobie! :naughty: Nie wiem gdzie go widziałeś, ale sam go dzisiaj robiłem w Photoshopie! Pomyśl chłopie dwa razy zanim coś napiszesz, a nie wymyślasz! Skoro to odgapiłem, daj linka do "oryginału"!!!! :/ :/ :/

Napis FAKE zrobiłem celowo, bo dałem tam znaczek NIKE, żeby nikt nie pomyślał, że to projekt NIKE, bo to MÓJ projekt!!! :doh:

Zawsze sam robię grafikę, wszystko to co jest w mojej sygnaturze to też moja praca, więc zbulwersowało mnie trochę to co napisałeś.

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2006, 05:40

juverm pisze:Nowe stroje Manchesteru United wyglądają tak...

Obrazek
.
O kurde ale kiszka :? wspóczuje ManU...nie podobaja mi sie wcale a wcale te koszulki.. w ogole nie podoba mi sie pomysl stylu retro na koszulkach..stroje Holandii na MŚ były obleśne..i te numery :/ ale zauwzylem ze Nike miała dwa różne typy numerów...a co za tym idzie i koszulek...jeden taki jak miała Holandia drugi Brazylia..i te Brazylii zdecydowanie bardziej mi przypadły do gustu...więc mam nadzieje ze nie bedziemy mieli retro stylu w Turynie...a co do pokazywanych tu projektów to żaden mi sie nie podoba...w tym ostatnim jest za dużó pasków w TV to wygląda obleśnie nie wiadomo czy to białe czy czarne wszystko sie zamazuje...a ten kołnierzyk to juz całkiem..podoba mi sie czarna wyjazdowa...ale chyba wypadałoby zrobić jeszcze jakąś trzecią z jakimś kolorem...moze niebieski? :)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Bart_DB

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2006, 06:18

A mi się ta koszulka ManU bardzo podoba. Ładnie wygląda ta jakby tarcza pod herbem Manchesteru. No i dobór kolorów, zamiast białego użyli kremowo-złoty. Mała zmiana a wnosi sporo nowego w ich stroje. I szczerze mówiąc lubię koszulki z wyraźnym kolnierzykiem, bo są po prostu bardziej eleganckie. Niby nie muszą tej cechy spełniać, ale zawsze miło widzieć pana z kołnierzykiem przy śpiewaniu hymnu. Więc jak dla mnie to Holandia miała najciekawsze stroje na tych mistrzostwach. Szkoda tylko, że dobrali sobie taki badziewny wzór kwadratowych numerów.

Ja proponuje, żeby Ci którzy znają się na programach graficznych, popróbowali stworzyć wzór 3 koszulki, z dowolnymi kolorami i elementami. Może wyślemy do Nike. A nóż Del Piero wybiegnie kiedyś w takim stroju :P.

ti porterò all'inferno con me.
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2006, 08:59

Okropny jest ten styl retro :/. Jeszcze ten nowy sponsor na koszulkach Man. Utd, „doprawia” tą bluzkę. Napewno nigdy bym takiej nie kupił jak byłbym kibicem "Czerwonych Diabłów", całe szczęście - nim nie jestem. Wracając do tematu, obejrzałem wszystkie modele/style bluzek wyprodukowane przez ostatnie lata i doszedłem do wniosku, że najlepsze były w sezonie 04/05.

Obrazek

Jeśli chodzi o jakąs wyróżniająca się na plusa, to byłaby ta żółta z ostatniego sezonu.

El Nino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2006, 09:23

mnie tam nmie podoba sie ani nowa koszulka Manu a tym bardziej JUve.. nie rozumiem po co oni tak ciągle kombinują.. chyba tylko po to zeby kibice kupowali nowe koszulki czyli chodzi im o pieniadze..:/

Moim zdaniem najladniejsze koszulki Juventus mial, nie w minionym sezonie tylko zeszłym.. szerokie pasy w koszulce domowej i niebieska wyjazdowa... ;) byly bardoz ladne.. mogliby to powtorzyc a nie narzuca jakis styl "retro"..

DelSojer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2006, 10:07

Na oficjalnej stronie Barcelony są już do kupienia koszulki na nowy sezon i wyglądają one tak
Obrazek
W zeszłym sezonie (pod względem kroju) Juventus miał takie same koszulki jak Barcelona, więc prawdopodobnie w nadchodzącym też tak będzie. Osobiście takie podobają mi sie bardziej niż te w stylu retro :wink:

Cube - fan Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2006, 10:27

Te koszulki Barcy są całkiem fajne, koszulki Juve mogłbyby być podobne, tylko aby Nike dobrze dobrało kolorystykę :P

Conrad JUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2006, 12:05

dla mnie najlepsze byly koszulki z obecnego sezonu czarna u siebie - spoko i ta ktora mi sie najbardziej podobala czerwona wyjazdowa no po prostu jak dla mnike bomba chyba sobie taka kupie :P

NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
m4Tiex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2006, 13:08

Swider10 pisze:
m4Tiex pisze:http://img238.imageshack.us/img238/2997/all4pg.png tylkoo logo bedzie zmienione bo jets to stare na tych tutaj

http://img444.imageshack.us/img444/4964/all9or.png a tutaj tylko sposnora dodac :))
Co do pierwszego linku to obrazek mi sie nie wyswietla

Fajne stroje dobrze wygladaja bez nazwy sponsora, no ale jak wiemy jego logo musi byc umieszczone, bo niezła kase za to dostajemy :)

http://img156.imageshack.us/my.php?image=juve8sv.jpg ---> ten dziala chyba :)

http://img93.imageshack.us/my.php?image=juveaway2fb.jpg -->a tu ze sponsorem :)) (w paincie robione) :]

Aaaa...aaaaa mocniej
sebinho

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2006, 18:23

Na stronie www.juvestore.com pojawilo sie zdjecie nowej koszulki Juventusu na sezon 2006/07 wbrew wszelkim oczekiwaniom pozostala standartowa w bialo-czarne pasy

juverm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2006, 18:41

NOWE STROJE JUVENTUSU NA SEZON 2006/2007
Tak (chyba) podaje JuveStore: KLIK KLIK 2

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

O cholera :shock: . Jak na razie to mi się podobają wyjazdowe i bramkarska, ale chyba będe musiał się przyzwyczaić do domowej. która jest poprostu dla mnie szokiem. Taka troche za bardzo oldschoolowa...
Brak dwóch gwiazdek mi się nie podoba. Ale plusem jest to, że posostaliśmy przy pasach.

Ogólnie jestem zdziwiony, że nikt z zarządu nie poinformował o zmianie.

Pozdrawiam

P.S. Jeszcze potem coś napisze...
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2006, 21:50 przez juverm, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
forza bianco-neri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2006, 19:10

Bardzo mi się podoba ta koszulka jest taka klasyczna :) Wspaniała, co do koszulki nr. 2 i 3 to wg mnie są beznadziejne :( Co do prezentowanej koszulki MUtd to też mi się bardzo podoba :)
Ciekawe jaki wynik rozprawy :P

Juve per Sempre
Jack

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2006, 19:18

Koszulka domowa mi sie bardzo podoba,czarna tez niezła ale a ta 3 :?
Cóż,bedzie sie trzeba przyzwyczaic :wink:

ODPOWIEDZ