Stroje Juve na przyszły sezon

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2006, 11:35

Cris pisze:Znalazłem dwa projekty koszulek Juve... troche przypominaja mi te z sezonu 03/04..oczywiscie niewiem na ile te projekty sa wiarygodne ale skora sa to prosze:
Home:
Obrazek
Away:
Obrazek
Koszulki wyjazdowe bardzo fajne ale domowe to... lipa :/ Przede wszystkim za duzo pasków, i wogóle ta koszulka taka dziwna ten kołnierzyk fuuu..... Nie podoba mi sie bleeeee..... Mam nadzieje ze nie bedziemy mieli takich koszulek w przyszłym sezonie :/

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Gelek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 21:42

Najlepsze koszulki były w sezonie kiedy to bodajże kappa nam je robiła, kiedy sponsorem była firma "SONY" czyli w 1995 jak wygraliśmy LM. Więc stroje wyjazdowe powinne być niebieskie :D

Cube - fan Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 21:59

Jeżeli chodzi o ten ostatnio przedstawiony projekt to mogą być, pod warunkiem, że nie będzie kołnierzyka, bo przez niego ta koszulka wygląda okropnie. :stop: Najlepsze koszulki Juve miało chyba w zeszłym sezonie, tylko niech wyjazdowe będą niebieskie, jak napisał mój poprzednik. :)

nordahl

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 22:40

Swietnie wlasnie z takim kolniezykiem wyglada. Cos, jak z 30 lat temu. To jednak nieoficjalne info no i nie wiadomo, czy Nike i Tamoil beda dalej Was sponsorowac. ;]

Moze sie okazac, ze na koszulkach bedziecie miec Banca di Torino i znaczek firmowy LEGEA. ;]

"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 22:52

nordahl pisze:To jednak nieoficjalne info no i nie wiadomo, czy Nike i Tamoil beda dalej Was sponsorowac. ;]

Moze sie okazac, ze na koszulkach bedziecie miec Banca di Torino i znaczek firmowy LEGEA. ;]
To wspaniale, że się o nasz troszczysz! A Adidas będzie sponsorował Milan przy ew. degradacji? Daruj sobie te marne prowokacje, bo nic nie jest jeszcze wiadomo i może się okazać, że w przyszłym sezonie wybiegniecie w koszulkach Mizuno i z "Silvio Ole!" na klacie.

Co do koszulek, to wyjazdowa była by świetna gdyby była biała. Fajnie było by gdyby strój wyjazdowy był by cały biały, tak jak w sezonie 02/03. A koszulka domowa mi sie nie podoba, wogóle nie podoba mi się to nawiązanie do tych starych motywów.

Cube - fan Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2006, 21:16

Zrobiłem moją "wizję" koszulki, mam nadzieję, że ktoś z Nike to czyta :lol:

Obrazek

Jak wam się podoba?

Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2006, 21:29

No ładne :) ale mysle ze herb Juve bedzie na środku koszulki tzn. w tym miejscu w ktorym byl w tym sezonie a z boku raczej bedzie herb lub flaga Włoch a z drogiej strony dwie gwiazdki, no i miejmy najdzije ze w przyszłym sezonie beda juz 3 :-)

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2006, 22:07

Cube - fan Juve pisze: Jak wam się podoba?
Szczerze mówiąc bardziej podoba mi się nawet wersja dwuczęściowa (czy jak to tam nazwać). Herb faktycznie powinien być na środku. Takie rozwiązanie najbardziej przypadło mi do gustu. Chociaż w obecnej sytuacji klubu nawet taki projekt jest dla mnie doskonałym rozwiązaniem :wink:

BTW Co na tym projekcie robi napis "FAKE"?

Edu91

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2006, 22:12

Przecież to nie on zrobił ten strój JUVE!!! Widziałem to już na pewnej stronce. Ktoś się narobił aby stworzyć tą koszulkę, a on(Cube - fan Juve) sobie przywłaszczył, i nawet nie raczył "zamazać" napisu "Fake" co oznacza oszustwo i fałszerstwo.

m4Tiex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2006, 22:14

http://img238.imageshack.us/img238/2997/all4pg.png tylkoo logo bedzie zmienione bo jets to stare na tych tutaj

http://img444.imageshack.us/img444/4964/all9or.png a tutaj tylko sposnora dodac :))

Aaaa...aaaaa mocniej
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2006, 22:16

mJaUcViEej pisze:BTW Co na tym projekcie robi napis "FAKE"?
Domyślam się, że jets on po to aby pokazać, że nie jest to oficjalny projekt.

Koszulka ciekawa, bardzo ładnie wykonana, estetycznie, naprawdę brawo! A rozwiązanie podobne do tego jakie ma na koszulkach bodajże Blackburn (czy jakoś tak :P ). Mimo wszystko, nie chciał bym tej koszulki jako domowej, wolałbym ją jako wyjazdową ale w innych kolorach, np. zółto-biały :wink: Mam nadzieje, że zaskoczysz nas jeszcze jakimś ciekawym projektem.

Edu91

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2006, 22:27

Szymek pisze:
mJaUcViEej pisze:BTW Co na tym projekcie robi napis "FAKE"?
Domyślam się, że jets on po to aby pokazać, że nie jest to oficjalny projekt.
Jest to po, aby nikt nie przywłaszczył sobie tego projektu, i nie podszywał się swoim autorstwem pod niego.

Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2006, 22:35

m4Tiex pisze:http://img238.imageshack.us/img238/2997/all4pg.png tylkoo logo bedzie zmienione bo jets to stare na tych tutaj

http://img444.imageshack.us/img444/4964/all9or.png a tutaj tylko sposnora dodac :))
Co do pierwszego linku to obrazek mi sie nie wyswietla

Fajne stroje dobrze wygladaja bez nazwy sponsora, no ale jak wiemy jego logo musi byc umieszczone, bo niezła kase za to dostajemy :)

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
juverm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2006, 23:19

Nowe stroje Manchesteru United wyglądają tak...

Obrazek

...więc jeśli Nike pozostanie sponsorem Juve to nasze nowe koszulki będą zrobione na 90% na ten sam fason. Mi się ogólnie podoba tylko kołnierzyk, mógłby być zaokrąglony a nie szpiczasty :P . Chociaż ja nadal mam nadzieję, że w przypadku degradacji Kappa zacznie dla nas tworzyć.

I jeszcze ze fajnie byłoby gdyby koszulki dla nas produkowała Puma bo na MŚ ich wyroby bardzo mi się podobały :smile: .

Obrazek
cziro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2006, 23:48

A najlepiej by było gdyby wyjazdowe były całe czarne (tak już było) albo całe granatowe (tak też:)) no i te świetne żółte gwiadki mmmm :lol: ale całe czarne są najlepsze

ODPOWIEDZ