Ewentualny skład Juve po degradacji...
- forza_cannavaro
- Juventino
chcialbym aby zachowal sie taka kadra:
Buffon,Cannavaro,Thuram,Kovac,Zambrotta,Camoranesi,Marcchioni
A odeszli:
Emerson,Zlatan,Chiellini,Zalayeta,Mutu(juz odszedl),Blasi(tez odszedl),Nedved,Chimenti,Zebina,Gianichedda,Zanetti(to raczej nie mozliwe),Olivera,Birindelli
hmm co do tych co mieliby zostać się zgadzam ;] ale nie chcę żeby odchodził Zlatan, Nedved i Zalayeta.

najlepiej byłoby w ogóle tak,że będzie amnestia, nikt nigdzie nie odejdzie..oprócz Mutu frajrzyny,który dał plame odchodzą od Starej Damy, która mu pomogła. a o Blasim nie wspominam. ;]
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!
- DamKam
- Juventino
Dziennikarze turynskiej gazety La Stampa oceniaja procentowo szanse na pozostanie poszczegolnych zawodnikow w Juve:
http://www.lastampa.it/redazione/cmsfot ... lleria.asp?
Wyglada to naprawde nieciekawie :roll:
- mesju
- Qualità Juventino
A skąd oni mogą to wiedzieć? Nam zostaje tylko czekanie na to, co wydarzy się w najbliższą sobotę. Miejmy nadzieję, że wkrótce współczynniki te wzrosną. Swoją drogą dziwi mnie, że niektórzy zawodnicy mają 0% mimo że wcześniej deklarowali chęć pozostania... (np. Cannavaro). Jednak dziennikarze uwielbiają takiego typu zabawy i ja im się wcale nie dziwie. Poczekajmy na oficjalne informacje.DamKam pisze:Dziennikarze turynskiej gazety La Stampa oceniaja procentowo szanse na pozostanie poszczegolnych zawodnikow w Juve:
PS. Może Deschamps zatrzyma kilku rodaków...

- TomiQ
- Juventino
A po co te gdybanie jak jeszcze gramy w Serie A.... poczelkajmy do weryktu sądu i póxniej mozemy gdybac o składzie na Serie B.... :evil:
Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
- wloski
- Juventino
TomiQ pisze:A po co te gdybanie jak jeszcze gramy w Serie A.... poczelkajmy do weryktu sądu i póxniej mozemy gdybac o składzie na Serie B.... :evil:
Stahar pisze:Dajcie sobie spokój z jedenastką w Serie B - jeszcze jesteśmy (conajmniej klika dni) w Serie A...
Ja nie wiem jak długo można się jeszcze łudzić, że pozostaniemy w Serie A? Przecież każdy wie, że wyrok nie będzie w żaden sposób sprawiedliwy, że prócz nas z hukiem powinien spaść Milan, który prawdopodobnie i tak zostanie w pierwsze lidze i naszym kosztem wzmocni własny zespół. Nie mamy szans pozostać w Serie A, takie jest moje zdanie.
Za nami nic nie stoi prócz premiera kraju. Sędzia główny procesu, to osoba, która będzie chciała jak najmocniej zniszczyć wizerunek klubu, do tego jest pod wielką presją mediów i spróbuje tak podyktować karę, aby cała opinia publiczna była zadowolona z jego decyzji.
A jeśli nie wierzycie, że pod presją mediów można wyrządzać głupoty, to zobaczcie na pana Listkiewcza, za Leo B. głosowały jedynie dwie osoby z komisji PZPN, przeciw niemu była duża, duża większość, jednak takim ruchem wujek Michał, chce uspokoić media, zatamować płynącą krew w postaci afer, a także ukryć braki w szkoleniu młodzieży, przykładowo nie reagują na „przyszłościowe” rozporządzenia ministra oświaty, Romana Giertycha, w których próbuje zmniejszyć liczbę W-Fów do minimum… I tak mamy rozwijać nie dość, że sport w Polsce to jeszcze piłkę nożną…
- Gamber
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
A gdzie jest oficjalna informacja o tym fakcie bo jakos nie moge znalezc... a czy to jest wymiana za Mutu czy nie to mi to lata kolo nosa...wloski pisze:Mamy, ale przypominam nie jest to wymiana za Mutu!Gamber pisze:suchajcie to mamy tego Bojinova czy nie?
<Juventus Semper Fidelis>
- Aleksander Wielki
- Juventino
Jak każdy chciałbym żeby nasz kochany Juventus został w Serie A, ale niema za bardzo na co liczyć. Sam Secco powiedział - "Nie chcemy myśleć o Serie C. Mam nadzieję, że rozgrywki wznowimy od Serie B” – należy się z tym pogodzić, oczywiście jeśli te przekręty naprawdę miały miejsce. Niestety prawie na pewno nasze gwiazdy odejdą (chociaż zarząd robi wszystko żeby ich zatrzymać), mam na myśli Buffona, Zambrotte, Cannavaro i Camoranesiego bo odejście Vieiry, Emersona, Thurama czy Ibrachimovica może wyjść nam na dobre. Ale mamy przecież bardzo ciekawych zawodników np: Palladino, Volpato, Chiellini, Balzaretti, Mirante, Marchionni, Bojinov, Kapo czy też Rozgrywający zwycięskiej Primavery Marchisio, nie zapominając oczywiście o naszym kapitanie, który z pewnością zostanie. Myślę, że z takim składem nie powinniśmy mieć problemów z awansem, a po późniejszych odpowiednich wzmocnieniach, z powrotem do Ligi Mistrzów i na Mistrzowski Tron.
- juverm
- Juventino
KLIKGamber pisze:A gdzie jest oficjalna informacja o tym fakcie bo jakos nie moge znalezc...
Na oficjalnej stronie Violi (www.acfiorentina.it) też coś było...
Jeśli spadniemy to zostaną nam tylko zawodnicy, którzybędą chciali wiązać swoją przyszłość ze Starą Damą jak i ci, którzy już czują się Juventini'mi z krwi i kości, i zrobią dla klubu wszystko. Trzeba się pogodzić z tym, że najprawdopodobniej opuszczą nas Emerson (akurat z z tego się cieszę), Zlatan (a wiązałem z nim duże nadzieje), Vieira (no szkoda mi go) i kilku innych. Naszczęście wrócili do nas zawodnicy ze Sieny, bo akurat Tudora zawsze lubiłem. Bardzo liczę na Buffona, Cannavaro, Zambrottę i Camoranesiego. Myślę, że gdyby ta czwórka odeszła to i tak mamy silną ekipę. Mój skład wyglądałby tak:
-----------------------Mirante/Abbiati----------------------
--Balzaretti------Thuram-------Tudor----------Chiellini--
--Marchionni-------Zanetti----GG-----------Nedved-------
----------------Bożinow----------Del Piero------------------
I z takim składem spokojnie powinniśmy wrócić do Serie A.

- Aleksander Wielki
- Juventino
Może ja też przedstawię moją wizje drużyny:
----------------------Mirante-------------------------
Balzaretti-----Legrottaglie-----Tudor-----Chiellini
----------------------C.Zanetti----------------------
-----Marchionni------------------------Kapo--------
----------------------Del Piero----------------------
-----Palladino--------------Volpato(Bojinov)------

----------------------Mirante-------------------------
Balzaretti-----Legrottaglie-----Tudor-----Chiellini
----------------------C.Zanetti----------------------
-----Marchionni------------------------Kapo--------
----------------------Del Piero----------------------
-----Palladino--------------Volpato(Bojinov)------
- Gamber
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Z takim skladem to nawet w serie a bysmy niezle wymiatali :-D a jezeli bedziemy nim grac w serie b... to wydaje mi sie ze bedziemy po wszystkich jezdzic i to rowno...juverm pisze:Jeśli spadniemy to zostaną nam tylko zawodnicy, którzybędą chciali wiązać swoją przyszłość ze Starą Damą jak i ci, którzy już czują się Juventini'mi z krwi i kości, i zrobią dla klubu wszystko. Trzeba się pogodzić z tym, że najprawdopodobniej opuszczą nas Emerson (akurat z z tego się cieszę), Zlatan (a wiązałem z nim duże nadzieje), Vieira (no szkoda mi go) i kilku innych. Naszczęście wrócili do nas zawodnicy ze Sieny, bo akurat Tudora zawsze lubiłem. Bardzo liczę na Buffona, Cannavaro, Zambrottę i Camoranesiego. Myślę, że gdyby ta czwórka odeszła to i tak mamy silną ekipę. Mój skład wyglądałby tak:
-----------------------Mirante/Abbiati----------------------
--Balzaretti------Thuram-------Tudor----------Chiellini--
--Marchionni-------Zanetti----GG-----------Nedved-------
----------------Bożinow----------Del Piero------------------
I z takim składem spokojnie powinniśmy wrócić do Serie A.
ps. moze nareszcie skancza sie wyniki po 1-0 (jak to bylo za czasow pana Capello) licze ze 3-0 to minimunm kary dla druzyny przeciwnej w serie b(oczywiscie takim skladem)

<Juventus Semper Fidelis>
- Del Petro
- Juventino
Według mnie w najlepszym wypadku moze to wygladac w nastepujacy sposób : Buffon - Chilineli , Tudor , Canavaro , Balzareti -Del Piero , Marachioni , Zenetti , Kapo - Palladio , Bojinov. Z takim skladem powinnismy wejsc do Serie A ale raczekj nie z 1 miejsca gdyz bardzo trudno bedzie odrobic 20 pkt