Poznań gra w gałę?

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2006, 20:53

Bosiontko pisze: w tym roku mysle ze Slask da pokaz gry
No mam nadzieje, że pokaża wyrafinowany futbol :P. Zaś mam nadzieje, że kiedyś u nas na Sląsku odbędzie się jakiś mecz pomiędzy kibicami Juventusu , a kibicami innego klubu. Może kiedyś me marzenie się spełni :pray: .

Niestety ja się nie wkręce na turniej, bo nie jade na zjazd :doh: .

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2006, 21:45

A ja mam takie pytanie: jakie drużyny biorą udział w tym turnieju (?) Dzielicie się na miasta czy jakoś inaczej? Widziałem, że są drużyny Poznań 1 i Poznań 2, ale także jakas drużyna chyba ze śląska, bo gregor_g4 jest z Sosnowca, a grał także w tej imprezie czy turnieju. Z chęcią zagrałbym w takim turnieju, tylko że jestem z pod Gliwic, i nie wiem czy to miasto także może mieć swoją reprezentację :think: Prosiłbym o jakieś dodatkowe inforamacje dotyczące tego przedsięwzięcia :wink:

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2006, 21:52

Mam nadzieje, ze w ciagu paru dni ukaze sie tak dlugo oczekiwany opis zeszłorocznego zlotu. Bedzie na nim ujęty także turniej miast. Idea jest prosta. Dzielimy druzyny na regiony. Rok temu byly dwie ekipy z Poznania, jedna z Lublina, z Warszawy oraz z zagłębia Częstochowskiego. Ostatnią tworzyli fani z pozostałych części Polski.
W tym roku będzie chyba podobnie. To wszystko zalezy jakie druzyny uda nam sie zebrac na zlocie.

Co do meczu w czwartek
Proponuje godzinę 18:00 na boisku przy ul. Łąkowej. To jest przy przystanku na ul. Strzeleckiej oznaczony właśnie jako Łąkowa. Prawdopodobnie ja będę już około 17:00, żeby zająć miejsce. Jesli ktos chce byc wczesniej to zapraszam.
Zapraszamy także płęć piękna.
Co do chętnych to proszę się deklarować. Wole miec pewnosc ze ktos przyjdzie niz liczyc a potem sie przeliczyc.
Zlatan Ibrahimovic pisze:Witam.. :p A wiec tak-czy mogłbym w ogole przyjsc na granie? (tylko ze ja mam 16 lat :/ ) Jakby co to jeszcze potwierdze..
No pewno. Tyle., zeby to sie nie skonczylo jak twoje wizyty na meczach :)

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2006, 22:58

Ja bede

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
El Nino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2006, 23:09

Martin pisze:Mam nadzieje, ze w ciagu paru dni ukaze sie tak dlugo oczekiwany opis zeszłorocznego zlotu. Bedzie na nim ujęty także turniej miast. Idea jest prosta. Dzielimy druzyny na regiony. Rok temu byly dwie ekipy z Poznania, jedna z Lublina, z Warszawy oraz z zagłębia Częstochowskiego. Ostatnią tworzyli fani z pozostałych części Polski.
W tym roku będzie chyba podobnie. To wszystko zalezy jakie druzyny uda nam sie zebrac na zlocie.

Co do meczu w czwartek
Proponuje godzinę 18:00 na boisku przy ul. Łąkowej. To jest przy przystanku na ul. Strzeleckiej oznaczony właśnie jako Łąkowa. Prawdopodobnie ja będę już około 17:00, żeby zająć miejsce. Jesli ktos chce byc wczesniej to zapraszam.
Zapraszamy także płęć piękna.
Co do chętnych to proszę się deklarować. Wole miec pewnosc ze ktos przyjdzie niz liczyc a potem sie przeliczyc.
Zlatan Ibrahimovic pisze:Witam.. :p A wiec tak-czy mogłbym w ogole przyjsc na granie? (tylko ze ja mam 16 lat :/ ) Jakby co to jeszcze potwierdze..
No pewno. Tyle., zeby to sie nie skonczylo jak twoje wizyty na meczach :)
nie no.. raz byłem :PP :smile: bo teraz wakacje wiec jak jest jakas okazja pograc to ja sie probuje wkrecic..

Aha i chcialbym rowniez jechac na zlot tylko ze rodzice jeszcze nie sa pewni i tata mowi ze musialby pogadac z Wami jak to bedzie gdy niepelnoletni jedzie czy nie bedzie problemow.. ale to przy okazji jakiegos meczu (choc teraz nie ma :D) lub jakiegos spotkania.. to jeszcze sie zgadamy..

dzieki ;)

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2006, 23:43

To sie zgaduj bo czasu zostalo malo. Wez tate w czwartek na pilke 8) to pogadamy.

Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2006, 00:36

Zlatan Ibrahimovic pisze:Aha i chcialbym rowniez jechac na zlot tylko ze rodzice jeszcze nie sa pewni i tata mowi ze musialby pogadac z Wami jak to bedzie gdy niepelnoletni jedzie czy nie bedzie problemow.. ale to przy okazji jakiegos meczu (choc teraz nie ma :D) lub jakiegos spotkania.. to jeszcze sie zgadamy..
Martin pisze:To sie zgaduj bo czasu zostalo malo. Wez tate w czwartek na pilke 8) to pogadamy.
Byle nie w piątek na mecz Włochów bo na 100% Cie nie puści 8)

Co do czwartku to mi pasuję.

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
adi130

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2006, 08:59

moge też się pojawić ;p;p?? niestety zabraknie mnie w tym roku na zlocie ale w zeszlym bylo 3. miejsce i bramka w mecz o 3 ;p;p to jak moge wpasc popykac bo niemam co robic narazie

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2006, 12:06

Na chwile obecną jest 11 osób.

1.Martin
2.Szymon
3.Hubi
4.Leon
5.Diego
6.Venomik
7.Jacol
8.Juveluck
9.Pawciosss
10.Zlatan Ibrahimovic
11.adi130

Ja na boisku bede juz okolo godziny 17:15, wiec jesli ktos moze przyjsc wczesniej to zapraszam. Oficjalnie zaczniemy grać o 18:00. Zatem ci co przyjdą po 18:00 będą uważani za spóźnialskich. :smile:
Boisko: ul. Łąkowa przy strzeleckiej. . Dojazd bardzo prosty. Wystarczy jechac tramwajem, ktory ma trase na Strzeleckiej i wysiasc na przystanku ŁĄKOWA.

Juve Master

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2006, 12:10

Jeżeli będe mile widziany to chętnie przyjdę trochę pokopać 8) . Mam również pytanie: mogę przyjść z kolegą (bramkarz, więc będzie kogo ostrzeliwać :lol: ) Od razu mówię jednak że fanem Juve to on raczej nie jest :smile: Niestety na zlocie się nie pojawię :doh: więc mam nadzieję że przynajmniej teraz sobie popykam z innymi fanami :)

Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2006, 12:24

Tak na marginesie: gramy między sobą, jak rozumiem?
Ja już wiem, że będe na 100% - pracę zaczynam od poniedziałku.

Dirty mind
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2006, 09:11

Tak. gramy miedzy sobą. Chyba ze sie jakas ekipa napatoczy. Oby nie... BO i tak nas jest duzo. Dlatego proponuje godzine 17:15. Wjedziemy. Zrobimy sztuczny tłok i o 18:00 zaczniemy przygotowywac taktyke na pozostala reszte Polski :D A zwlaszcza na lublin... :prochno:

Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2006, 11:28

Ja mogę śmiało przyjechać na godzinę 17.15, dziś i tak nie mam żadnych planów. W zasadzie nie muszą chyba wszyscy przyjeżdzać wcześniej (chyba, że wcześniej sobie też zaczniemy grać).

Dirty mind
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2006, 12:25

No wlasnie nie wiem jaka bedzie sytuacja na boisku. Często tam przejezdzam z pracy i jest wolne, ale nie wiadomo jak bedzie teraz. Dlatego jak bedziemy wczesniej to mozna powiedziec ze bedziemy mieli ekipe i zeby nikt sie nie wtryniał.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2006, 12:58

Martin pisze: A zwlaszcza na lublin... :prochno:
I padły te piekne słowa :smile: Na nas nie ma taktyki :P A tak powaznie, to zapowiada się na to, że oborńcy trofeum(medali :P ) moga wystapić w bardzo osłabionym składzie :( Aha, juveluck nie jest na liście transferowej, nie sprzedajemy go bo spełnił nasze oczekiwania :twisted: Pozatym nikt się z nami nie kontaktował w sprawie transferu :whistle:

Obrazek
ODPOWIEDZ