Poznań gra w gałę?
- wloski
- Juventino
No mam nadzieje, że pokaża wyrafinowany futbolBosiontko pisze: w tym roku mysle ze Slask da pokaz gry

Niestety ja się nie wkręce na turniej, bo nie jade na zjazd :doh: .
- Mr Cezary
- Juventino
A ja mam takie pytanie: jakie drużyny biorą udział w tym turnieju (?) Dzielicie się na miasta czy jakoś inaczej? Widziałem, że są drużyny Poznań 1 i Poznań 2, ale także jakas drużyna chyba ze śląska, bo gregor_g4 jest z Sosnowca, a grał także w tej imprezie czy turnieju. Z chęcią zagrałbym w takim turnieju, tylko że jestem z pod Gliwic, i nie wiem czy to miasto także może mieć swoją reprezentację
Prosiłbym o jakieś dodatkowe inforamacje dotyczące tego przedsięwzięcia 

- Martin
- Juventino
Mam nadzieje, ze w ciagu paru dni ukaze sie tak dlugo oczekiwany opis zeszłorocznego zlotu. Bedzie na nim ujęty także turniej miast. Idea jest prosta. Dzielimy druzyny na regiony. Rok temu byly dwie ekipy z Poznania, jedna z Lublina, z Warszawy oraz z zagłębia Częstochowskiego. Ostatnią tworzyli fani z pozostałych części Polski.
W tym roku będzie chyba podobnie. To wszystko zalezy jakie druzyny uda nam sie zebrac na zlocie.
Co do meczu w czwartek
Proponuje godzinę 18:00 na boisku przy ul. Łąkowej. To jest przy przystanku na ul. Strzeleckiej oznaczony właśnie jako Łąkowa. Prawdopodobnie ja będę już około 17:00, żeby zająć miejsce. Jesli ktos chce byc wczesniej to zapraszam.
Zapraszamy także płęć piękna.
Co do chętnych to proszę się deklarować. Wole miec pewnosc ze ktos przyjdzie niz liczyc a potem sie przeliczyc.

W tym roku będzie chyba podobnie. To wszystko zalezy jakie druzyny uda nam sie zebrac na zlocie.
Co do meczu w czwartek
Proponuje godzinę 18:00 na boisku przy ul. Łąkowej. To jest przy przystanku na ul. Strzeleckiej oznaczony właśnie jako Łąkowa. Prawdopodobnie ja będę już około 17:00, żeby zająć miejsce. Jesli ktos chce byc wczesniej to zapraszam.
Co do chętnych to proszę się deklarować. Wole miec pewnosc ze ktos przyjdzie niz liczyc a potem sie przeliczyc.
No pewno. Tyle., zeby to sie nie skonczylo jak twoje wizyty na meczachZlatan Ibrahimovic pisze:Witam.. :p A wiec tak-czy mogłbym w ogole przyjsc na granie? (tylko ze ja mam 16 lat) Jakby co to jeszcze potwierdze..

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- El Nino
- Juventino
nie no.. raz byłem :PPMartin pisze:Mam nadzieje, ze w ciagu paru dni ukaze sie tak dlugo oczekiwany opis zeszłorocznego zlotu. Bedzie na nim ujęty także turniej miast. Idea jest prosta. Dzielimy druzyny na regiony. Rok temu byly dwie ekipy z Poznania, jedna z Lublina, z Warszawy oraz z zagłębia Częstochowskiego. Ostatnią tworzyli fani z pozostałych części Polski.
Co do meczu w czwartek
No pewno. Tyle., zeby to sie nie skonczylo jak twoje wizyty na meczachZlatan Ibrahimovic pisze:Witam.. :p A wiec tak-czy mogłbym w ogole przyjsc na granie? (tylko ze ja mam 16 lat) Jakby co to jeszcze potwierdze..
Aha i chcialbym rowniez jechac na zlot tylko ze rodzice jeszcze nie sa pewni i tata mowi ze musialby pogadac z Wami jak to bedzie gdy niepelnoletni jedzie czy nie bedzie problemow.. ale to przy okazji jakiegos meczu (choc teraz nie ma

dzieki

- Alexa Del Piero
- Juventino
Zlatan Ibrahimovic pisze:Aha i chcialbym rowniez jechac na zlot tylko ze rodzice jeszcze nie sa pewni i tata mowi ze musialby pogadac z Wami jak to bedzie gdy niepelnoletni jedzie czy nie bedzie problemow.. ale to przy okazji jakiegos meczu (choc teraz nie ma) lub jakiegos spotkania.. to jeszcze sie zgadamy..
Byle nie w piątek na mecz Włochów bo na 100% Cie nie puści 8)Martin pisze:To sie zgaduj bo czasu zostalo malo. Wez tate w czwartek na pilke 8) to pogadamy.
Co do czwartku to mi pasuję.
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Martin
- Juventino
Na chwile obecną jest 11 osób.
1.Martin
2.Szymon
3.Hubi
4.Leon
5.Diego
6.Venomik
7.Jacol
8.Juveluck
9.Pawciosss
10.Zlatan Ibrahimovic
11.adi130
Ja na boisku bede juz okolo godziny 17:15, wiec jesli ktos moze przyjsc wczesniej to zapraszam. Oficjalnie zaczniemy grać o 18:00. Zatem ci co przyjdą po 18:00 będą uważani za spóźnialskich.
Boisko: ul. Łąkowa przy strzeleckiej. . Dojazd bardzo prosty. Wystarczy jechac tramwajem, ktory ma trase na Strzeleckiej i wysiasc na przystanku ŁĄKOWA.
1.Martin
2.Szymon
3.Hubi
4.Leon
5.Diego
6.Venomik
7.Jacol
8.Juveluck
9.Pawciosss
10.Zlatan Ibrahimovic
11.adi130
Ja na boisku bede juz okolo godziny 17:15, wiec jesli ktos moze przyjsc wczesniej to zapraszam. Oficjalnie zaczniemy grać o 18:00. Zatem ci co przyjdą po 18:00 będą uważani za spóźnialskich.
Boisko: ul. Łąkowa przy strzeleckiej. . Dojazd bardzo prosty. Wystarczy jechac tramwajem, ktory ma trase na Strzeleckiej i wysiasc na przystanku ŁĄKOWA.
- Juve Master
- Juventino
Jeżeli będe mile widziany to chętnie przyjdę trochę pokopać 8) . Mam również pytanie: mogę przyjść z kolegą (bramkarz, więc będzie kogo ostrzeliwać :lol: ) Od razu mówię jednak że fanem Juve to on raczej nie jest
Niestety na zlocie się nie pojawię :doh: więc mam nadzieję że przynajmniej teraz sobie popykam z innymi fanami 

- Martin
- Juventino
Tak. gramy miedzy sobą. Chyba ze sie jakas ekipa napatoczy. Oby nie... BO i tak nas jest duzo. Dlatego proponuje godzine 17:15. Wjedziemy. Zrobimy sztuczny tłok i o 18:00 zaczniemy przygotowywac taktyke na pozostala reszte Polski
A zwlaszcza na lublin... 

- Martin
- Juventino
No wlasnie nie wiem jaka bedzie sytuacja na boisku. Często tam przejezdzam z pracy i jest wolne, ale nie wiadomo jak bedzie teraz. Dlatego jak bedziemy wczesniej to mozna powiedziec ze bedziemy mieli ekipe i zeby nikt sie nie wtryniał.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
I padły te piekne słowaMartin pisze: A zwlaszcza na lublin...