1 lipiec Turyn, Londyn to może i Polska?
- Medi
- Qualità Juventino
Jak zapewne wiecie 1 lipca w Turynie odbędzie się pochód kibiców Juve, ale nie tylko..
angielscy kibice mają zamiar zorganizować tego samego dnia "Juventus Day" w Londynie:
http://www.ultraslondrajuventus.com/newsblog/
June 16th, 2006
SATURDAY 1st JULY 'JUVENTUS DAY' 12pm IN THE CENTRE OF LONDON W1, IMPORTANT THAT ALL TRUE JUVENTINI ARE THERE, WITH FLAGS,BANNERS,SCARFS,SHIRTS,BRING YOUR CHILDREN,PETS, DRESS THEM IN BLACK AND WHITE,ITS A CELEBRATION !
Włosi jak sie o tym dowiedzieli to natychmiast pomyśleli o nas
i już sie pytają czy (jako, że jest nas dużo) moglibyśmy zorganizować coś takiego również w Polsce
Wiem, że JPC organizuje wyjazd do Turynu ale nie wszyscy mogą jechać.
Może byście zorganizowali podobną manifestację w Polsce?
Nie wiem, np w Warszawie czy Poznaniu?
Co o tym myślicie?
angielscy kibice mają zamiar zorganizować tego samego dnia "Juventus Day" w Londynie:
http://www.ultraslondrajuventus.com/newsblog/
June 16th, 2006
SATURDAY 1st JULY 'JUVENTUS DAY' 12pm IN THE CENTRE OF LONDON W1, IMPORTANT THAT ALL TRUE JUVENTINI ARE THERE, WITH FLAGS,BANNERS,SCARFS,SHIRTS,BRING YOUR CHILDREN,PETS, DRESS THEM IN BLACK AND WHITE,ITS A CELEBRATION !
Włosi jak sie o tym dowiedzieli to natychmiast pomyśleli o nas

i już sie pytają czy (jako, że jest nas dużo) moglibyśmy zorganizować coś takiego również w Polsce

Wiem, że JPC organizuje wyjazd do Turynu ale nie wszyscy mogą jechać.
Może byście zorganizowali podobną manifestację w Polsce?
Nie wiem, np w Warszawie czy Poznaniu?
Co o tym myślicie?
- wojti-s
- Juventino
Hm... ja jestem za
Nawet do Poznania bym się mógł dotransportować żeby w tym uczestniczyć
No i przede wszystkim więcej z nas byłoby stać na uczestniczenie w tego typu manifestacji w Polsce a niżeli we Włoszech.
Pasuje mi Poznań i ewent. Dolny Śląsk, Śląsk.
PS. Najpierw niech ktoś kompetentny zajmie się organizacja a najwyżej później zrobi się ankiete gdzie , co i jak

Pasuje mi Poznań i ewent. Dolny Śląsk, Śląsk.
PS. Najpierw niech ktoś kompetentny zajmie się organizacja a najwyżej później zrobi się ankiete gdzie , co i jak

Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2006, 17:20 przez wojti-s, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paweł Sz.
- Juventino
VariaTH pisze:Ja też jestem za i też z chęcią przyjde, ale trzeba by jakiegoś organizatora dobrego skołowaćI jestem za Warszawą - wkońcu stolica
Ale przeciez mozna by zorganizować taki pochów w 3-4 miastach w Polsce, byle zeby bylo duzo osob... . Mam blisko jak i do Poznania (120 km) jak i do Łodzi (90 km), ale niestety 1- szego bede w Budapeszcie

- swiergot
- Juventino
Ten wyjazd nie dojdzie do skutku z powodu nikłego zainteresowania.Medi pisze:Wiem, że JPC organizuje wyjazd do Turynu ale nie wszyscy mogą jechać.
Jeżeli chodzi o Polskę to w grę wchodzą chyba tylko Poznań i Warszawa, ze wskazaniem na Warszawę. No i jeszcze taka uwaga, że pod petycją mogło się podpisać półtora tysiąca Polaków, ale zebrać choćby 1/10 tego w jednym miejscu będzie problemem.

- Medi
- Qualità Juventino
hmmm...to szkoda, że nici z wyjazdu.swiergot pisze:Ten wyjazd nie dojdzie do skutku z powodu nikłego zainteresowania.Medi pisze:Wiem, że JPC organizuje wyjazd do Turynu ale nie wszyscy mogą jechać.
Jeżeli chodzi o Polskę to w grę wchodzą chyba tylko Poznań i Warszawa, ze wskazaniem na Warszawę. No i jeszcze taka uwaga, że pod petycją mogło się podpisać półtora tysiąca Polaków, ale zebrać choćby 1/10 tego w jednym miejscu będzie problemem.
własnie też myślałam, że w grę mogą wchodzić tylko te dwa miasta.
Chyba należałoby zobaczyć najpierw ilu jest chętnych, a napewno łatwiej jest przyjechać do Warszawy czy Poznania niż Turynu
- 29
- Juventino
Ja w Londynie będe od 1 lipca
... będe szukał tam pracy od tego dnia... może ktoś mi pomoże.. gdzie najlepiej szukać
??
no i chciał bym dodac, ...mam nadzieję, że przez przypadek trafię na tą manifestacje...

no i chciał bym dodac, ...mam nadzieję, że przez przypadek trafię na tą manifestacje...
Ostatnio zmieniony 18 czerwca 2006, 11:30 przez 29, łącznie zmieniany 2 razy.
- wojti-s
- Juventino
Może i dla Ciebie. Dla mnie nie jest to aż tak oczywiste. Może i Wawa jest stolicą Polski ale stolicą fanów Juve od zawsze był Poznań. To tam zawsze odbywają się zloty, to tam mają miejsce najważniejsze wydarzenia ( założenie JPC ). A co do samego dojazdu to nie wiem czy jest to takie oczywiste. Jak dla mnie Poznań jest ok ; do Wawy musiałbym jechać przez cały kraj... Najlepiej niech sie wypowie ktoś majacy ochotę to zorganizowaćParów pisze:Jeśli Polska, to tylko i wyłącznie Warszawa. Chyba nie trzeba trzumaczyć czemu. Sam pomysł generalnie świetny.
- Joshua__
- Juventino
Jak dla mnie to obojetnie jakie miasto!!! Bylebyśmy sie zorganizowali. Licze na to, że ktos się za to weźmie jeżeli by miało to miejsce w Częstochowie to ja bym to zorganizował. Mam nadżieje że bedzie to ktoś z Poznania. Ponoć to polska stolica Juve ( a nikt nie chce zrobic nic dla naszego ukochanego klubu
)
GRANDE JUVE
GRANDE ALEX
Joshua__ Only Juventus !!!!!!!!!
GRANDE ALEX
Joshua__ Only Juventus !!!!!!!!!
- mesju
- Qualità Juventino
Radzę jak najszybciej edytować tego posta. Trochę pojechałeś stary z tym stwierdzeniem. Pokazałeś menatlność Polaków: wszyscy narzekają, że jest źle, ale nikt nie chce z tym nic zrobić. Czeka się na "kogoś". Myślę, że tym zdaniem zraniłeś niejedną osobę...Joshua__ pisze:a nikt nie chce zrobic nic dla naszego ukochanego klubu![]()
Co do samego pochodu to pomysł jest oczywiście dobry, tylko właśnie... ilu z nas zbierze się w jednym miejscu?