1 lipiec Turyn, Londyn to może i Polska?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2006, 16:54

Jak zapewne wiecie 1 lipca w Turynie odbędzie się pochód kibiców Juve, ale nie tylko..
angielscy kibice mają zamiar zorganizować tego samego dnia "Juventus Day" w Londynie:

http://www.ultraslondrajuventus.com/newsblog/

June 16th, 2006

SATURDAY 1st JULY 'JUVENTUS DAY' 12pm IN THE CENTRE OF LONDON W1, IMPORTANT THAT ALL TRUE JUVENTINI ARE THERE, WITH FLAGS,BANNERS,SCARFS,SHIRTS,BRING YOUR CHILDREN,PETS, DRESS THEM IN BLACK AND WHITE,ITS A CELEBRATION !

Włosi jak sie o tym dowiedzieli to natychmiast pomyśleli o nas :P
i już sie pytają czy (jako, że jest nas dużo) moglibyśmy zorganizować coś takiego również w Polsce :P

Wiem, że JPC organizuje wyjazd do Turynu ale nie wszyscy mogą jechać.
Może byście zorganizowali podobną manifestację w Polsce?
Nie wiem, np w Warszawie czy Poznaniu?

Co o tym myślicie?

wojti-s

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2006, 16:59

Hm... ja jestem za :) Nawet do Poznania bym się mógł dotransportować żeby w tym uczestniczyć :wink: No i przede wszystkim więcej z nas byłoby stać na uczestniczenie w tego typu manifestacji w Polsce a niżeli we Włoszech.

Pasuje mi Poznań i ewent. Dolny Śląsk, Śląsk.

PS. Najpierw niech ktoś kompetentny zajmie się organizacja a najwyżej później zrobi się ankiete gdzie , co i jak :P
Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2006, 17:20 przez wojti-s, łącznie zmieniany 1 raz.

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2006, 17:01

Było by super! Bardzo bym chciał w ten sposób wspomóc swój klub! Tylko, że do Poznania i Warszawy mam trochę daleko :think: Proponuję jeszcze Katowice - wtedy na 10000 % się zjawię :wink: Kto jest jeszcze za?

Gooray

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2006, 17:09

Ja też jestem za i też z chęcią przyjde, ale trzeba by jakiegoś organizatora dobrego skołować :) I jestem za Warszawą - wkońcu stolica :)

Obrazek
Paweł Sz.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2006, 17:19

VariaTH pisze:Ja też jestem za i też z chęcią przyjde, ale trzeba by jakiegoś organizatora dobrego skołować :) I jestem za Warszawą - wkońcu stolica :)

Ale przeciez mozna by zorganizować taki pochów w 3-4 miastach w Polsce, byle zeby bylo duzo osob... . Mam blisko jak i do Poznania (120 km) jak i do Łodzi (90 km), ale niestety 1- szego bede w Budapeszcie :angry: , nie wiecie przypadkiem czy podobny pochod jest organizowany na Węgrzech? :smile:

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2006, 17:36

Medi pisze:Wiem, że JPC organizuje wyjazd do Turynu ale nie wszyscy mogą jechać.
Ten wyjazd nie dojdzie do skutku z powodu nikłego zainteresowania.

Jeżeli chodzi o Polskę to w grę wchodzą chyba tylko Poznań i Warszawa, ze wskazaniem na Warszawę. No i jeszcze taka uwaga, że pod petycją mogło się podpisać półtora tysiąca Polaków, ale zebrać choćby 1/10 tego w jednym miejscu będzie problemem.

Obrazek
Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2006, 18:24

swiergot pisze:
Medi pisze:Wiem, że JPC organizuje wyjazd do Turynu ale nie wszyscy mogą jechać.
Ten wyjazd nie dojdzie do skutku z powodu nikłego zainteresowania.

Jeżeli chodzi o Polskę to w grę wchodzą chyba tylko Poznań i Warszawa, ze wskazaniem na Warszawę. No i jeszcze taka uwaga, że pod petycją mogło się podpisać półtora tysiąca Polaków, ale zebrać choćby 1/10 tego w jednym miejscu będzie problemem.
hmmm...to szkoda, że nici z wyjazdu.
własnie też myślałam, że w grę mogą wchodzić tylko te dwa miasta.
Chyba należałoby zobaczyć najpierw ilu jest chętnych, a napewno łatwiej jest przyjechać do Warszawy czy Poznania niż Turynu :wink:

wasik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2006, 18:25

Na manifestacji w Londynie bede na sete..... :D

GRANDE DEL PIERO, FORZA JUVE!!!!!!!!!!
Gibon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2006, 20:38

Jeśli Polska, to tylko i wyłącznie Warszawa. Chyba nie trzeba trzumaczyć czemu. Sam pomysł generalnie świetny.

29

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2006, 20:43

Ja w Londynie będe od 1 lipca :) ... będe szukał tam pracy od tego dnia... może ktoś mi pomoże.. gdzie najlepiej szukać :D ??

no i chciał bym dodac, ...mam nadzieję, że przez przypadek trafię na tą manifestacje...
Ostatnio zmieniony 18 czerwca 2006, 11:30 przez 29, łącznie zmieniany 2 razy.

wojti-s

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2006, 20:53

Parów pisze:Jeśli Polska, to tylko i wyłącznie Warszawa. Chyba nie trzeba trzumaczyć czemu. Sam pomysł generalnie świetny.
Może i dla Ciebie. Dla mnie nie jest to aż tak oczywiste. Może i Wawa jest stolicą Polski ale stolicą fanów Juve od zawsze był Poznań. To tam zawsze odbywają się zloty, to tam mają miejsce najważniejsze wydarzenia ( założenie JPC ). A co do samego dojazdu to nie wiem czy jest to takie oczywiste. Jak dla mnie Poznań jest ok ; do Wawy musiałbym jechać przez cały kraj... Najlepiej niech sie wypowie ktoś majacy ochotę to zorganizować

Joshua__

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2006, 21:24

Jak dla mnie to obojetnie jakie miasto!!! Bylebyśmy sie zorganizowali. Licze na to, że ktos się za to weźmie jeżeli by miało to miejsce w Częstochowie to ja bym to zorganizował. Mam nadżieje że bedzie to ktoś z Poznania. Ponoć to polska stolica Juve ( a nikt nie chce zrobic nic dla naszego ukochanego klubu :cry: )

GRANDE JUVE
GRANDE ALEX

Joshua__ Only Juventus !!!!!!!!!
mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2006, 00:07

Joshua__ pisze:a nikt nie chce zrobic nic dla naszego ukochanego klubu :cry:
Radzę jak najszybciej edytować tego posta. Trochę pojechałeś stary z tym stwierdzeniem. Pokazałeś menatlność Polaków: wszyscy narzekają, że jest źle, ale nikt nie chce z tym nic zrobić. Czeka się na "kogoś". Myślę, że tym zdaniem zraniłeś niejedną osobę...

Co do samego pochodu to pomysł jest oczywiście dobry, tylko właśnie... ilu z nas zbierze się w jednym miejscu? :think: Dla mnie lepszy jest Poznań (bliżej) choć jeśli trzeba będzie, to do Warszawy też się wybiorę (nigdy nie byłem). Pytanie tylko co dalej?

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2006, 00:28

Proponuje Bolesławiec...

kedzier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2006, 00:30

Dionizos pisze:Proponuje Bolesławiec...
Niestety, jak donoszą pewne źródła, w miejscu idealnym do przeprowadzenia takiego pochodu, stawiają kolejną Biedronkę...

A jeśli nie Bolesławiec, to Warszawa.

Obrazek
Zablokowany