Roberto Baggio "God From Italy" by Mateusszek
- Pawel_GL
- Juventino
Spodziewałem się, że wykorzystane elementy będą dość niskiej jakości, a zamaskowana będzie ona dużą ilością "efektów specjalnych", a zostałem mile zaskoczony. Nie tylko jakością nie odstaje Twoje dzieło od innych kompilacji jakie widziałem, ale i efektów (które byłyby tutaj moim zdaniem zbędne) nie było wiele. Co najwyżej ten "wstrząs" przy bramkach. Tyle o wizualnej części, druga to muzyka.. Świetna, super, znakomia, >wstaw tu swoją ulubioną superlatywę<. Jakieś wady? Nie wiem czemu, ale chwilami pojawiały się zaciachy. Sprawdzałem kilka razy, powtarzało się.. Więc to chyba wina filmiku a nie mojego kompa. Ale nie wpływa to na odbiór.
Ocena: 6/6, bo to na razie najlepsza kompilacja w mojej kolekcji... Na razie, bo liczę że Twój następny "Ambitny Projekt" będzie jeszcze lepszy
Powodzenia! ... i dzięki za przybliżenie mi i wielu innym sylwetki tego zawodnika, którego młode pokolenie kibiców do którego się zaliczam może znać dość pobieżnie.
Ocena: 6/6, bo to na razie najlepsza kompilacja w mojej kolekcji... Na razie, bo liczę że Twój następny "Ambitny Projekt" będzie jeszcze lepszy

Powodzenia! ... i dzięki za przybliżenie mi i wielu innym sylwetki tego zawodnika, którego młode pokolenie kibiców do którego się zaliczam może znać dość pobieżnie.

- Michal87
- Juventino
Dla mnie ta kompilacja jest najlepszą jaką widziałem o Roberto Baggio, w sumie nie było ich dużo ale na pewno jest najlepsza. Podziw musi budzić zgromadzenie przez Mateusszka tak wielu materiałów o Roberto.
Muzyka fajnie dobrana, szczególnie Don't cry bo to mój ulubiony utwór Guns 'n Roses. Efekty bardzo ciekawe, a co najważniejsze że nie przesadziłeś z ilością efektów. Muzyka dobrze została dopasowana do obrazu.
Moja ocena: +5
Muzyka fajnie dobrana, szczególnie Don't cry bo to mój ulubiony utwór Guns 'n Roses. Efekty bardzo ciekawe, a co najważniejsze że nie przesadziłeś z ilością efektów. Muzyka dobrze została dopasowana do obrazu.
Moja ocena: +5

- naros
- Juventino
Oglądając tą kompilacje w pewnych momentach wydawało mi sie ze oglądam jakis filmik ze skysport czy rai, tak pieknie zrobiłes to Mateusszek. Kompilacja pierwsza klasa. Muzyka swietnie dobrana do poszczególnych elementów filmu. Poprostu cudenko. Moja ocena 6=/6
pozdrawiam
pozdrawiam

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Mateo
- Juventino
Będe konsekwentny i przedstawiam nowego linka do mojej kompilacji z downloadu na JuvePoland. Za dotychczasowe recenzje dziękuje i zachęcam do ściągania filmiku i podzielenia się waszymi odczuciami. Więcej informacji w piewszym poście.
Ściągaj z JuvePoland (zapisz jako)
Ściągaj z JuvePoland (zapisz jako)
- MaKu23
- Juventino
No już nie ma co dawać
, wszystko powiedzieli poprzednicy , filmik fenomenalny , zabardzo nie znałem tego piłkarza
, tzn nie widziałem za dużo jego meczy , bramek :> , ale po tym filmiku wiem już o nim wszystko
, 6/6